Şimdi Ara

Korsan oyun cezasi yardim (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
3
Favori
21.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sadece 5 i korsanda ne güzel beğendiğiniz oyunları alıyorsunuz demektir. Aslında türkiyede korsan oyun indiren arkadaşlara birşey diyemem. Öğrenci haliyle diğer ülkelerdeki yaşam şartlarına rağmen yüksek fiyatta oyun almasını bekliyemem. Ama bir kesim ölücü grup var oyun fiyatı 10 tl bile olsa almıyor. Halbuki bakkaldan ekmek çalmaktan farkı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukayaz F kullanıcısına yanıt
    bi kaç oyunuda korsan oynuyorum oyundayken düşünüyorum ulan bu adamların emeğini yiyorum oyunu hemen orjinal almalıyım falan diye indirimleri bekliyorumda şu sıkıntılı halimle bile orjinal almaya çalışıyorum korsan indirmeyi hiç sevmiyorum ama çokta oynamak istiyorum oyunu er yada geç orjinalini alıyorum korsan oynadığım oyunların
  • Low level format at bilgisayara ama zaten sen indirmediysen anlaşılır illaki, Türkiye değil orası.

Bu arada ets 2 orda çerez parası niye korsan indirir bi insan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen tutarsa diye tespit ettikleri herkese yolluyorlardır. Merak etmeyin batıda da hala tam olarak oturmamış bir konu korsan oyunlar. Çünkü ceza yazmak için bir dünya problem var:

-Sadece bilgisayarına indirmiş olman yetmiyor, aynı zamanda crackleyip kullandığını falan da kanıtlamaları gerekiyor.
    -O sırada şifresiz wireless kullanıyordum başka evden indirilmiş diyebiliyorsun.
    -Onu demesen bile ev sakinlerinden hangisinin kullandığını belirlemek imkansız.

Parayı ödeme bırak dava açılsın başkası wirelessımdan indirmiş de konu kapanır. Zaten dava açacaklarını da zannetmiyorum.
  • Lan dolandiriciliktir ya sorunlu musun? Torrent anonimdir yerini sadece torrent sağlayıcısı bulabilir

• Turkiyede böyle bir uygulama olsa çoğu kişi muhebbet yer.

• Şuan Almanyada mısın Türkiyede mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Hapis zannetmiyorum yatırmazlar schufayada düşmen zor şöyleki dersin ratenzahlung yaparım en kötü ihtimalle aydan aya ödersin giderini gelerini hesaplamazlar bile belki ama zinsen yani faiz biner mi üstüne bilemem ya anlaşmaya varacaksınız ya varacaksınız emin değilim ama şöyle birşeyde vardı galiba gönüllü çalışmak devlet için hapis yerine onu seçersin artık temizlik mi yaptırırlar başka birşey mi bilmiyorum tabii benim yazdıklarıma fazla itaamat etme en sağlıklı görüşü avukatın söyler belki dediğim gibi ödemen bile gerekmez ama ne olursa olsun schufaya düşeyim deme öyle böyle o borcu kapat ama direkte kafana göre hareket edeyim deme iyice araştır ne zaman ödemeni istiyor tarih vermiş mi ?

3is gunu icerisinde odenmesse ekstra ceza gelir yaziyor ama sanmam oyle bisey olcagini taksit yaparlarsa veya itirazda dava duserse daha guzel olur en mantiklisi avukatla konusmak olacak tesekkur ederim hocam Allah razi olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

Ne yani tüm almanya lisanslı orjinal oyun ve yazılımlar mı kullanıyor ? Herkese ceza yağması gerekir bu durum gerçek ise.Birde korsan yazılım kullanmak her ne kadar yasal olmasa bile bu durum genellikle kurumsal ve ticari işletmeleri ilgilendirir.Yazılım şirketleri bireysel müşterilerle uğraşmaz ve yazılımın yaygınlaşmasını amaç edindiklerinden ses çıkarmazlar.Tabi burda bir oyundan söz ediyoruz işler farklı olabilir.
    Eğer bu durum gerçek ise vpn açıp almanya üzerinden indirdiğim verilerden alman hükümeti tarafından sorumlu tutulmam gerekir.Ancak kimsenin başına böyle bir durum geldiğini sanmıyorum.Sizde artık bilgisayarınızxa vpn kurup türk serverini seçersiniz olur biter.Gerçi ip'nizi ve saati tutup evinize ceza yollamayı bilen insanlar onun yolunu da biliyorlardır elbet.

Valla bende cok sasirdim ama galiba soyle bisey var bu oyun sirketinin sahibi bir avukatlik firmasiyla anlasmis herkese ayni mektup gidiyormus internetten baktigim kadariyla durum boyle gercekten cok can sikici bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK

Aklıma birşey geldi o indirdiğin sayfa birşeyler onaylattı mı sana eğer onaylatmadıysa sözleşmeyi sen ona dava aç belki çok çok iyi bir para kazanırsın bu sayede sayfayı yazar mısın buraya ve gelen mektubun nerden geldiğini belki sözüm olmasın bir ara araştırarım netten

Merhaba hocam sayfayi falan hatirlamiyorumki ama mektupda utorrent programi ile indirilmis yaziyor 2015 te mektup ise NIMROD adli sirketten gelmis

• quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Lan dolandiriciliktir ya sorunlu musun? Torrent anonimdir yerini sadece torrent sağlayıcısı bulabilir

Ya ben anlamiyorum size yalanmi soyliyecegim? Adamlar torrent programinin surumune kadar bulmuslar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Korsan oyun cezasi yardim

• panter20 kullanıcısına yanıt
    Almanya hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: tugaydurukan

quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

Lan dolandiriciliktir ya sorunlu musun? Torrent anonimdir yerini sadece torrent sağlayıcısı bulabilir

Ya ben anlamiyorum size yalanmi soyliyecegim? Adamlar torrent programinin surumune kadar bulmuslar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Korsan oyun cezasi yardim

Abicim yaaallllllaaannnmn. Dolandiriciliktir.

Sen bi yerden torrent indirdiginde o dosya obur bilgisayardan direkt sana geçer şifreli şekilde.
    Bulunmasının imkanı yok. At cope kagidi.

• Al1mert A kullanıcısına yanıt
    Diyelim yalan peki ama internet annemin adina kayitli ve annemin adina geldi mektup bu nasil olabilir

• quote:

Diyelim yalan peki ama internet annemin adina kayitli ve annemin adina geldi mektup bu nasil olabilir

Bulmuşlardır bir yerden. Almanya da yaşıyorsun yaz internete korsan oyun indirmek suç mu diye almanca için rahatlasin

Bu arada iyi geceler

Evet maalesef sucmus buyuk ihtimal cezada dogru ama benim tek umudum ilk sefer oldugu icin veya 1000euro icin ayrintili arastirma yapmayacaklari icin davanin dusmesi. Sizede iyi geceler yorumunuz icin sagolun

• quote:

Evet maalesef sucmus buyuk ihtimal cezada dogru ama benim tek umudum ilk sefer oldugu icin veya 1000euro icin ayrintili arastirma yapmayacaklari icin davanin dusmesi. Sizede iyi geceler yorumunuz icin sagolun

30 saniye de ne ara okudun da baktın.

Ben baktım sadece paylaşım suç diyor

Her neyse ben yatiyorum sende kağıdı çöpe at

• quote:

vayyyy be ne koyar adama 30dolarlık oyun için bin dolar ödemek geçmişolsun

Bu olay sabah basima geldigi icin sabahtan basladim arastirmalara siz dediniz diye degil onceden baktim kagit kalsin ptesi avukata verecegim

• quote:

Orijinalden alıntı: Osmamcık Pirinç

quote:

vayyyy be ne koyar adama 30dolarlık oyun için bin dolar ödemek geçmişolsun

Tesekkur ederim bi ders oldu buda

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.