Yıllarca oyun oynarım ama şu korku oyunlarını bu zamana kadar hiç final etmedim. Hep 5 10 dakika oynar hay oyununa der silerdim korkudan müzikler olsun, önüne bir an bir şey çıkması olsun yada karakterin arkasından bir şeyler geliyor ama arkana bakamam gibi durumlar olsun beni felaket korkuttugu için oynayamazdım bir daha bakmazdım oyuna. Hatta En kaliteli korku oyunu bedava verseler final edemem Şimdi de diyorum bir ilk yapayım yıllarca oyun oynayan biri olarak bir korku oyunu final yapayım harbi yapayım ilk olsun yani. Nasıl korku oyunu oynayabilirim korkmadan yada nasıl bir taktik önerirsiniz.? |
Korku Oyunu Bitirmek İstiyorum

-
-
Bende defalarca korku filmi açıp ilk 10 dakkikadan sonra korkup kapatıyorum hep. Korkmamak imkansız. Zaten korkmak için oynuyor ve izliyoruz. Tadını çıkar. Kork. -
Ben zevk alıyorum mesela bu türden.Eğer kaliteli bir yapımsa kaçırmam.Bir yerden sonra atmosfere alıştığın için korkutucu gelmiyor ve korku ögelerini genelde ilk ve orta bölümlere yerleştiriyolar ki oyuncu strese girsin hata yapsın,burda amaç oyunun süresini uzatmak aslında çünkü korku oyunları böyle dolu dolu oyunlar olmuyor,genelde jumpscare üzerine kurulu bir sistem.Eğer inat edip ilk bölümleri geçersen sonlarda hiçbirşey olmadığını görürsün.
-
En saf duygu korkudur bayılırım.Siz Fall Guys falan oynayın abicim boşverin...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben korku filmlerinden falan öyle çok korkmam ama bilgisayar oyunlarında korkuyorum baya.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-Gündüz oyna
-Sesi aşırı kısarak oyna
-Yanında biriyle oyna
-
korku oyunu ve filmi hastasıyım. çoğunu bilirim. sağlam korku oyunu istiyorsan outlast serisi iyidir. özellikle outlast 2 beni fena sıçırtmıştı. bunun haricinde amnesia serisi de çok sağlamdır.
-
Sabah oynayınca korkunç gelmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Night Kingkorku oyunu ve filmi hastasıyım. çoğunu bilirim. sağlam korku oyunu istiyorsan outlast serisi iyidir. özellikle outlast 2 beni fena sıçırtmıştı. bunun haricinde amnesia serisi de çok sağlamdır.
Korku oyunu hastasısın ve Outlast'ı mı öneriyorsun. Outlast'da jump scare'den başka bir şey yok. Mesela Penumbra'yı bilir misin? Onu önermelisin. Yada Silent Hill. Ben arkadaşa Half Life'ı öneriyorum. Aslında Half Life 2'yi Ravenholm'a kadar alıştırma yaparsın yavaş yavaş. Gündüzleri Full aksiyon ara ara korku. Gece olduğunda Ravenholm'a gelirsin. Ravenholm'dan çıkabilirsin diye düşünüyorum.
-
Jumpscare filan sıkıntı.
-
-
La ben bi slenderman eight pages bitiremedim. Tırsıyorum -
Silent hill 1 güzel oyun -
Tavsiyelere göre gündüz oynayim sesi kısık hatta sessiz oynayayım yanımda biri olmadan da oynarım gündüz. Yada o esnada oy asiye müziğini açar öyle oynarım -
quote:
Orijinalden alıntı: abehayraannn
Tavsiyelere göre gündüz oynayim sesi kısık hatta sessiz oynayayım yanımda biri olmadan da oynarım gündüz. Yada o esnada oy asiye müziğini açar öyle oynarımÖyle tat alınmazki oyundan. Bir anlamı olmaz. Gece vakti, kulaklığı tak kulagına son ses oyna oyunu. Geril, kork ne olacak en fazlası bu zaten. Halkadaki gibi ekrandan bişey çıkmayacak sonuçta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeonightKorku oyunu hastasısın ve Outlast'ı mı öneriyorsun. Outlast'da jump scare'den başka bir şey yok. Mesela Penumbra'yı bilir misin? Onu önermelisin. Yada Silent Hill. Ben arkadaşa Half Life'ı öneriyorum. Aslında Half Life 2'yi Ravenholm'a kadar alıştırma yaparsın yavaş yavaş. Gündüzleri Full aksiyon ara ara korku. Gece olduğunda Ravenholm'a gelirsin. Ravenholm'dan çıkabilirsin diye düşünüyorum.
Alıntıları GösterPenumbra serisi ezbere bilirim kardeşim. Ayrıca half life 2 ravenholm bölümü öyle çok korkunç değil. Outlast 2 sağlam korkudur. Jumpscare olabilir ama korkunç mu korkunç.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Arkadaş zaten korktuğu için Half Life 2 yi önerdim. Küçük bi alıştırma gibi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X