Şimdi Ara

Korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Konu ile ilgili herhangi bir şaka vs yapmamanızı isteyeceğim durum biraz ciddi..

Herşey yaklaşık 6 yıl önce cinleri ve tanıdığım ölü insanları (mezarlık ziyaretlerinde) görmemle başladı.O gün bu gündür her mezarlık ziyaretinde tanıdığım ölü insanların silüetlerini görebiliyorum.Ayrıca çevremdeki bir kaç cini de görebiliyorum.Bu arkadaşlarla tanışmamdan sonra bazı yeteneklere sahip oldum.Mesela akıl okumak, dudak okumak gibi.Çok ilginç bir şeyler var;

Mesela biri beni arayacak yada beni düşünüyor.Bu kişi ile ilgili ne yaşadıysam aklıma düşüyor.Kişi beni ne kadar çok düşünüyorsa yada beni aramaya ne kadar yakınsa o kişinin o kadar fazla aklıma düşüyor.Aradıktan sonra herhangi bir düşünce vs aklıma düşmüyor.Bu durum arkadaşlarım, ailem, akrabalarım ile oluyor

Ayrıca maalesef gece rüyamda kısa zaman içinde yaşayacağım küçük görüntüleri görüyorum.Eğer evdeki herhangi biri benim yanıma gelirse anında uyanıyorum.Herhangi bir fiziksel temas yada ses yapmadıkları halde yanıma geldiklerinde onları hissedebiliyorum

Tanıdığım kişilerin aklından geçenleri, benim hakkımda ne düşündüklerini de hissediyorum.Bunun için kendisiyle aynı ortamda bulunmam yeterli

Ben bunların hiçbirini istemiyorum ama nedense hep benim başıma geliyor Nedir bu neyle çözülür ?

• Şu an senin hakkında ne düşünüyorum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ictopbasli

Şu an senin hakkında ne düşünüyorum?

Dostum tanıdığım biri olması gerekiyor yada aynı ortamda bulunmamız gerekiyor.Bu durumlar benim istemli bi şekilde kontrol edebildiğim şeyler değil.Kendiliğinden oluyor

Senin bahsettiğin gibi bişi olsa peygamberliğimi ilan ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 26 Mart 2015; 0:42:09 >
  • Kurtuluşun yoksa zevk almaya çalış

Git kuran oku namaza başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Kurtuluşun yoksa zevk almaya çalış

Tüm kutsal kitapları okudum Ama bi türlü kurtulamadım.Gece rüyanda görmüş olduğum kısa süreli görüntüyü gün içerisinde yada ertesi gün yaşamak pek zevkli olmuyor..

• Durumunuzu anlıyabiliyorum. Sağlam bir hocaya gitmelisiniz.

Nerede oturuyorsunuz
  • Str0ke kullanıcısına yanıt
    Abdestli dolaşmaya çalış. Sonra Cübbeli Ahmet Hoca'ya sor. Onun bilgisi iyidir. İnternetten falan ulaşabilirsin sanırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    insanlardan korkuyorum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: husamsdu

Abdestli dolaşmaya çalış. Sonra Cübbeli Ahmet Hoca'ya sor. Onun bilgisi iyidir. İnternetten falan ulaşabilirsin sanırım.

Yanlış kişiyi alıntıladınız hocam :)
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Str0ke

Durumunuzu anlıyabiliyorum. Sağlam bir hocaya gitmelisiniz.

Nerede oturuyorsunuz

Istanbul hocam

• Yaşadığın durumu anlıyorum desem yalan olır fakat bunu avantaja çevirebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepestSea

quote:

Orijinalden alıntı: borembo

Kurtuluşun yoksa zevk almaya çalış

Tüm kutsal kitapları okudum Ama bi türlü kurtulamadım.Gece rüyanda görmüş olduğum kısa süreli görüntüyü gün içerisinde yada ertesi gün yaşamak pek zevkli olmuyor..

csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qweqweqwe123456789 -- 26 Mart 2015; 18:49:05 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.