Şimdi Ara

Korku Oyunu Bitirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllarca oyun oynarım ama şu korku oyunlarını bu zamana kadar hiç final etmedim. Hep 5 10 dakika oynar hay oyununa der silerdim korkudan müzikler olsun, önüne bir an bir şey çıkması olsun yada karakterin arkasından bir şeyler geliyor ama arkana bakamam gibi durumlar olsun beni felaket korkuttugu için oynayamazdım bir daha bakmazdım oyuna. Hatta En kaliteli korku oyunu bedava verseler final edemem Şimdi de diyorum bir ilk yapayım yıllarca oyun oynayan biri olarak bir korku oyunu final yapayım harbi yapayım ilk olsun yani. Nasıl korku oyunu oynayabilirim korkmadan yada nasıl bir taktik önerirsiniz.?

• Bende defalarca korku filmi açıp ilk 10 dakkikadan sonra korkup kapatıyorum hep. Korkmamak imkansız. Zaten korkmak için oynuyor ve izliyoruz. Tadını çıkar. Kork.
  • Ben zevk alıyorum mesela bu türden.Eğer kaliteli bir yapımsa kaçırmam.Bir yerden sonra atmosfere alıştığın için korkutucu gelmiyor ve korku ögelerini genelde ilk ve orta bölümlere yerleştiriyolar ki oyuncu strese girsin hata yapsın,burda amaç oyunun süresini uzatmak aslında çünkü korku oyunları böyle dolu dolu oyunlar olmuyor,genelde jumpscare üzerine kurulu bir sistem.Eğer inat edip ilk bölümleri geçersen sonlarda hiçbirşey olmadığını görürsün.

• En saf duygu korkudur bayılırım.Siz Fall Guys falan oynayın abicim boşverin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben korku filmlerinden falan öyle çok korkmam ama bilgisayar oyunlarında korkuyorum baya.

• -Gündüz oyna

-Sesi aşırı kısarak oyna

-Yanında biriyle oyna

• korku oyunu ve filmi hastasıyım. çoğunu bilirim. sağlam korku oyunu istiyorsan outlast serisi iyidir. özellikle outlast 2 beni fena sıçırtmıştı. bunun haricinde amnesia serisi de çok sağlamdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4'de Zombi oyunu tavsiyesi
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sabah oynayınca korkunç gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night King

korku oyunu ve filmi hastasıyım. çoğunu bilirim. sağlam korku oyunu istiyorsan outlast serisi iyidir. özellikle outlast 2 beni fena sıçırtmıştı. bunun haricinde amnesia serisi de çok sağlamdır.

Korku oyunu hastasısın ve Outlast'ı mı öneriyorsun. Outlast'da jump scare'den başka bir şey yok. Mesela Penumbra'yı bilir misin? Onu önermelisin. Yada Silent Hill. Ben arkadaşa Half Life'ı öneriyorum. Aslında Half Life 2'yi Ravenholm'a kadar alıştırma yaparsın yavaş yavaş. Gündüzleri Full aksiyon ara ara korku. Gece olduğunda Ravenholm'a gelirsin. Ravenholm'dan çıkabilirsin diye düşünüyorum.

• Jumpscare filan sıkıntı.

• Neonight N kullanıcısına yanıt
    Bu mu hocam korkunç dediğin oyun

Korku Oyunu Bitirmek İstiyorum

• La ben bi slenderman eight pages bitiremedim. Tırsıyorum
  • Neonight N kullanıcısına yanıt
    Silent hill 1 güzel oyun
  • Tavsiyelere göre gündüz oynayim sesi kısık hatta sessiz oynayayım yanımda biri olmadan da oynarım gündüz. Yada o esnada oy asiye müziğini açar öyle oynarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: abehayraannn

Tavsiyelere göre gündüz oynayim sesi kısık hatta sessiz oynayayım yanımda biri olmadan da oynarım gündüz. Yada o esnada oy asiye müziğini açar öyle oynarım

Öyle tat alınmazki oyundan. Bir anlamı olmaz. Gece vakti, kulaklığı tak kulagına son ses oyna oyunu. Geril, kork ne olacak en fazlası bu zaten. Halkadaki gibi ekrandan bişey çıkmayacak sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: Neonight

Korku oyunu hastasısın ve Outlast'ı mı öneriyorsun. Outlast'da jump scare'den başka bir şey yok. Mesela Penumbra'yı bilir misin? Onu önermelisin. Yada Silent Hill. Ben arkadaşa Half Life'ı öneriyorum. Aslında Half Life 2'yi Ravenholm'a kadar alıştırma yaparsın yavaş yavaş. Gündüzleri Full aksiyon ara ara korku. Gece olduğunda Ravenholm'a gelirsin. Ravenholm'dan çıkabilirsin diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster

Penumbra serisi ezbere bilirim kardeşim. Ayrıca half life 2 ravenholm bölümü öyle çok korkunç değil. Outlast 2 sağlam korkudur. Jumpscare olabilir ama korkunç mu korkunç.

• quote:

Orijinalden alıntı: dfk24

Bu mu hocam korkunç dediğin oyun

Ben 31 yaşındayım. Bana bu mesajı attığına göre benden küçük olduğunu varsayıyorum. Yanılıyor da olabilirim ama neyse. Oyunlarda grafiğin çokta önemi yok genç adam. Yukarıda bir arkadaş Silent Hill 1 demiş. Silent Hill 2-3 Ben bu örnekleri arkadaşa ağır gelir diye vermedim. Yoksa Call Of Cthulhu Dark Corners Of The Earth'da yazabilirdim. Penumbra Overture 2008 de çıkmış. Resmini attığın ise Black Plague yine aynı tarihlerde devam oyunu olarak çıkmıştı. Hepsini o tarihlerde oynadım. Üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen unutmadım. Kendisinden çok daha eski olan 99 yılında çıkan grafikleri bundan daha kötü olan Silent Hill oyunu ile korku konusunda karşılaştırılamazlar mesela. Bana göre Outlast'da bu oyunlarla karşılaştırılamaz. Birden gerilim müziği çalıp üzerine birinin atlaması sizin için korku oyunuysa bilemem. Ama bir radyo cızırtısının bir insana verdiği korkuyu grafikleri kötü diye bilemezsin. Veya yerde sürünen demir kılıcın sesi. Bu bahsettiğim oyunlarda da jumpscare vardı. Hiç unutmuyorum Silent Hill 1 veya 2. Okuldaydım galiba. Telefon çalmıştı. Önüme birden yaratık falan çıkmadı. Sadece masada duran telefon çaldı. Kaç metre zıpladım bilmiyorum. Outlastı hepsinden sonra bitirmeme rağmen. 2-3 sahnesi vardır aklımda. Hani kötü bir oyun değil ama. Mesela The Thing oyunu vardır. The Suffering bunların adını kimse söylemez. Alien vs Predator 2 oyunu vardı. Hey gidi günler hey.

• Night King kullanıcısına yanıt

Arkadaş zaten korktuğu için Half Life 2 yi önerdim. Küçük bi alıştırma gibi.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.