Şimdi Ara

Korkuyorum-Tentürdiyot [ÇOK CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kolumun üst tarafını yanlışlıkla kestirmiştim arkadaşlar sonra acısı geçsin diye açk yaranın içine 1 tüp kadar tenürdiyot damlattım kızarıyor baya nolucak böyle :( :( :/

• döktüysen kötü pamukla sürecektin. Fıstıklı olsun
  • adam haklı benimki sade olsun
  • yıka. bir şey olmaz büyük ihtimalle. ayrıca tentürdiyot açık yaraya dökülmez. iyileşmeyi de geciktirir.
  • Acısı geçsin diye ? İlkokullu falansınız heralde. Tendürdiyot antibakteriyeldir enfeksiyon kapmasın diye açık yaranın etrafına sürülür.
  • banada bi tane fıstıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açık yaraya dökülmez bende biliyorumda denedim bi :D
    Tentürdiyot dökünce acının geçmediğini bende biliyorum . Yaraya dökünce olan bi yanma hissi kesiğin acısını biraz daha önemsenmez hale getirir diye dökmüştüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperAkif

Açık yaraya dökülmez bende biliyorumda denedim bi :D
    Tentürdiyot dökünce acının geçmediğini bende biliyorum . Yaraya dökünce olan bi yanma hissi kesiğin acısını biraz daha önemsenmez hale getirir diye dökmüştüm

Yaşlı teyzelerin baş ağrısının acısını hafifletmek için tülbentle sıkmaları gibi. Ulan ne adamsın
  • DaYWaLkeR kullanıcısına yanıt
    :D
  • quote:

iyi günlerde güle güle kullan beynini.
  • Gençler paniğe gerek yok alerji gibi bir şeymiş sıkıntı yok yanı olay çözüldü
  • quote:

Gençler paniğe gerek yok alerji gibi bir şeymiş sıkıntı yok yanı olay çözüldü

Ohh be inanılmaz rahatladım valla

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Off üzerimden tonla yük kalktı sağol.

• Ne kadar doktugune bağlı olarak orda belirli bir sure iz olucak

• quote:

Saçlarıma aklar inmişti bu haberi beklerken

• quote:

Haberlerde izliyorum bü tür şeyleri. Bilmediği mantarı yiyenler, midesine kaçan sineği öldürmek için ağzından içeri sinek ilacı sıkanlar gibi beyin eriticiği şeyleri nasıl insanlar yapıyor acaba diye merak ediyordum. Öğrenmiş oldum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tentürdiyodun açik yaralarda kullanilmasinin, hücrelerin ölümüne neden oldugu ve iyilesmeyi geciktirdigi gözlenmiştir sadece cildi temizlemek için kullanın
  • ovvv benimde koluma demir girmişti dikiş attılar hergün dikişin etrafını tendürdiyot damlatırdım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.