Şimdi Ara

Korku filmlerinden aşırı etkilenmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Korku filmlerini izlemeyi çok seviyorum ama izlediğim zaman aşırı derecede etkisinde kalıyorum. küçükken karanlıktan, yalniz kalmaktan çok korkardim halbuki o zamanlar korku filmleri de yoktu. büyüyunce geçer diye ümit ederdim ama geçmiyor bir türlü. Özellikle belirli bir korkunç karakter olan filmlerden çok kötü etkileniyorum. mesela arka arkaya halka,sinister ve insidious izledim bilen bilir bu filmlerde belirli korkunç karakterler vardır. 3 gündür uyuyamiyorum, bunu yazarken de 5 kere falan odayi kontrol ettim. özellikle sinister'deki maskeli herif aklima geldikce tuylerim diken diken oluyor. çözümü var midir bunun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayAdonis -- 4 Temmuz 2013; 23:50:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede aynısı var üstüne git dicem ama yemiyor
  • Sinister da ki maskeli herif dediğin pagan tanrısı. Yaş kaç ? Bu kadar etkilendiğine göre 15-16 heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

Sinister da ki maskeli herif dediğin pagan tanrısı. Yaş kaç ? Bu kadar etkilendiğine göre 15-16 heralde.

18 yav. demin bodruma inmek zorunda kaldım öluyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: BayAdonis

quote:

Sinister da ki maskeli herif dediğin pagan tanrısı. Yaş kaç ? Bu kadar etkilendiğine göre 15-16 heralde.

Ben kapkaranlık odada izliyorum, izlerken yusuf yusuf oluyorum bazen ama bittikten sonra gayet rahat uyuyabiliyorum. Aman gerçek değil bunlar diye kendini telkin edebilirsin.

• quote:

quote:

quote:

Ben kapkaranlık odada izliyorum, izlerken yusuf yusuf oluyorum bazen ama bittikten sonra gayet rahat uyuyabiliyorum. Aman gerçek değil bunlar diye kendini telkin edebilirsin.

dedigim filmleri izlediniz sanırım; mesela 3 filmde de sonunda yaratiklar ölmüyor, ölseler falan kendimi rahatlatıyorum ölduler zarar veremezler ama o da yok, nerden izlediysem. kendime hakim de olamiyorun suan yeni film arayisindayim

• Geceleri supernatural izle geçer 8 sezonun sonunda bir şey kalmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • amerikalılar ne demiş biliyon mu
    -geçti o sadece bi kabustu.
  • bundan etkilenmeyen var midir olamaz
     Korku filmlerinden aşırı etkilenmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Ken Adams

Geceleri supernatural izle geçer 8 sezonun sonunda bir şey kalmıyor.

izledim bitti bile onda sorun yok nasilsa dean ve sam her yaratigi olduruyor korkularimi sona erdiriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayAdonis -- 5 Temmuz 2013; 0:06:06 >
  • @BayAdonis

Sen bi Drag Me to Hell izle.
  • quote:

Hocam ben izliyorum hatta bu yorumu girdikten sonra 2.sezon 8. bölümü açacağım da hiç bir bölümde gerilmedim birden hayalet ruh falan çıkıyor ama gerilmiyorum neyse dizi sarıyor
  • quote:

@BayAdonis

başliyorum izlemeye ya niye soyledin

o dizide oyle gerilme falan fazla olmuyor, palyacolu bolumler biraz korkunc onun disinda fazla bisey yok olsa da sam ve dean hepsini hakliyor zaten

@KöpeklereFısıldayanAdam

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Hocam ben izliyorum hatta bu yorumu girdikten sonra 2.sezon 8. bölümü açacağım da hiç bir bölümde gerilmedim birden hayalet ruh falan çıkıyor ama gerilmiyorum neyse dizi sarıyor

Dizi sarsın da gerisi boş.
  • quote:

quote:

@BayAdonis

başliyorum izlemeye ya niye soyledin

o dizide oyle gerilme falan fazla olmuyor, palyacolu bolumler biraz korkunc onun disinda fazla bisey yok olsa da sam ve dean hepsini hakliyor zaten

@KöpeklereFısıldayanAdam

İzle izle 5 gün uyuyamazsın.

• kamera arkasını izle filmlerin
  • Aynen ben de etkisinde kalıyorum. Mesela gece oturuyorum normal bir film izliyorum. Normal dediğim çok az dozda korku öğesi içeren filmler izliyorum. Hani Samanyolu'nda falan olur veya Kanal 7'de yine de az da olsa etkileniyorum. Çocukken ben de çok korkardım. Bizim ev müstakil 2 katlı, alt katında babaannemler oturuyor. Alt kattan yukarıya çıkarken ışığı açar, ışık sönmeden hızlıca koşa koşa yukarı çıkardım. Çünkü ışıklar söndüğü zaman sanki beni bir şey yakalayacakmış gibi gelirdi. Bana benziyorsun. Ben de çocukluğumda karanlıktan korkardım. Dediğim gibi işte ışığı açar koşardım. Sonra bir de bende böceklerden tiksinme, böcek fobisi de var. Konuyla alakası yok ama yine de benziyoruz diye yazayım dedim belki senin de vardır böcek fobin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 5 Temmuz 2013; 4:48:23 >
  • quote:

quote:

quote:

Bu bende hiçbir işe yaramıyor. Çünkü beynimdeki düşünceler telkinime ağır basıyor. Bana hiçbir şey olmayacak, cinler hiçbir şey yapamazlar diyorum ama beynimdeki düşünceler daha kuvvetli olduğu için bastıramıyorum.

@BayAdonis
    Bu arada ben de çok korkarım ama korku filmi izlemek veya bu tür hikayeleri dinlemeye bayılırım.

• BayAdonis kullanıcısına yanıt
    verilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMasquerade -- 5 Temmuz 2013; 2:57:25 >
  • Sinister daki 4 kişinin idam videosu aklımdan çıkmıyor. Çok etkileyici yapmışlar kasetleri.

Hala uyurken o pagan tanrısı gözümün önüne gelir.

Bence normal bir şey. yaş 18
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.