Hocam yalvarırım yardım edin ne güzel hafif atlatacaktım boğazımın anası ağlıyor. Benim de kafam yok mu var ama ısrara gelince boşluğuma geldi içtim. Bir şey yiyemez oldum çok ciddiyim ne yapcam yok mu çaresi :( < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Koronavirüs (Covid-19) [ANA KONU] (4891. sayfa)
-
-
Acile gitsenize hocam. Geçmiş olsun......
-
üstteki mesajlarımı okudunuz değil mi? Koronayım şuan doktor bakar mı ki :/ aile hekiminde babam benim tc mi girince uyarı veriyormuş dedi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O kadar kötüyseniz mecbur bakacak.....
-
geçmiş olsun.
aslında sürekli savunan aşı karşıtları virüs yok diye savunanlar çare bulması lazım.ama ortalarda yoklar hemen araziler.
-
Kulağımda hafif ağrı var acile mi gitmeliyim? Boğazımda ağrıyor. Kulak burun boğaz bağlantılı olduğundan da belki kulağım hafif ağrıyor olabilir
Öncelikle bu kadar panik yapmayın.
Boğaz ağrısı dışında ateşiniz var mı? Var ise saürkli mi?
Bunun dışında bol bol sıvı tüketin. Tam mevsimi bolca mandalina ,portakal. Bunlara ek D vitamini alın.
Dinlenmeye çalışın. Genlde boğaz ağrıları 7 -8 gün içinde geçiyor.
Ama kendinizi çok daha kötü hissederseniz maskenizi takıp acile gidip durumu anlatın.
-
Hocam ateşim yok. Turşu suyu olan paragraflı mesajımı okudunuz mu? O Boğaz’ımı yaktıktan sonra tükürüğümü bile zor yutuyorum. Beslenenemiyorum. Önüme bir şey koysanız 2 saat sonra gelseniz niye yemedin dersiniz işte çok ağrıyor :(
Bahsettiğiniz iltihap belirtisi olabilir.
henüz c-19 olmamış arkadaşlara bir tavsiyede bulunayım.
tek ayak üzerinde durabiliyormusunuz. Şimdi aynı hereketi gözler kapalı yapın.
düz durun ve 20 adım atın yanlız bu adımlar bir birinin hemen dibine olsun.
hani çocukken, ayak atar aldım verdim yapardık ya aynısı.
daha sonra c-19 olursanız, yukarıda yazdıklarımı yapıp yapamadığınızı kontrol edin.
Yapamıyorsanız denge kaybı, başlamış olabilir.
hangi doktora bölüme gitmek lazım ?
-
Hocam farklı nedenleri olabilir hastahane yönlendirir.
denge kaybı herhangi bir bölğede karıncalanma his kaybı. Nöroloji servisine hemen gidilmeli.
hangi testler yapıldı hocam size doktordan o testleri isteyeyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenFakeDeilim -- 12 Ekim 2022; 17:12:20 > -
ilk ilaçsız tomografi, sonra eeg, sonra kan idrar.
sonra beyin ve boyun mr ilaçlı. Sonra omurga ilaçlı mr.
dahada unuttuklarım vardır
not: dr gerekli görürse yapar hocam.
drler her istekte kağda damga vurup acil hasta notu düştüler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 12 Ekim 2022; 17:16:50 >
Kendi aracında tek başına ? Kimden nerden bulaşacak ? Ya da onu geçtim parkta ağaçların altında temiz havada da tek başına insanlardan uzak maske takan var...
-
EVet o kişiler vardı hep ama az sayıda idi. Şu an en son dediğiniz geçerli. Kesinlikle halk bilinçlendirilmeli çok saçma.
-
Sanki hiç ölmeyecekler bu kadar da korkulmaz ki
-
Ama bunun daha çok zararı var bunu bilmiyorlar mı korku değil bu bilinçsizlik
-
bilinçsiz insan ayırt etme metodu: küresel pandemi tam olarak bitmemişken, havaların soğuması ile birlikte, kapalı, havasız alanlarda daha çok kalınacağı belli iken, yarın yokmuşçasına önlemleri boş veriyorsa, en bilinçsiz tipidir. ne kendini düşünür, ne sevdiklerini.
başka yerde bilinçsiz aramayın.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maske saplantılı bir sürü insan var. Parkta, bahçede, arabada tek başına mütemadiyen maskeliler. Parkta bir insana covit bulaşması için covitli ile öpüşmesi ya da covitli birinin, ağzına öksürmesi gerekir. İnsanlar temiz hava yerine kendi nefeslerini solumayı tercih ediyorlar.
Bir de tüm gün aynı maskeyi takıyor çoğu. Vıcık vıcık oluyor maskeleri bir süre sonra nefeslerindeki nemden dolayı ve daha fazla virüs çeker hale gelebiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benim mesajıma yazdıysanız ben önlem alınmasın demiyorum. Arabada tek başına ya da dışarda insanlardan uzak yerlerde insanların maske takmasının anlamsız olduğunu bunun çok saçma olduğunu söylüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X