Şimdi Ara

Kormatik kullanan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
3.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Mangal sezonu başlıyor ve mangal yakmak için boyle bir şey gördüm kipada.Kullanan arkadaşlardan görüş bekliyorum.Daha kolay yakar mı yakmaz mı ?

• PUB bardağına benzemiş.
  • Faydalı ürün belgesine sahip olan KORMATİK®, özel tasarımı sayesinde içine konan tozsuz mangal kömürlerini alt taraftan tutuşturmak suretiyle hiçbir yellemeye ihtiyaç kalmaksızın kendi kendine 15≈20 dakika içinde kor haline getirir. Elinizin yanmasını engelleyen ısı kalkanı ve tahta sapından tutarak korların mangalınızın içine dökülmesiyle ızgaraya başlayabilirsiniz.Türkiye�de üretilmeye başlandığından itibaren mangal severlerin bir numaralı yardımcısı olmuştur. Türkiye�deki birçok zincir markette satışa sunulmaktadır.
  • Biraz eski konu ama yazmadan geçemeyeceğim.
    Bugün mangal yaptık, arkadaşım "Bununla mangal mı olur" modundaydı, aletin marifetini görünce tepkisi "Yüzyılın buluşu" şeklinde oldu.

Gerçekten çok başarılı bir şey, yok efendim saç kurutma makinesiyle yakayım, yok tüple yakayım gibi zahmetlere hiç gerek yok. Mangalcı ekibin bagajında mutlaka bulunması gerken bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munans -- 22 Temmuz 2012; 1:31:50 >

Bu kormatik ürününü balkonda kullanan oldu mu, duman, kıvılcım çıkıyor mu?
  • Aldım ilk yaparken bu yaz beyaz beyaz duman çıkınca biraz yusufladım sonra baktım kısa sürede çatır çatır yanmaya başladı kömürler ( eğer tozluysa kömür yanma süresi biraz uzuyor) İlk sefer iki kozalak üstüne kömür koyarak yaptım tozlu olmadığı için kısa sürede yandı... Gerçekten pratik bir ürün mangal olayı keyfe dönüşüyor etrafta yelleyenler sizi görünce baya kıskanıyor :)))
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, gerçekten super bir icat, kendiniz de yapabilirsiniz ama 15-20 tl verip almak daha mantıklı. Önceden mangalı yellemekten kollarım agrırdı , 1 senedir ben cay içiyorum , mangal kendisi yanıyor. Altına likid veya kozalak yakmanız gerekiyor , komürleri doldururken boşluklu koyarsanız çok hızlı yanıyor, yok tüm poşeti dökerseniz biraz daha beklersiniz.Eğer mangal yapıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Orijinalden alıntı: thecoderiki

Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum, gerçekten super bir icat, kendiniz de yapabilirsiniz ama 15-20 tl verip almak daha mantıklı. Önceden mangalı yellemekten kollarım agrırdı , 1 senedir ben cay içiyorum , mangal kendisi yanıyor. Altına likid veya kozalak yakmanız gerekiyor , komürleri doldururken boşluklu koyarsanız çok hızlı yanıyor, yok tüm poşeti dökerseniz biraz daha beklersiniz.Eğer mangal yapıyorsanız şiddetle tavsiye ederim.

Balkonda yaksak duman çıkartır mı

JDM Spirit Turkey
  • Mubarek konuya senede bir kisi mesaj atmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: WalkmaN

Mubarek konuya senede bir kisi mesaj atmis.

:) Bende bugün gördüm.Çok zor oluyor şu kömürleri tutuşturmak ayar oluyorum ha söndü ha yanacak diye uğraşmaktan.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.