Şimdi Ara

KORSAN WINDOWS 8.1 KURULUMU NASIL YAPILIR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ogrenciyim bu yuzden bir isletim sistemine 250-300tl verecek durumum yok. dreamspark hizmetinden de yararlanamiyorum. mecbur korsana yoneldim. kullandigim programlara en uygun olanin 8.1 olduguna karar verdim. bir arkadastan win8.1 DVD'si aldim. yani kurulum için gerekli dosyalar hazır. ancak daha once ne ubuntu kullandım ne de korsan windows kurdum. yeni aldigim bilgisayar ubuntu kurulu geldi.
    lutfen bana DVD'yi taktiktan sonra boot menuden itibaren ne yapmam gerktigini anlatabilir misiniz hatta video varsa link verirseniz sevinirim. bir de orijinal windows kurulumundan farkli olan neler var? kurulum esnasinda bana key soracak mi sorarsa ne yapmam lazim elimde key falan yok? crack gibi bir islem gerekiyor mu? galiba korsan kurulumda program yuklemek gerekiyormus crack icin ama hepsi viruslu sanirim ne yapmam lazim?
    guvenlik acisindan sorunum yok kaspersky var. yani lutfen korsan kullanma ya da win10 kullan daha iyi gibi seyler soylemeyin win8.1de kararliyim ve korsan kullanmaya mecburum ben de istemezdim.
    Bilgisayar: hp Pavilion 500-508nt - Isletim Sistemi: Ubuntu 14.04 - Islemci: AMD FX-770K (3,5 GHz, 4 MB onbellek, 4 cekirdekli) - RAM: 8 GB DDR3 (1 x 8 GB) - Ekran Karti: AMD Radeon R7 240 4 GB

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CD'den normal kurulum şeklinde yap yalnız key filan girme kurulum bittikten sonra özel mesajla linkini yolladığım programı kur otomatik aktive olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.