Ben bir korku oyunu almak istiyorum gece karanlıkta ışıklar kapalıyken tüylerimi dimdik edicek bir oyun Silent hill downpour almayı düşünüyorum sizce yeterince korkunçmu yoksa başka bir oyunmu alıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: !!Serious!!
Ben bir korku oyunu almak istiyorum gece karanlıkta ışıklar kapalıyken tüylerimi dimdik edicek bir oyun Silent hill downpour almayı düşünüyorum sizce yeterince korkunçmu yoksa başka bir oyunmu alıyım ?
Silent hıll müthiş zaten.Başka birşey önereyim sana CONDAMNED 2 ben birgün evde tektim ışıkları söndürüp oynayayım dedim oynamaz olaydım.Korkudan yorgana sarıldım başka oyuna geçtim bizimkiler gelince çıktım odadanxbox'ımda oynamıştım.
amnesia the dark descent sana su kadarini söyleyeyim hiç bir korku oyununda bu kadar korkmamisdim korkudan oyunu yarida biraktim..
Siren Blood Curse öneririm. Abimle şöyle bir inceleme hazırlamıştık, göz atabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Siren Blood Curse öneririm. Abimle şöyle bir inceleme hazırlamıştık, göz atabilirsin.
Abi bu oyunun konusu ne açıklarsan sevinirim.
google ve youtube bulabileceğin güzel oyunlar ve gameplayleri mevcut
Amnesia al derim ben oyunu 1 yıldır bitiremedim :D
Alan Wake dene dostum
quote:
Orijinalden alıntı: HoLLyqan
Alan Wake dene dostum
Dostum alan wake adamın istediği türden değil adam korkunç istiyo alan wakeden daha üst düzey bir korku ve alan wake ps3 yok diye biliyom :p
quote:
Orijinalden alıntı: HoLLyqan
Alan Wake dene dostum
Dostum alan wake adamın istediği türden değil adam korkunç istiyo alan wakeden daha üst düzey bir korku ve alan wake ps3 yok diye biliyom :p
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme