Şimdi Ara

Korkunç sorunun çözümü Dreamweaver PHP ile nasıl çalışır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
3.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Ama internette bir hayli debelendikten sonra çözümü bulabildim ve paylaşma ihtiyacı hissettim.

EasyPHP'yi kurdunuz. versiyon 1.8 iyi çalışıyor. 2.0b den hoşlanmadım.
    Fakat ne yaparsanız yapın dreamweaver altından veri tabanı ile bağlantı kuramıyorsunuz. ve "unidentified error has occured" veya benzeri bir uyarı alıyorsunuz.

Herkezin tavsiye ettiklerini yaptıktan sonra aşağıdaki değişikliği yapın.

resim1 de görüldüğü yerden sitenizin connections dosyasının altındaki php dosyasını açın ve

# FileName="Connection_php_mysql.htm" şeklinde alt çizgili dosyayı

# FileName="Connection.php.mysql.htm" noktalı hale getirin.

Hepsi bu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 24 Şubat 2008; 3:19:02 >

• paylaşımın için teşekkürler...
  • Dreamweaver CC sürümünde bunu yapıpta çözüm bulamayan arkadaşlar aşağıdaki yolu denesinler.. kesin çözüm oluyor :)

C:\Users\kullanıcı adı\AppData\Roaming\Adobe\Dreamweaver CC\en_US\Configuration\Connections\Scripts\PHP_MySQL\_mmDBScripts

içindeki iki tane .php uzantılı dosyayı kopyalayın ve kopyaladığınız .php uzantılı dosyaları çalışmakta olduğunuz proje içinde yer alan _mmServerScripts klasörünün içine yapıştırın ...

Not: Dreamweaver CC Sürümünde bende Database Server Behaviors Hiç Yükle Değil Gibi Davranıyordu.. Onunda Çözümü.

1. önce Dreamweaver eklenti yönetim aracını indirin ( Dreamweaver CC sürümü olmasına dikkat edin. )

2. daha sonra Dreamweaver CC kurulu dizine gidin. ve şu yolu izleyin

C:\Program Files (x86)\Adobe\Adobe Dreamweaver CC\configuration\DisabledFeatures/

içindeki Deprecated_ServerBehaviorsPanel_Support.zxp uzantılı dosyaya çift tıklayın ( eklenti yönetim aracı ile açılacaktır. )

3. eklentiyi kurun ve Dreamweaver CC programını yeniden başlatın.

4. üst menüden windows altında database ve Server Behaviors seçerek sağ taraftaki menüye ekleyebilirsiniz..

• Arkadaş resim açılmıyor ki :/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.