Şimdi Ara

Korona testi kaç günde saatte çıkar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurtdisi için test yapmam gerek kaç günde ne zamana çıkar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Laboratuara ne zaman ulaştığına ve yoğunluk olup olmamasına bağlı yoksa 90-120 dk arasında makina sonuc veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drbaalik -- 9 Temmuz 2020; 21:58:51 >
  • Test sonucu ertesi gün alıyorsun.
    Ben de Yurtdışına gelmeden önce yaptırdım. Perşembe sabah örnek aldılar. Cuma öğleden sonra aldım testi. yurtdışında ikamet ediyorsanız, yurtdışına çıkacaksanız, 24 saat sonra test büyük ihtimal hazır oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BackConnect

Test sonucu ertesi gün alıyorsun.
    Ben de Yurtdışına gelmeden önce yaptırdım. Perşembe sabah örnek aldılar. Cuma öğleden sonra aldım testi. yurtdışında ikamet ediyorsanız, yurtdışına çıkacaksanız, 24 saat sonra test büyük ihtimal hazır oluyor.
    Süreç nasıl işliyor test sonucunu nasıl aldınız tekrar verdiğiniz yeremi gittiniz

• Türkiye için maksimum iki iş gününde çıkıyor ve e-nabız sisteminde görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wakanda

Türkiye için maksimum iki iş gününde çıkıyor ve e-nabız sisteminde görünüyor.
    E nabız yok belge alabilir miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F95E650A3

E nabız yok belge alabilir miyiz

Alıntıları Göster
    E-devlet şifreniz var ise e-devlet üzerinden e-nabıza girebilirsiniz. Şimdiden giriş yapın ve e-nabız sistemini takip etmeye başlayın. Belge konusunu bilmiyorum benim çevremde kimseye belge vermediler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    40 GÜNDE KAÇ NET ARTAR Kİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde aranıyorsunuz ama bu yoğunlukta kimse sizi aramaZ e_nabiza hemen girilip bakılabilir. Sonuç çıkınca hemen enabiza yansir. Bir şekilde enabiza girin

• Tc no yok arkadaşlar e devlet vs de biz sonucu verdiğimiz hastaneden alabilir miyiz

• Sağlık personeli isen 12 saat, vatandaş isen 48 saat içerisinde
  • Bazi yurtdisi devletleri TR de yapilani kabul etmiyor kendiside 190€ ya test yapiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TEST yaptıracaksan hava alanına gideceksin.
    Havaalanında 120 tl ye yaptıracaksınız normal hastanelerde yapılan test sayılmıyor
  • Arkadaşım yurt dışında ikamet eden bir Türk vatandaşı isen, devletimiz sen gittiğin ülkede sıkıntı yaşama diye seni test ediyor ve sonucunu ertesi gün veriyor. Yani 24 saat içinde alıyorsun.
    Kendim de ikamet ettiğim ülkeye gelmeden evvel yaptım. Süreç böyle test sonucu enabızda ama gidip ilçe sağlık müdürlüğünden alabilirsin.
    Ayrıntılı bilgi ve test merkezleri için link

memleketyolu.ytb.gov.tr
    Yurt dışında yaşayan vatandaşlar COVID-19 testini Türkiye’de yaptırabilecek - Memleket Yolu
    https://memleketyolu.ytb.gov.tr/duyurular/478/yurt-disinda-yasayan-vatandaslar-covid-19-testini-turkiyede-yaptirabilecek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

TEST yaptıracaksan hava alanına gideceksin.
    Havaalanında 120 tl ye yaptıracaksınız normal hastanelerde yapılan test sayılmıyor
    Havaalaninda yapılıyor mu?

• 120 tl karşılığında yapılıyordu net bilgi için 184'ü arayınız.
    Yurtdışına çıkacaksanız bedava test kabul edilmiyor Hava Alanında 120 tl ye yaptıracaksınız ama önce 184'ü arayıp net bilgi verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.