Şimdi Ara

Korna Çaldığım için Darp Edildim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
4
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi sahurlar arkadaşlar. karakoldan henüz geldim şuan.
    Dün saat 21:00 da evinden çıkıp aracımla sokağımdan geçerken sokağımızda oturan bende yaşça büyük sahıs bir arabayı durdurmuş konuşuyordu.
    Bende ilk önce sellektör yaptım. sonra 1 kez ince şekilde kornaya bastım. neyse araç 5 dk sonra gitti ve bende yoluma devam ettim.

Bu gece arkadaşımın evinden çıkıp evime giderken bu şahıs beni tuttu ve bana "sen bana nasıl korna çalarsın v.s birde alkollü kendisi.
    Konuşma esnasında bana bir yumruk çıkardı. bende alkollü ve bende yaşça büyük olduğu için karşılık vermedim.
    Sonra 2 kez daha darbe aldım. ve hastaneye gidip rapor tutturdum.
    Sol dudağım patlak, çenemde morluklar var.
    Karakolda şikayetçi oldum.

Fakat yarın şahısa ayıkken dersini vermeyi düşünüyorum. ama arkadaşımlarım. bana bırak adalet cezasını versin diyor?
    Sizce ne yapayım.? bu şahıs nasıl bir ceza alır?

• Allah yarina birakir ama yanina birakmaz. Birak Allahindan bulsun karaktersiz herif.gecmis olsun bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun arkadasım.

Ben olsam sanırım karşılık verirdim fazlasıyla.

Yüze darptan baya bir ceza çıkıyor sanıyorum. Şahit varmi olayınıza ?

İyi sahurlar.

• Öncelikle geçmiş olsun. Haklıyken haksız duruma düşmeyin derim.

Ancak emin olmamakla birlikte bilmek istediğim birşey var. Siz önceden suç duyurusunda bulundunuz ve gidip adamı dövdünüz diyelim.Adam karşı suç duyurusunda bulunsa ilk şikayet edenin avantajı olurmu acaba?
  • Yumruğu vurduğu an yaşa başa bakmam bende çakardım bi tane eğer çok küçük(17-) veya çok büyükse (60+) vurmam çünkü saygı bu sınırlar içerisinde geçrli
    ama bu yaş sınırı içerisine girse bile eğer çok yakın bir akrabam değilse onuda döverdim çünkü ilk yumrugu o vuruyor ve haksız
    Ama bu saatten sonra sakın dövmeyin darp raporu alınmış şikayette edilmiş
    Haklıyken haksız olmaya gerek yok ya o size vurduğunda iyi benzetcektiniz onu orda ama böyle daha iyi belki tazminat davasıda açılabilir bir avukat tanıdıgınız varsa görüşün
  • izmirdeydiniz sanırım geçmiş olsun o an karşılık verseydiniz keşke bu tip davalardan pek bişey çıkmıyor.
  • geçmiş olsun.Ne olursa olsun orda bir güzel döverdim ben.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaş kaç
  • adaleti bekle hocam. mahkeme ceza vermezse sen verirsin cezasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Relapse_ -- 28 Temmuz 2013; 4:26:44 >
  • Adamı 20 yıldır tanıyorum. kavga konusunda beni biliyolar zaten 3 kişiyi paketleyecek kapasitedeyim.
    187 boy 85 kiloyum. Ama o an içinden karşılık vermek gelmedi. belikde iyi oldu. bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
    Ben 27 yaşındayım adam 55 yaşında. babam yaşında adama vurmak hemde alkollüyken mantıklı gelmedi.
    Zaten ben karşılık verseydim o şuan mezarda ben hapiste olurdum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Relapse_

adaleti bekle hocam. mahkeme ceza vermezse sen verirsin cezasını

Katılıyorum.
  • İçki şişede durduğu gibi durmuyor. Aslında bu laf içki dışındaki diğer bütün şarhoşluk verici maddeler içinde geçerli. Adam esrar içiyor deli cesareti geliyor. Önüne gelene saldırıyor vs. Her zaman bnlardan uzak durmak lazım. Ancak bu tarz direk saldırılarda karşılık vermek şart. Sonuçta nefsi müdafa, bu türler sağlam dayak yiyince kendilerine gelirler. Acıyı hissedince korkuyuxa hissediyorlar. Aksi halde başınıza gelen olay tekrar edebilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company

Adamı 20 yıldır tanıyorum. kavga konusunda beni biliyolar zaten 3 kişiyi paketleyecek kapasitedeyim.
    187 boy 85 kiloyum. Ama o an içinden karşılık vermek gelmedi. belikde iyi oldu. bunu ilerleyen günlerde göreceğiz.
    Ben 27 yaşındayım adam 55 yaşında. babam yaşında adama vurmak hemde alkollüyken mantıklı gelmedi.
    Zaten ben karşılık verseydim o şuan mezarda ben hapiste olurdum.

en doğrusunu yapmışsınız. Bakalım bir iki gün geçsin. Belki adam yaptığından utanırda özür diler sizden

• Davadan bisey çıkmaz keske 2-3 tane geçirseydin sende

• hic bir ceza almaz yedigin dayak yanina kar kaldi

• 55 yasinda diyor arkadaslar. Aranizda 55 yasinda birine vuracak kadar gozu donen kimse war mi?
  • Gecmis olsun yasina hurmet edilcek bi adam olsa o kafayla dolasmaz zaten. Vursaymissin keske. Gunumuzde adam öldurenler iki ay yatip cikiyor. Yanina kar kalmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheldon-Cooper

55 yasinda diyor arkadaslar. Aranizda 55 yasinda birine vuracak kadar gozu donen kimse war mi?

55 yas pek te yaslı sayılmaz. 65 ve üstüne bende kolay kolay vurmam ama kaşındıysa 55 i iyi bi haşlarım

Keşke iyi bi haşlasaydın da birdaha alkol alırken 2 kere düşünürdü acaba sapıtırmıyım diye.
  • Geçmiş olsun hocam. Birşey yapmamanız iyi olmuş. 55 yaşındaki adam sizin gibi dinç ve sağlıklı olmaz. 2 yumruk atarsın adamın eceli gelmiştir geberip gider pisi pisine 20 yıl yatarsın. Davadan da birşey çıkacağını sanmıyorum. Muhtemelen 5 yıl denetimli serbestlik verirler olur biter. İsterseniz ayıkken gözdağı verin.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.