Bu konuyu bile gülerek açıyorum çünkü bulaşma ihtimali en son insanlardan birisiyim. 3 hafta önce sağlık ocağına gittim ateş,halsizlik,baş dönmesi/ağrısı ve karnım ağrıyor diye. Ağrı kesici vs verdi yolladı eve. Koronanın Türkiye’ye geldiği günden beri evden ilk kez işte o zaman çıktım. Temizlik manyağıyım, elimi yıkarım ederim. Misafirliğe kimse gelmedi, misafirliğe kimse gitmedi. Pazartesi günü de annemle telefonla konuştuğumda kötüysen git bi hastaneye ne olur ne olmaz baktır dedi. Ya saçmalama aylardır evdeyim, kimseyle temasım yok nasıl bulaşsın vs diyordum. Ama aklımda kaldı gene ne olur ne olmaz eğer öyle bir şey varsa erken önlem alayım da hemen kurtulayım gibi düşündüm. Gerçekten de öyle oldu. Uygulamadan baktığımda korona sonucumun pozitif olduğunu gördüm. Günlerdir de odamdan çıkmıyorum ( diğer odalara da götürmeyeyim (!) diye ). Hapishane gibi yemeği kapıyı biraz aralayıp veriyorlar eldivenlerle vs. Eldivenlerle yiyorum ben de. Lavaboya girdikten sonra temas ettiğim her yeri cifle, deterjanla yıkıyorlar. Tekrardan söylüyorum, dışarı hiç çıkmadım, yemek siparişi vermedim, trendyol şu bu yerlerden alışveriş yapmadım. Finaller zaten yeni yeni bitmeye başlıyor. Onlara çalışıyordum. Kendi öz ailemle bile teması minimuma indirmiştim derslerden artık yüzümü görmez olmuşlardı. Klima vs yok diye odada geceleri pencereyi açıp uyuyorum. Sanki pencereden girdi beni hasta etti gibi. Bu arada gerçekten ben çok dalga geçerdim. Sınavlar bitsin tatile de giderim, arkadaşlarla buluşacaktık plan bile yapmıştık. Ama yok yani şu halimle bırakın dışarı çıkmayı yataktan kalkacak gücüm yok. Çok kötü bir hastalıkmış. Nefes almak için bile şükrediyorum. Zorlanıyorum nefes alırken < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teyfik Sikret -- 10 Temmuz 2020; 15:30:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Korona testim pozitif çıktı

-
-
Geçmiş olsun dostum, umarım en kısa sürede atlatırsın.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hocam yani 3 haftadır devam mı ediyor
-
Açıkçası o konuyu ben de anlamadım. Cidden kafamın içi haftalardır bomboş. Eve gelip direk yatmak istedim. Hiçbir şey soramadım ama galiba öyle. Üç haftadır bu belirtiler vardı ama özellikle bu hafta belirtiler çok şiddetlendi. Kafamı bir yere vursam hafifçe bile olsa hemen bayılacak gibiyim. Karın ağrısı zaten öldürmeye başladı artık. Regl sancısı gibi çok acıtıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun, evde mi tedavi oluyorsunuz? Hastaneye falan götürüyorlar mı?
-
geçmiş olsun durumunuz çok mu şiddetli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası çok şiddetli. Abarttığımı düşünen olabilecek belki ama günlerdir çok kötüyüm. Yaz ayında bile yorgan battaniye çorap uzun kollu vs ile duruyorum.
Teşekkür ederim öncelikle. Evde dinlen diyorlar 14 gün sonra gel hala devam ederse hastaneye yatırız diyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Teyfik SikretTeşekkür ederim öncelikle. Evde dinlen diyorlar 14 gün sonra gel hala devam ederse hastaneye yatırız diyorlar.
14 güne kim öle kim kala, ben çok kötüyüm evde dayanamıyorum desen gene yatırmazlar mı hastaneye, en azından şu tedavide kullandıkları ilaçtan falan almış olursun evde ne olacağı belli değil ki, belki atlatırsın ama kalıcı bir hasar bırakır Allah muhafaza bence hastaneye git
-
Hocam işte en son hastaneye gittiğimde doktor da ilk bakışta anladı olduğunu ama buna rağmen test vs gerekli ritüelleri yerine getirdi. 3 haftadır evde olup geçmediğini de biliyorum. Hastaneye alın dememe rağmen almadılar. Tedavi süreci önce evde sonra hastaneymiş. Her isteyeni alamıyorlarmış, yer ya da doktor yokmuş yeteri kadar.
hocam peki nerden kaptınız sağlık ocağından mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Teyfik SikretHocam işte en son hastaneye gittiğimde doktor da ilk bakışta anladı olduğunu ama buna rağmen test vs gerekli ritüelleri yerine getirdi. 3 haftadır evde olup geçmediğini de biliyorum. Hastaneye alın dememe rağmen almadılar. Tedavi süreci önce evde sonra hastaneymiş. Her isteyeni alamıyorlarmış, yer ya da doktor yokmuş yeteri kadar.
O zaman geçmiş olsun hocam ya, bol bol sıvı tüket, C vitamini al, ev yapımı limonata yaptır evdekilere bol bol iç, meyveyi eksik etme, yatmadan önce taze zencefil rahat nefes alıp uyumana yardımcı olur ondan ye, yeşil çay, ıhlamur iç
-
Sağlık ocağına zaten rahatsızlık var diye gittim. Nereden kaptım gerçekten bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Teyfik SikretSağlık ocağına zaten rahatsızlık var diye gittim. Nereden kaptım gerçekten bilmiyorum
hocam trollemiyorsun dimi ciddi konu bu
-
Fıstıklı olsun dememek için kendimi zor turuyorum. Şaka bir yana geçmiş olsun
-
Eve alinan yiyecekelrden posetlerden vs gelmistir
çok şansız değilsen atlatırsın keza benim 67 yaşında olan eniştem kronik rahatsızlığı olduğu halde atlattı sağlıklıysan büyük ihtimal atlatırsın.
-
Niye böyle bir konuda trolleme ihtiyacında bulunayım ki? Odadan dışarı çıkmıyorum sıkıntıdan patlıyorum dedim bari donanımhabere yazayım birileri yazar eder zaman geçer diye düşündüm.
Pencereden girip hasta etmesi imkansız konu csb
Hocam nerde oturuyorsunuz ? Aile yanı mı yani nasıl hani eldivenle falan yiyorsunuz yemeği, yemeği de kapı aralığından nasıl veriyorlar ve kim veriyor orayı anlamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X