Şimdi Ara

Kormoran marka lastik kullanan var mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
3
Favori
380.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvenmat

    ben ön iki lastiği değiştirdim kormoran aldım
    arkaları da değiştireceğim illa 4 dü de aynı marka mı olmalı yok sa arka lastikleri daha kaliteli lastik
    alabilir miyim?



    daha kaliteli bir lastik alsan da almasan da arkalar ayrı çift önler ayrı çift olabilir. yeni lastik alınca yenileri öne taktır. farklı marka da alabilirsin ama en sağlıklısı 4ünü takım yapmak. Kormoran jda sonuçta Mıchelın'ın yan sanayisiymiş. Kullanılabilir neden olmasın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msimsek7


    quote:

    Orijinalden alıntı: guvenmat

    ben ön iki lastiği değiştirdim kormoran aldım
    arkaları da değiştireceğim illa 4 dü de aynı marka mı olmalı yok sa arka lastikleri daha kaliteli lastik
    alabilir miyim?



    daha kaliteli bir lastik alsan da almasan da arkalar ayrı çift önler ayrı çift olabilir. yeni lastik alınca yenileri öne taktır. farklı marka da alabilirsin ama en sağlıklısı 4ünü takım yapmak. Kormoran jda sonuçta Mıchelın'ın yan sanayisiymiş. Kullanılabilir neden olmasın :)

    cevap için teşekkürler
    benim araç opel corsa 1.2 16v
    önleri yeni değiştirdim 60 lastik +10 tl sibop =70*2=140 tl ye 165 70 13 boyutu
    benim bir şikayetim yok yola tutunmasıyla ilgili güven veriyor ama buradaki yorumları okuyunca arkalarıda başka marka mı alsam diye düşündüm




  • ben ilk aldığımda sormuştum nasıldır diye ama şimdi kullandıkça çok da şikayet edilecek bir durum yaşamadım bu lastiklerle. fiyat konusunda bence fiyatına göre lastikler gayet tatminkar düzeyde. michelin gibi bir firmanın yan sanayisi sonuçta. bu arada bu lastikler sırp malı olduğuna göre alman otomobil dergilerindeki yorumları ben fazla objektif bulmuyorum. piyasada ne olduğu bilinmeyen birsürü çin malı lastik alınıyorken , michelin çatısı altında olan bu lastiklerin çok da kötü olmadığı aşikar.
  • 4 dü de kormoran oldu gayet güzel memnunum
    fiyat kalite olarak ateş akü lastik ten aldım kayseride ıhlamur köprüsü yanı
    165 13 70 60tl adet toplam 240 tl
    ikinci el lastik bile yok 60 tl ye
  • bende 4 adet aldım.önceki lastiğim pirelli p6 idi.ondan daha yumuşak.aldığım bayii michelin yan markası ve hatta desenide önceki seri michelin in deseni dedi.şimdilik bende memnunum.
    bu arada tigar marka lastik te gördüm.o da made in serbia hemde aynı desen.
  • Tigar da kullandım ve gayet memnundum
  • arkadaşlar yukarıda kormoran için rezalet işe yaramaz diye yorumlar yapmıştım benim aracım 2006 model ve üzerindeki lastikler o tarihli geçen bir lastikçide yeni kormoranları gördüm elle kontrol etim gayet yumuşak geldi sanırım şimidi kaliteyi biraz artırmışlar.
  • arkadaşlar bende bugün aldım 2 tane önlere kışın fazla kullanmadıım için aracımı 2 tane yeter diye düşündüm uygun fiyat sadece bunu bulabildim 125 tl tanesi başka uygun bulamadım yazlık ta almam gerek 4 tane şimdiden onu araştırıyorum fiyat ve marka şimdilk lassa ön planda ama kormoran da iyi gibi geldi biraz km yapınca düşüncelerimi sizinle paylaşacağım saygılarımla
  • Kormoran kullanan arkadaşlar, lastiği ses ve sürüş konforu olarak değerlendirebilir misiniz? Yol tutuşu konusunda sıkıntı yaşayan var mı?
  • yaklaşık 10000km oldu 205 55 16 kullanıyorum.hiçbir şikayetim yok.aracımın konforunda hissedilir artış oldu.gayet memnunum.tekrar yenilemem gerekirse hiç düşünmeden alırım.
  • ben de yeni aldım 4 tane kış 205-55-16 valla ban çok iyi geldi konforu sessizliği tanesi 180 tl ya kaliteyi artırdılar bilemiyorum bi de michelin adını lekeler mi? kendi standartlarında üretiyormuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: msimsek7

    Aydınlattığın için teşekkür ederim. Kormoran marka lastik alıyorum da.

    Bu bilgiyi çok yararlı buldum. Teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar normalde Çin malı lastiklere çok karşıydım fakat geçen yıl lastik eksperi bir arkadaşımın önerisiyle Yokohama fabrikasında üretildiğini söylediği SUNTEK diye bi lastik kullanmaya başladım. Daha önce Pirelli P7 kullanıyordum. fakat lastiğe her bakışımda farkında olmadan ne kadar gereksiz yere para döktüğümüzü anlıyorum. SUNTEK i nerdeyse yarı fiyatına aldım ama performans neredeyse iki katı daha iyi diyebilirim. bundan sonra lastik alırken 2 kere araştıracağım. sadece markası var diye para dökmek anlamsız.
  • bende 205 55 16 kar lastiği aldım ve uzun yolda kar üsünde 500 km yol yaptım. özellikle karda yol tutuşu çok güzeldi.ayrıca sessiz ve konforlu geldi alacaklara tavsiye ederim.
  • Bu fiyat sınıfındaki lastikler, ilk taktırdığınızda konforlu olsa da çok kısa sürede sertleşip yol tutuş ve konfor özelliğini yitiriyor...Diğer taraftan, yaz aylarında yüksek sıcaklıktaki dayanıklıkları da tartışmalı.
  • arkadaşlar ben daha önce hiç kış lastiği kullanmamıştım bütçeniz varsa mutlaka kış lastiği alın derim kormoran benim ilk kış lastiği deneyimim inanılmaz etkilendim benim michelin primacy hp yazlık lastiğim vardı bu havalarda tahta gibi oluyor kış lastiği aldıktan sonra arabada inanılmaz dercede konfor artışı çekiş ve tutunma gerçekleşti.şimdiye kadar neden almamışım diye üzüldüm onun için lastik üreticileri 4 mevsim lastiğin olmayacağını ifade ediyorlar yazın yaz,kışın kış lastiği kullanın derim can güvenliğiniz herşeyden önemli kışın yazlık ayakkabı ile gezemiyorsak aynı durum geçerli üretimdeki hamurları çok farklı ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crepis

    arkadaşlar yukarıda kormoran için rezalet işe yaramaz diye yorumlar yapmıştım benim aracım 2006 model ve üzerindeki lastikler o tarihli geçen bir lastikçide yeni kormoranları gördüm elle kontrol etim gayet yumuşak geldi sanırım şimidi kaliteyi biraz artırmışlar.

    ben yeni aldım bana harika geldi kormoranı türkiyeye piyasasına 2010 yılında michelin sürmüş 2006 larda bu marka sırp markası olarak üretim yapıyormuş daha sonra bu fabrikayı michelin devralmış ve 2010 dan itibaren michelin kalitesinde üretime geçmiş lastikte hala sirbistandaki fabrikada üretildiği için made in serbian yazıyor dandik bir şeyi michelin tüm türkiyedeki bayilerinde satarak adına leke süreceğini zannetmiyorum ha michelini severdim ama şu son fransanın yaptıklarından sonra istemesemde içim kızıyor.




  • 2.el aldığım aracımın üzerinde geçen yıl alınmış kormoran kış lastiği var ve bence kaliteli bir lastik değil malesef.Ancak idare eder diyebilirim.Fiyatına bakarsak memnun edici olabilir tabi ama Hankook kullanmıştım,onun yanına bile yaklaşamaz diyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: panisher

    2.el aldığım aracımın üzerinde geçen yıl alınmış kormoran kış lastiği var ve bence kaliteli bir lastik değil malesef.Ancak idare eder diyebilirim.Fiyatına bakarsak memnun edici olabilir tabi ama Hankook kullanmıştım,onun yanına bile yaklaşamaz diyorum.

    hankook da sanırım uzak doğu ürünü. uzak doğu ürünü olarak adını dünyaya duyaran markalar gercekten iyi. sadece lastik de değil. yokohama olsun, hankook olsun, japon malı al keyfine bak. ama hankook koreydi sanırım.
  • Hepinize hayırlı kandiller diliyorum arkadaşlar, Allah dualarımızı kabul etsin inşallah
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.