Şimdi Ara

Korsan film indirene hapis (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
10.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın Başbakanın kapatılan Youtub'a ben girebiliyorum sizde girebiliyosanız girin, dediği bir ülkede , müzisyeninden oyuncusuna, yönetmenininden yapımcsına korsan eser (mp3,film,e-book..Vs)indirmeyen kullanmayan 1 tane adam söylesinler bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco_love -- 21 Ocak 2009; 21:13:33 >
  • ÇİN de bu tip şeyler hep yasak.Ama açın en basitinden emule.Orada çinlilerin deli gibi paylaşım yaptığını görürsünüz.Avrupada da var ama onlarda download yapıyor.Bu yasayı nasıl işletecekler merak ettim şimdi.Onların yapamadığını bilişimden uzak bu tipler mi yapacak?

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

ÇİN de bu tip şeyler hep yasak.Ama açın en basitinden emule.Orada çinlilerin deli gibi paylaşım yaptığını görürsünüz.Avrupada da var ama onlarda download yapıyor.Bu yasayı nasıl işletecekler merak ettim şimdi.Onların yapamadığını bilişimden uzak bu tipler mi yapacak?

Evet. Çinde tamamen yasak o tür şeyler ama VeryCD var. Her eMule kullanıcısının nickini süsleyen paylaşım ağı.
    Türkiye'de zor biraz bunun uygulanması kısacası ölü doğmuş bir yasa
    Dijital ve teknolojik konularda nasıl daha akıllı olabileceğimize dair bildiklerimi ve öğrendiklerimi paylaştığım blog:https://dalgamotor.wordpress.com/
    Favori Linux distrom: Antergos
    Daha iyi bir PC deneyimi için kullandığım özgür (free open source) yazılımlar:
    7zip - Anki - Audacity - Calibre - Clamwin - eMule - FileZilla - Firefox - GIMP - GSmartControl - Handbrake - Inkscape - Jitsi - LibreOffice - MediaInfo - Mumble - PDF SaM - qBittorrent - Shotcut - SumatraPDF - Thunderbird - VLC
  • Bence söyledikleri şey yapılabilir. Bu kadar olsun Türkiye'de teknoloji var. Bunu dünyanın yapamamasının nedeni de dünyanın gelişmiş ülkelerinde insan haklarına saygı olması. Türkiye'de ben bugüne kadar insan haklarına, özel hayata saygı ile ilgili herhangi bir şey görmedim. Zaten Türkiye de kabul etmek gerekirse gelişmekte olan ancak hiçbir zaman gelişmiş dünya ülkelerine girebileceğine ihtimal vermediğim bir ülke. Bu tarz şeyler de ancak bizden beklenir zaten .. Ancak bu tarz şeylerle uğraşacaklarına ülkedeki diğer suçların peşine düşseler daha akıllıca hareket etmiş olurlar. Bugün sokaktan geçene tecavüz edip hayatını elinden alan adam ceza almadan kurtulup, internetten müzik indiren içeri girecekse ben böyle işe bir şey söylerdim ama anlayan anladı zaten ..
  • @Serdar
    Emule u da çakacaklarını zannetmiyorum.Sonuçta server lar dışarıda.Emule kolay kolay ölmez bence.
  • Emule, torrent gibi oluşumları durdurmak...Bu kadar derine inemeyecekler bence. Hatta siteden mp3 indiredene de 2 uyarı 3-5 para cezası verirler göz korkutmaya. Birkaç ay sonra unutulur gider...
  • Limewire ve Ares kolay bulunur ama emule ve torrent zor(Torrent trackerları için binlerce dava sürmekte hala.Ama server sahipleri işini biliyor.Server ları taşıyor).O iş için servis sağlayıcının tüm portları kapaması lazım.Bu sefer de isyan çıkar

ve ne hikmetse kasada para kalmayınca yeni kanun ve cezalar çıkıyor ya da vergiler. kasayı yan yatır maliye, bir de son model mercedeslerden kendinize verdiğiniz zamları kısın biraz. bizde yaşamaya çalışıyoruz bırakın nefes alalım. doğalgaz,mtv, kira,ötv,elektrik,internet,gelir vergisi,damga pulu,su, ssk primi çöp vergisi, ..zam yapmadığınız ne kaldı..

yakında temiz hava parası alacaksınız doğalgza destek için....

Orada duruyordun yalnızca çığlıklar atarak,Kimsenin seni dinlemediğinden korkarak, En çok boş teneke kutunun tangırdadığını söylerler, Kendi sesin rahatlatıyor olmalı seni ,Yalnızca duymak istediklerini duyuyor,Ve yalnızca duymuş olduklarını biliyorsun,Sen,sen boğazına kadar trajediye gömülmüşsün ,Dünyayı kurtarmak niyetindesin, Kimse aldırmıyordu bu söylediklerime...IzdıraP
    Dostum sesin kaybolmadan önce, Bir kişinin eğlencesi diğerinin cehennemidir, Bu dönem insanların ruhlarını sınamak için gönderildi...
  • ya arkadaşlar biz neyi tartışıyoruz anlamış değilim değilmiki bu ülkede bir telekom çalışanı çoraplarını kurutmak için rooterların fişini çekip yerine ısıtıcı takan ve milletin saatlerce internetsiz kalmasını sağlayan değilmiki bu ülkede 2 yıl önce vdsl2 vericez diyip daha 1mb veremeyen ne yapcakmış 6 milyon kişinin bilgilerini aynı zamanda kontrol edecekmiş ne yapacakmış ne indiriyor ne çıkartıyor kontrol edecekmiş hangi alt yapıyla pardon öyle iyi sağlam altyapıya sahipse bu devlet öss yi açıklarken bile site 1 gün çalışmıyor ve o sınava en fazla 1,750,000 kişi giriyor keza keyodemelerindede site tam 5 gün çalışmadı neymiş 6 milyon kişiyi kontrol altına alacaklarmış gülerim hemde oramla gülerim :D ya bıraksınlar bu işleri bu ülke öyle birşeyi başarsın söz veriyorum hiç birşey indirmeyeceğim internetten bundan sonra bunların hepsi hikaye masal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcherb -- 22 Ocak 2009; 1:12:43 >

turkcell'den edge ile internete nasıl baglanılıyor bilmiyorum ama telekom ile turkcell in alakası oldugunu da sanmıyorum haziranda 3g gelir bizde kaparız telekomu geceriz turkcellin connect kart mıdır neyse onlara 3g 2mbit ile indirebilecek kimin neyine yetmez hemde connect kartı istediginiz heryerde kullanabilecekken....

Orjinalden alıntı: saitouhajime

-emule ve torrente ellemesinlerde , ama işi iyice zıvanadan çıkarırlarsa milletde netini iptal eder:(

Lostun son bölümünü, Prison break'i, Supernatural'ı, Kyle XY'yi, The Mentalist'i, Fringe'i, Heroes'u, Ghost Whisperer'ı.... vs. vs. indirip izlemeyeceğim neti alsınlar kıvırıp büküp uygun görecekleri bir yerde saklasınlar....

Dünyanın en pahallı internetini kullanıyorum Telekom akıllı ol. Müzik sitesi açacağına film sitesi aç senden indire_lim sen de git sağladığın fahiş kardan telif hakkını öde anlaşacağın fiyattan. Dünyanın başka yerlerinde aylık bu parayı versem digital platformlar zaten bu içeriği izletir yanında maçları falan da izletir. Artan para ile de internet istersem yine alırım.

Türkiye'de bile Sinema Paketi Digitürk indirimsiz 43.90 256 kbs kablonet 9.90 toplam 53,80. İndirimli olunca limitsiz 512 ile sinema paketini 43'e izlemek mümkün. Ama Digitürk bu içeriği maalesef sağlamıyor, sadece tek bir dizi kanalı var bu içeriğe az benzeyen.

Özetle Telekom ya da youtube yasaklı iken "Ben YOUTUBE'dan izliyorum siz de izleyin" diyenler şaşırmasın birisi hem ADSL hem Telefon abonesinden öteki de sadece ADSL vergisinden değil beraberinde gereksiz hale gelecek sabit hattın da vergilerinden olur. Sonra IMF gelir yine sıkmaya ümüğü yine uzatırsınız kuzu kuzu ümüğünüzü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 22 Ocak 2009; 4:33:02 >

• TTnet Bu sistemi yürülüğe geçirsin bizde bir çözüm yolu bulamazsak, yurtdışı servisli uydu internet alırım olur biter.
    http://www.viptek.com.tr/uyduinternet.html
    http://www.netiletisim.net/bentleytelecom.asp

Bir de Su konuyu mutlaka okuyun zamanında iyi bir paylaşım yapılmış

http://forum.donanimhaber.com/m_12255515/tm.htm

• quote:

Orjinalden alıntı: sahinvatansever

bi zamanlar mahkeme kararı ile youtube kapalıydı ama başbakanımız giriyodu ben giriyorum sizde girin dedi buyrun burdan yakın

Gelecek seçimlerde bizde başbakana gireceğiz sandık başında, bakalım milletle dalga geçmek nasılmış öğrensin. Yahu İran ve Çin bile daha özgür. Kafası yerine dötüyle ülke yönetirlerse olacağı bu. Saçma sapan yasalar.

Buradaki amaç mp3 film maskesiyle, milleti izlemek özelliklede mualifleri izleyip fişlemek ileride kullanmak için özel bilgilerini depolamak. Daha bunlar iyi günlerimiz......

Sahipsiz olan Vatanın batması haktır sen sahip olursan vatan batmayacaktır. M. Akif
  • her filme bir gün ceza verseler
    12500 tane var.12500 gün.
    34 sene hapis yatarım.duruşmalardaki iyi halimden 3te birini kırparlar.22 sene yapar
    iyi halden şartlısalıvermeyle 2 senede çıkarım heralde
  • Birileri vurgun fiyattan filim ve müzik satacak diye,yüzbinlerce yurttaşı hapise atamazlar,ha belki paradan gözleri dönmüştür,atmaya çalışırlar,yaparlarda para adamın gözünü döndürür de hapise atmaya çalışırlarsa bu millet onlara öyle bir tekme atarki,kıçlarını kurtarmak için kuzey kutbuna kaçmak zorunda kalırlar.

haberlerde gösteriyordu.1 ton hamsi halde 100 liraya satılıyormuş,peki Türk halkı kaçtan alıyor kilosu 5 liraya,anlıyacağınız gelen vuruyor,giden vuruyor,ezik türklerde koyun gibi kabul ediyor.iyi valla birde hapise atarız diye tehdit ediliyoruz,Türk milletini tehdit eden heriflerin ortak özellikleri AB-D hayranı olmaları,yani teslimiyetçi,işbirlikçi,dolar ve avroya tapan vurguncular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 22 Ocak 2009; 9:21:52 >
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.