Şimdi Ara

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
98.241
Cevap
226
Favori
4.424.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
251 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kızılay aldığı kanlara coronavirüs testi yapmıyor, yanlış bilgi verme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

gençlere bişey olmuyor.olan yaşlı dedelere ninelerimize olacak.
    seninde için mı fesat nedir?
    gençken flörtün olmadı heralde?
    bari dedenin elini falan öpme uzak dur.
    haaa gençler yapınca bişey yok.millet cumaya gitmesin öylemi?
    içim fesat değil senin içini okudum amacın belli ima ettiğin şey belli.
    senin altın bezli gezerken ben orta okulda bile flörtüm vardı merak etme 37 yaşındayım.
    sen bişeyleri kasıtlı söyluyorsun mesajlarımda gözüm üzerinde.yazarken ona göre yaz.milletin namazına niyazına karışma.
  • işte iranın şu an bu hazin durumda olmasının sebebi de zenin zihniyyetindeki insanlar.
    şimdi dökülüyorlar...
    dedene sahip çık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41F3DB120

işte iranın şu an bu hazin durumda olmasının sebebi de zenin zihniyyetindeki insanlar.
    şimdi dökülüyorlar...
    dedene sahip çık.
    dedeme sahip cıkarım, sen kendine sahip cık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

haaa gençler yapınca bişey yok.millet cumaya gitmesin öylemi?
    içim fesat değil senin içini okudum amacın belli ima ettiğin şey belli.
    senin altın bezli gezerken ben orta okulda bile flörtüm vardı merak etme 37 yaşındayım.
    sen bişeyleri kasıtlı söyluyorsun mesajlarımda gözüm üzerinde.yazarken ona göre yaz.milletin namazına niyazına karışma.

Alıntıları Göster
    Salgın camilerden dolayı başlarsa ne olacak? Milletin dinine karışma diye düz bir ifade olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Esnaf_TV

yorumlarınıza bakıyorumda devamli imalı seyler var.umreye gidenler,cumaya gidenler felan fistan.az once gördüm ankarada suan 7. caddeye avmlere gençlerin kıç kıça oturdugu cafeler full cekiyor.hiç onlara laf ettigin yok.

2 gundur milletin cumasına taktın durdun.suan cafeler duyarsız gençler cafelerde full cekiyor.nargle cafeler full cekiyor hiç laf ettigin yok ?

Alıntıları Göster
    3-5 kendini gencin kafelerde toplanması ile Türkiye genelinde genellikle yaşlıların katıldığı ve görevmiş edasıyla algılanan bir adeti hele ki bu adetin çıkış yeri durdurmuşken icra etmenin mantıksızlığını göremeyenlere ne anlatabiliriz ki?

Diyanet kalabalığa girmeyin demek için milyonları camiye davet ediyor sen de çıkmış "e orada da kafede gençlerkıç kıça oturuyor" diyorsun varsa yetkin oturmayın kıç kıça ayrılın hepinize deyin, herhalde şeriat yolu falan gözlüyor olmalısın onu da demek için.

3 aydır salgın hastalık var dünyanın hepsi konuşuyor Umre'ye gitmelerine izin veriliyor sonra da evden çıkmayın deniyor.

• Bu olay neden panik yarattı söyleyim etkilediği yaş skalası mortalite durumu ve virüsün enfekte olan belli yaşı etkilemesede taşıyıcılık özelliği var.

ülke yönetimlerinde genellikle hala x kuşağı ve boomer nesil olduğundan ve bunların yaşlarının ne olduğu malum ortada iken veryansın edilmesinin sebebi ortaya çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • malesef işte gerici zihniyyet herzaman böyle....iranda da burda da....
    yaşlılar toplu halde bulunmasın cumaya gitmesinler evinde kılsınlar dersin çıkar bir tip, din düşmanımısın der.
    bu ziyniyyetle virüsle mücadele etmek çok zor malesef...
  • Yarın Ümre dönüşü başlıyor.Bu hafta ve sonraki hafta çok çok kritik.Ne yazık ki yeterli önlemleri almadılar bu sefer.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OdATA-

Salgın camilerden dolayı başlarsa ne olacak? Milletin dinine karışma diye düz bir ifade olur mu?

Alıntıları Göster
    eğer bir yanlış varsa her yerde var. ben toplu insanın oldugu her yere karşıyım.avm yede karsıyım cafelerde suan tıklım tıklım oturulmayada karşıyım.camide toplu ibadete de şuan karşıyım.siz olayi yanlış anladınız.yukarda yorum yazan kişi milletin camiye gitmesine 2 gundur yorum yazıyor.her yorumunda bunu vurguluyor. bende 2 gundur yorumlarıma bakarsaniz suan bile karantina yani herkesin evinde olmasını savunuyorum. ama arkadaş başka şeyler ima ediyor.burda siyasete girecek degilim ama eeee camiye gitme ama cafeleri avm leri doldur? bu mantıklımı?

• demek ki almanya ölüm sayısı ile şampiyonlar ligine oynayacak

nüfusu yaşlı paraları ve teknolojileri onları kurtarmayacak o halde
  • quote:

Alıntıları Göster
    sizce yetkili merciler "geçen hafta cuma namazınızı cemaatle omuz omuza Allah Allah Türk milletine bir şey olmaz nidalarıyla mı yerine getirdiniz, yoksa evinizde mi kıldınız?" diye bir soru soracaklar mıdır?

Veya o Umre'den dönen 21 bin kişiden çıkarsa yoğun bir biçimde ilk vakalar bunu bizim medya dillendiriri mi, sosyal medayada okuruz ancak.
  • allah akıl vermiş bu aklı kullanmayıp bile bile hatalı işler yapanlar varsa yapacak birşey yok .herşeyi allahtan beklemeyin allah sana akıl vermiş sen bunu kötü kullanıyorsan allah ne yapsın sana .seni mi kurtarcak cok beklersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leftercan1907 -- 14 Mart 2020; 18:37:54 >
  • Uçuş yasağı konulan ülkelerden Türkiye'ye dönemeyenler için Salı gününe kadar dönme izni verilmiş. Esas burdan sonrası kritik olacak sanıyorum.

Bence hata oldukları yerde kendi imkanlarıyla kalmaya devam etmeleri istenmeliydi.
  • Sağlık bakanı açıklama yapıcaktı bugün sözde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yaşlara göre ölüm oranları :

Corona Virüsünün yaşlara göre ölüm oranı istatistiği:

▪️10-19 — % 0.2

▪️20-29 — % 0.2

▪️30-39 — % 0.2

▪️40-49 — % 0.4

▪️50-59 — % 1.3

▪️60-69 — % 3.6

▪️70-79 — % 8

▪️80+ — % 14.8

En riskli grup yaşlılar.ama bunu yeterince balık tüketip fosfor alamayanlara anlatamazsın....

onlar hala avmlerde dolaşan gençlere laf atıp bilinçaltında yapamadıklarını başkalarının da yapamamasını ister...

İran dan farkımız var mı?

Bu da italyadaki oralar.

Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

sizce yetkili merciler "geçen hafta cuma namazınızı cemaatle omuz omuza Allah Allah Türk milletine bir şey olmaz nidalarıyla mı yerine getirdiniz, yoksa evinizde mi kıldınız?" diye bir soru soracaklar mıdır?

Veya o Umre'den dönen 21 bin kişiden çıkarsa yoğun bir biçimde ilk vakalar bunu bizim medya dillendiriri mi, sosyal medayada okuruz ancak.

Alıntıları Göster
    Bu arada katolik hristiyanlığın merkezi hangi ülke? Biraz düşünce taşlar yerine oturuyor. Konuşmamak lazım halkın manevi duyguları hırpalanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OdATA- -- 14 Mart 2020; 18:42:47 >

• Eğer doğruysa, ABD ve Almanya'dan yeni vakalar çıkıyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sizin zihniyetinizde sıkıntı var. Is sadece camide mi bitiyor? Cemaat toplanmasina kin kusan zihniyet bu kadar insanın toplandığı yemin töreni için alkış tufanı koparıyor ve en ufak eleştiri yok niye bunlar toplandı diye. 5 vakit namaz kılan biri olarak bende şu anda toplu ibadet edilmesini istemesemde sizin gibi sadece cami ve ibadet eden insanlara nefret kusan kişilere acıyorum.

T.C. Millî Savunma Bakanlığıtwitter
    T.C. Millî Savunma Bakanlığı
    https://twitter.com/tcsavunma/status/1238544808999780353

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.