Şimdi Ara

Korsan oyun cezasi yardim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
21.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Evet var, eğer tespit edilirsiniz tüm oyun firmaları size dava açabiliyor bence çok güzel bir uygulama inşallah Türkiye ye de gelir bir gün.

Hocam yapma etme Türkiye'ye neden gelmesini istiyorsun Alabileceğimiz oyun-program var alamayacağımız oyun-program var.Ben şimdi windows 10 almaya kalksam 400 TL

Edit:Windows 10 Ev 429 TL , Windows 10 Pro 729 TL

https://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/cat/Windows-10/categoryID.70044300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zwanzig -- 27 Ağustos 2016; 15:45:35 >

• alldebrid kullan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

quote:

Evet var, eğer tespit edilirsiniz tüm oyun firmaları size dava açabiliyor bence çok güzel bir uygulama inşallah Türkiye ye de gelir bir gün.

Hocam yapma etme Türkiye'ye neden gelmesini istiyorsun Alabileceğimiz oyun-program var alamayacağımız oyun-program var.Ben şimdi windows 10 almaya kalksam 400 TL

Edit:Windows 10 Ev 429 TL , Windows 10 Pro 729 TL

https://www.microsoftstore.com/store/msmea/tr_TR/cat/Windows-10/categoryID.70044300

Hocam gözü açık olmanıza işe yarıyor işte. Forumda geçen arkadaş 8.1 29 TL'ye satıyordu. Al 8.1 yükselt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tugaydurukan kullanıcısına yanıt
    Modeminize factory reset atın, wi fi için şifreyi 12456 yapın. Yeni bir harddisk alın pcye.

Hiç bişi ispatlayamazlar. Şifreyi gören aklı başında adam zaten bu adam bi moktan anlamıyor düşüncesinde olur.

Evdeki wifiyi istersen bütün dünyaya yay. Sorumlusu sensin seni bilirler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  •  Korsan oyun cezasi yardim
  • SkyTech74 kullanıcısına yanıt
    Yükseltme işlemi 31 temmuzda sona erdi diye biliyorum

• Oha desene ben Almanya'ya ayak basar basmaz asılırım.

Ekleme: İdam olarak asılırım yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-63DBB8E76 -- 27 Ağustos 2016; 17:13:54 >
  • Mr. Management kullanıcısına yanıt
    En son bir açık vardı ama herneyse Windows 10 u da 50 liraya veriyordu. Bir zahmet artık.

• Hocam konu CSB değil.

• infom@n kullanıcısına yanıt
    Maalesef ki bu arkadaş haklı. Yapılan tüm işlemler senin internetinden yapıldığı için suçlu siz oluyorsunuz. 5651 kanunu var sırf bunun için Türkiye'de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SkyTech74 -- 27 Ağustos 2016; 17:16:29 >
  • quote:

Maalesef ki bu arkadaş haklı. Yapılan tüm işlemler senin internetinden yapıldığı için suçlu siz oluyorsunuz. 5651 kanunu var sırf bunun için Türkiye'de

5651'i araştırıyoruz hemen

• quote:

5651 madde 7-2 :)
    http://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2007/05/20070523-1.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 27 Ağustos 2016; 17:27:21 >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Bu Almanya da daha katı olabilir tam bilmiyorum.

• Torrent ten oyun film cekmeyen mi var ?
    Hayır son kullanıcıya çökene kadar bu oyunu cracklayan ve dağıtan sitelere çökün toptan önüne geçin korsan paylaşımın.
    Oyunları cracklayan kişiler ya da gruplar belli bunlara ceza geldi mi acaba hiç ?
  • csb
  • Fake ama gerçek bile olsa hiçbir şey olmaz;

Torrenti/linki paylaşan kişi ile bağlantım yok. Suç unsuru olduğu hiçbir yerde belirtilmemişti. Aksi olsaydı kesinlikle indirme yapmazdım. Dediğin zaman kimse sana dokunamaz...
  • Dolandırıcılık yöntemi

Gibi geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    durumun doğruysa diye söylüyorum hiç bir kanunda 3 gün içinde ödenmezsse şu kadar para vereceksin gibi saçmalık olamaz emin ol senin türk olduğunu bilen birisi yapmıştır bu dolandırıcı tayfası tahminimce yurtiçinde telefonda dolandırdıkları dışında gurbetçi dediğimiz tayfaya kanca atıyor olabilir dıikkatli olun eğer bir şey ödenecekse zaten size avukat yoluyla resmi makamlarca felan gelir size tavsiyem polise gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: UberKleiner

Utorrent ile indirdiğin oyun yüzünden 1000 euro ceza yedin öyle mi?

Hiç inandırıcı gelmedi, ama eğer doğruysa vay halime .

Bikaç ay önce Fallout 4 indirdim, şimdi de Mad Max indiriyorum, benim ceza sağlam olacak.

2 tb hdd yi 3 kere sildim.
    Hic bisi olmaz bize

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.