Şimdi Ara

Korsan oyunlar olmazsa oyun fiyatları artar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir bilgisayar mühendisi adayı olarak elimden geldiğince geliştiricilerin hakkını yememek için yazılımları parayla alıyorum. Steam'de falan özellikle indirim dönemlerinde AAA oyunları bile çok uygun fiyatlara bulabiliyoruz. Eğer oyunlar kırılamasaydı, pc oyun fiyatları ps4 gibi olur muydu?



  • ofkors
  • gençler siz ne düşünüyorsunuz?
  • Ucuzlardı
  • Ben eskiden f2p online oyunlar oynardım sadece, tek tük de torrent indirmiştim, ama orjinal oyun neredeyse hiç almazdım. Steam'in yaygınlaşması ve indirimlerle birlikte bir ton orjinal oyun son birkaç yılda. Fiyatları artsa ya da indirimler azalsa almazdım muhtemelen, torrente kayardım yeniden. Emek verilmiş oyun karşında 15 liraya düşünce aman alayım diyorsun, ama alakasız bir oyun 80 lira olsa torrentler herkes. Torrent olmazsa nolur? Alan sayısı kesinlikle artar, başka seçenek yok sonuçta, fiyat da artar dolayısıyla.

    QT, şakadır umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yirikalische -- 20 Haziran 2016; 14:02:12 >
  • Son zamanlarda denuvo ile zaten oyunlar kırılamıyor, farkettiyseniz doom, just cause 3, rise of the tomb raider falan hala düşmedi
  • olum neyin kafasını yasıyonuz zaten pahalı diye korsan oyun dıye bısey var sen gidip bir oyunu 150 tlye satarsan tabiki korsanı olur 30 tlye sat bak bakalım korsanı varmı kim ugrasır korsanıyla

    Note 5'in koresi varda neden GM'in koresi yok çünkü ucuz isteyeyen alabiliyor note 5'in niye var 3000 tl cunku.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Korsan Olayı ne olur sizce?
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bir gün gelir ve bana bir oyuna 280 lira vermekten başka çare bırakmazlarsa ve 280 lira vereceğim oyun konsolda bulunursa konsola geçer giderim. Şahsen ben PC yi oyun fiyatlarının ucuz olmasından, oyunların çeşitli olmasından dolayı tercih ediyorum. Aynı parayı verecek olduktan sonra çoğu oyunu konsolda oynamayı tercih ederim. Sorunun cevabına gelirsek, kesin olarak bir şey söyleyemiyorum ama bende genel bir artışı olacağını düşünenlerdenim.
  • altug06 A kullanıcısına yanıt
    bence en fazla 100 olmalı oda fazla ama indirimlerde düşüyor zaten anal game de 250 300 tl ye satılıyor lan çoğu yeni oyun
  • kardes asgeri ucretin 1300 oldugu yerde oyun 300 tl ise kusura bakmasinlar bu millet torrenti musluk gibi kullanir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: okçu

    kardes asgeri ucretin 1300 oldugu yerde oyun 300 tl ise kusura bakmasinlar bu millet torrenti musluk gibi kullanir.

    hocam şu oyunların hepsi bana 300 liraya gelmedi:

     Korsan oyunlar olmazsa oyun fiyatları artar mı?


    indirimlerde 10-15 liraya güzel oyunları alabilirsiniz

    gta 5'i bile en para indirimleri ile 55 liraya getirdim
  • Ucuzlardı oyunlar emin ol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek harf nelere kadir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artar hem de fahiş fiyattan. Korsanı bıraktım , yalnız zamanında kopya oyun satanlara ne çok para dökerdim, yeri de ayrı bende :D ama orjinala başlayınca da bırakamıyorsun özellikle steam para bırakmıyor cebinde, indirim zamanlarını kaçırma derim.
  • Son zamanlarda çıkan oyunların çoğu kırılmıyor zaten eskiden oyun çıkmadan kırılıp internete düşerdi şimdi aylar sürebiliyor kırılması ya da hiç kırılmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artmaz, fiyatlar yüksek olduğu için korsan ortaya çıktı ve rehaveti arttı. Oyunlar da fiyatlarını daha da ileriye çekti, kazanç sağlayamadıkları için orjinal oyun alan belli bir kitleye fahiş miktarlarda sattılar. Korsan kalkarsa fiyatlar durulur, aşağı çekilir ama normal seviyeye ancak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.