Şimdi Ara

Korku Seansı 4: Son Ayin 05.09.2025

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Korku seansı serisinin son filmi çıkıyor. 1.filmi mükemmeldi, yarın için sinemada'da yerimi aldım tabiki imax lazer.

Abi biz olsak topuğumuz götümüze vura vura kaçacağımız yerde TEK BAŞINAüstüne gidiyorlar delireceğim. Yav bak sen perili evdesin ne diye üstüne gidiyorsun nan diyor insan.

Sonu biraz duygulandırdı.

Olumsuz yerleri. Bazı yerleri kopuk kopuk gibi tek başına korkunç şeyin üstüne gidiliyor arayan soran yok. Orada tuvalete bile en az üç dört kişi giderim adamlar tek dolaşıyor. HELE Hele yemek sahnesinde başıma korkunç olaylar geliyor NİYE inanmıyorsunuz nan deyip ağlayarak yemek masasından kalkıp TEK başına odaya çıkması. pes

Ben beğenmedim. Korku-gerilim fimlerinin çoğunu izlemişimdir. Korku Seansı 1'in yanından geçemez. Film 2 saat 15 dakika, hikaye işleme 1 saat 50 dakika. Son 25 dakika gerilim-korku başlıyor. Ben aslında korkudan ziyade daha çok gerilim severim ama bu film beklentimi karşılamadı.

The nun 1 ve korku seansı 1 favori iki filmim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.