Çavuş
04 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 119 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Etsy'de 2022'nin ilk yarısında en çok satış yapan 10 Türk mağaza.

100 mağazalık listenin tamamı: https://ihracatforum.com/2022nin-ilk-yarisinda-etsyde-en-cok-satis-yapan-turkler//

Cihaz sıkı bir takip sonrası 2 farklı pazaryerinde satılırken tespit edilip, kolluk kuvvetleriyle birlikte geri alınmıştır.

Merhaba arkadaşlar,

XXXXXXXXXXXXX ürün kodlu ve takip eden bilgilere sahip cihaz 15 Nisan 2022'de İstanbul/Maltepe'de çalınmıştır. IMEI:XXXXXXXXXXXXX

Cihazın son Windows bilgileri:

• Cihaz Kimliği XXXXXXXXXXXXX
  • Ürün Kimliği XXXXXXXXXXXXX

Laptop al-sat işleriyle ilgilenen kişiler tarafından arama motoru sonuçlarında görünebilmesi maksadıyla bu başlığı açıyorum.

Teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar,

Dövizin artışından sonra e-ihracatla ilgilenenlerin sayısı artıyor. En büyük sorunlardan biri yurt dışına ucuz kargo gönderimi.

Şu an ShipEntegra ile çalışıyorum. UPS, DHL, FedEx gibi kargolarla doğrudan anlaşma yapınca dahi daha yüksek rakamlar çıkıyor.

Örnek fiyat listesi aşağıdaki tabloda. Fiyatlar USD'dir.

Takip eden bağlantıdan üye olursanız ilk kargonuzdan sonra 5 USD hesabınıza eklenir: https://www.shipentegra.com/my/user/register?r=938245D2A19E6K

Kayıt sayfasında promosyon kodu alanına Lunismedya yazın, bu şekilde indirimli fiyatlara ulaşabilirsiniz.

Sorusu olanları bilgim yettiğince cevaplayabilirim. Kolay gelsin.

Kampanyasız link: https://www.shipentegra.com/

Ayrıca Amerika için ekonomi sınıfı gönderim şansı da mevcut.

• 1-250 gr arası: 7.95$
  • 250-500 gr arası: 9.49$

Netflix'te bugün tüketilen TOP 10 içerik.

1) Aşk 101
2) Örümcek Adam - Eve Dönüş
3) Into The Night
4) Cinayet Süsü
5) Too Hot to Handle
6) Vis a Vis
7) La casa de papel
8) Extraction
9) Prison Break
10) Valeria

Arkadaşlar birkaç gün önce 500 GB bir harici disk aldım, almaz olaydım.

Tüm fotoğraflarımızı, işle ilgili dosyalarımı, ne varsa diske attım. Bilgisayara format attım gerekli dokümanları bilgisayara almaya kalkarken sorun yaşıyorum. HD Tune ve Data Lifeguard Diagnostic for Windows ile test yaptım. İki testte yarıda kaldı.

Bu diskteki her şey çok önemli. Kurtarmanın bir yolunu biliyor musunuz?

Data Lifeguard Diagnostic for Window Çıktısı
Too Many Bad Sectors | Her şey gitti mi?

HD Tune Çıktısı
Too Many Bad Sectors | Her şey gitti mi?
İyi forumlar arkadaşlar,

Garsondum, korona virüs nedeniyle işten çıkarıldım, işsizim.

Geçen gün Twitter'da WordPress tabanlı e-ticaret, blog, şirket websitesi kurulumu, mevcut sitelerinizi performans optimizasyonu, sunucu kurulumu gibi işlerinizi yapabilirim şeklinde bir duyuru paylaştım, yazan birkaç kişi de oldu ancak sonuç alamadım.

Yapabildiğim doğru işleri yazdım talep olmadı ve ailece geçinebilmemiz için para kazanmak zorundayım, bu nedenle böyle bir duyuru daha paylaşmak istedim. Rahatsız ettiysem affola, uygunsuzsa siline.

Destek olmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki tweetimi RT edebilir. Teşekkürler.

Evde dezenfektan yapımı tarifleri.

Farklı malzemelerle 7 farklı tarif var,https://lizev.com/evde-dezenfektan-nasil-yapilir/

En Etkili Sprey El Dezenfektan Tarifi. Dünya Sağlık Örgütü tarafından önerilen, en etkili tarif.

Malzemeler

- İzopropil alkol
- Gliserol veya gliserin
- Hidrojen peroksit
- Arıtılmış su
- Sprey şişesi

Tarif

- 0,35 ML alkolü 2 çay kaşığı gliserol ile karıştırın. Glirserol yoksa bir sonraki adıma geçiniz. (Gliserol ellerin kurumasını önler. Elinizde daha yumuşak bir his bırakması için dilerseniz Aloe Vera da ilave edebilirsiniz.)
- 1 çorba kaşığı hidrojen peroksit ile yarım su bardağı saf veya kaynatılmış (daha sonra soğutulmuş) suyu karıştırın. Daha fazla su koyarak inceltebilirsiniz.
- Çözeltiyi sprey şişelerine doldurun.
- Kâğıt havluyu ıslatarak, mendil olarak da kullanabilirsiniz.

emizlik ve Yüzey Dezenfektanı Yapımı
Yalnızca temizlik ve eşyaları dezenfekte etmek için kullanılacak dezenfektan tarifleri.

Temizlik ve Yüzey Dezenfektanı Tarifi – 1

Malzemeler

- 1 çay kaşığı / 5ml boraks
- 2 yemek kaşığı / 30ml sirke
- 1/4 su bardağı / 60ml saf sıvı sabun
- 2 su bardağı / 500ml sıcak su

Yapılışı

- Sıcak suyu karıştırmak için uygun bir kaba dökün.
- Saf sabunu ekleyin ve karıştırın.
- Sirke ve boraks ekleyin ve karıştırın.
- Uygun bir kaba (temiz bir sprey şişesi gibi) doldurun.
- Üzerine etiket ve tarih etiketi koymanız herkes için faydalı olacaktır.
- Mutfak tezgâhı, banyo gibi alanları dezenfekte etmek için kullanabilirsiniz. Tüm yüzeylerde kullanılabilir.
Dün paylaşmıştım, Twitter'da @embesilikat diye bir kullanıcının annesi babası Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi de dahil olmak üzere birkaç sefer farklı yerlere gidiyorlar ve Corona Virüs tanısı konmuyor hatta eve gönderiliyorlar.

Bazı tahlil sonuçlarıyla birlikte özel hastaneye gittiklerinde korona virüsü şüphesiyle yatışa başlıyor.

24 saatte çıkar denen sonuçlar 5 gün sonra çıkıyor ve sonuç POZİTİF.

Enfekte olmuş bir hasta, birkaç hastane gezmiş demek ki. 1 hafta 10 gün sonraki rakamlar nasıl olacak merak ediyorum.

Olayın detayları:https://genelsite.com/istanbul-yedikule-korona-virus/

Avustralya, Queensland’deki Klinik Araştırma Merkezi Direktörü Profesör David Paterson sıtma ve HIV tedavisinde kullanılan iki farklı ilaçtaki maddelerin kombinasyonunun korona virüsü etkisiz hale getirdiğini belirtti. Üç ay içinde tedavi piyasaya sunulabilir.

Kaynak:https://genelsite.com/korona-virus-tedavisi-avustralya-bulundu/
Hakkında
Meslek: Webmaster
İlgi Alanları: Donanım
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 216
İkinci El Bölümü Mesajları: 5
Konularının görüntülenme sayısı: 46.057 (Bu ay: 872)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 188 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.