Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (823. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98.239
Cevap
226
Favori
4.422.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okullar nasıl olacak , vize finaller nasıl olacak ona göre açıklansa da özel yurtlarda apartlarda kalan insanlar ona göre bir çözüm bulsa dimi? Herkesin kafaları karışık
  • görüntülerde ki çinli herif canlı canlı köpeği pişiriyor ocak üzerinde.

hassas olan kişilerin kesinlikle izlemesini önermem.

bunlar insan değil. trump haklı bu virüse çinli virüsü demekle

• Ölen 89 yaşındaki kişinin İhsan Giray adındaki eczacı olduğu söyleniyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

https://www.dw.com/tr/fransada-soka%C4%9Fa-%C3%A7%C4%B1kma-yasa%C4%9F%C4%B1-ba%C5%9Flad%C4%B1/a-52810177

medeniyet farklı bişi

Alıntıları Göster
    çok kötü bir fotoşok! çalışması...

• İŞE YARIYOR MU PLASTİK ELDİVEN
  • o değilde berbere gidemiyorum. saçlarım papaz gibi oldu.

her gün onlarca kişiyi tıraş eden berberlerin kullandıkları malzemelerden virüs bulaşması çok yüksek ihtimaldir herhalde.

çoğu mahalle berberinin makas, tarak vb. aletleri dezenfekte etmeden kullandığını hepimiz biliyoruz. bu durumda ne yapmamız gerekiyor bilmiyorum.

napıcaz önümüzde ki 1.5 2 ay?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 18 Mart 2020; 16:49:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukyilmaz06

Toplantı 17.00 de mi bitecek daha erken biter mi ?
    Ne bekliyorsunuz, sokağa çıkma yasağı ilan etmeyeceğini belli etti şu durumda. Başta ne dediyse sonda da onu söyleyecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

görüntülerde ki çinli herif canlı canlı köpeği pişiriyor ocak üzerinde.

hassas olan kişilerin kesinlikle izlemesini önermem.

bunlar insan değil. trump haklı bu virüse çinli virüsü demekle

https://twitter.com/MgOqkzLBRPLCHyN/status/1240133016044912641
    Bunların sıfatını seveyim ben, lan ne nalet ırk.Virüs bertaraf edildikten sonra bunlara hiçbir yaptırım uygulanmaz ise yazıklar olsun.

• hoksi kullanıcısına yanıt
    istanbul'da birçok fırın 24 saat açık... Bu krizde en az çekeceğimiz sıkıntı ekmek olur diye düşünüyorum. Tabi ilk günler biraz sıkıntı olabilir...
  • 15kg un aldım mayalı katmer devan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Virüse bulaşıpta tedavi olduktan sonra tekrar kapan oldu mu? Ve tekrar kapan da aynı septomlar mı görülmüş yoksa hafif bir şekilde mi atlatmış?
  • ali_ihsan21 kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle bir beklentim yok zaten sadece açıklanırken TV ye geçeceğim izlemeye o yüzden sormuştum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://rasyonalist.org/yazi/cindeki-yarasalar-yeni-bir-sars-virusunun-olusumu-icin-gereken-tum-bilesenlere-sahipler/

Salgından 2 yıl önce yayınlanmış bir makale.Çin'de zaten böyle virüsler 5-10 senede bir çıkıyor bunu ön görmek zor değil ama benim kafama takılan konu

" Çin Bilimler Akademisi Wuhan Viroloji Enstitüsünden bir virolog olan Shi, bu suşlar arasında SARS koronavirüsünün salgın suşuna benzer bir formu teşhis etmeyi başardı.Bu yeni suş, SARS’ın insan versiyonuna, daha önce tanımlanan yarasa virüslerinden çok daha fazla benziyordu. "

kısmı oldu.Salgının Wuhan'dan başlaması ve 2 yıl önce bu makalenin yayınlanması kafa karıştırıcı.

İngilizce okumak isteyenler için link :
    english.cas.cn
    Bats in China Carry All the Ingredients to Make a New SARS Virus----Chinese Academy of Sciences
    http://english.cas.cn/newsroom/archive/research_archive/rp2017/201712/t20171201_186819.shtml

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İzole Bant -- 18 Mart 2020; 16:53:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Virüse bulaşıpta tedavi olduktan sonra tekrar kapan oldu mu? Ve tekrar kapan da aynı septomlar mı görülmüş yoksa hafif bir şekilde mi atlatmış?
    şöyle bir haber okudum ama doğruluğundan emin olamadığım için paylaşmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Virüse bulaşıpta tedavi olduktan sonra tekrar kapan oldu mu? Ve tekrar kapan da aynı septomlar mı görülmüş yoksa hafif bir şekilde mi atlatmış?
    Olmuş, güney kore ve çinde.Özetle virüsden kurtulduktan sonra daha önce bulaşmamış gibi kendimizi izole etmemiz lazım.
  • Avusturya’da böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı bulunan 28 yaşında bir Türk kadın, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybetti. Türkiye’nin Viyana Büyükelçisi Ozan Ceyhun, virüs nedeniyle yaşamını yitiren kişinin 28 yaşındaki Yonca Akyol olduğunu söyledi

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Hahahahaha çok güldüm helal et hakkını :))))
    Aynı durumdan bende şikayetçiyim çünkü insanlıktan çıktım. Saçlarım öne düşüp duruyor, elimle yana da attıramıyorum. Çok kötü durumdayım :((((

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Evde traş makinası varsa onu kullanarak kendin düzeltebilirsin. Mahalle berberinde o aletlerin çoğu temizlenmiyor günlerce. Oraya gelen giden de çok olur. Berberle temas zaten 1 metreden bile az olacak haliyle.

Ben ayın 5inde saçımı kestirmiştim o bile aklımdan çıkmıyor şu an
  • 
Sayfa: önceki 821822823824825
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.