Şimdi Ara

Korona Virüs Nedeniyle Eve Kapananlar İçin İngilizce Öğrenme Kaynakları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
112
Favori
7.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
125 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten çok değerli bir paylaşım olmuş. devamını bekliyoruz. saygılar.
  • Gayet güzel ve birçok kişi için zamanı değerlendirmek adına yararlı bir paylaşım, boş yorumlara hiç takılmayın hocam
  • emeğe saygı ama karışık olmuş play store uygulaması tavsiyesi veya telegram İngilizce grubu vs olsaydı daha iyi olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Venomv kullanıcısına yanıt
    Listeyi hazırlayan Çağrı Hoca, muhtemelen en verimli kaynakları yazmıştır ama sizin talebinizi de iletiyorum. Bakalım kaydadeğer kanallar var mı
  • Takibe aldım. Teşekkürler.

• ülkenin gidişatını düşünürsek arapça öğrenmeniz daha faydalı olur
    ingilizce bilen çoktan ülkeden gitti bile
  • bjkyener kullanıcısına yanıt
    Bu her kelimenin baş harfini büyük yazmak zor olmuyo mu ya ? Genelde bunu bu kafalar kullanıyo zaten
  • Ingilizce bos iş beyler
    Vaktiniz varken bol bol ibadet edin namaz kılın
    Allah yapılan dualarimizi kabul eylesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faydalı kaynaklar teşekkürler hocam.

bir kaç tane de ben ekleyim

Ororo.Tv : Yabancı dizileri altyazılı izlerken anlamını bilmediginiz kelimenin anlamını ögrenmek için fare imleci ile üzerine gidince anlık Türkçesini gösteriyor.

Google Çeviri Chrome Uzantısı : Herhangi bir sayfa üzerinde seçilen kelimenin Türkçe anlamını göstermekte anlık olarak.

Üniversitelerde okuyan arkadaşlara ek olarak : çoğu üniversite ROSETTA STONE ile anlaşmalı bu siteyide bir araştırmanızı tavsiye ederim eğer sizin okulunuzda anlaşmalı ise bu siteyle faydalı olabilir.
  • Güzel paylaşım, elinize sağlık.

• Mükemmel
  • teşekkürler hocam
  • Bravo yaa
    Böyle yararlı insanlar da varmış bu forum da
    Teşekkürler

• Tebrik ederim, çok faydalı bir konu olmuş, ellerinize sağlık.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu kadar ilgi çekeceğini düşünmüyordum, Donanım Haber Forum'a inancım arttı.
  • Kelimenin cümle içinde kullanımını gösteren site çok işime yarayacak bir hazırlık öğrencisi olarak. Çok teşekkür ederim

Edit: Quizlet uygulamasını önerilenlere ekleyebilirsiniz hocam, yazdığınız kelimenin ingilizce veya türkçesini kaydederek bilmediğiniz kelimelerden oluşan setler oluşturabiliyorsunuz. Daha sonra bu setleri kart olarak görüntüleyebiliyorsunuz veya çeşitli oyunlar seçerek bu kelimeleri etkili bir şekilde öğrenebiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stewartteoremi -- 18 Mart 2020; 19:24:28 >
  • Paylaşım için teşekkürler boş zamanlarımda kesinlikle faydalanacağım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.