Şimdi Ara

Körfez Yayınları kullananlar içeri lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simetri mat 2 alıcam cunku kenarde kösede kalmıs seyleri tekrar için iyi bir kaynak.Yanında körfez mat 2 soru bankası faydalı olurmu lys için.Ve geometri soru bankasıda iyimi ?????

• Paranı al pencereden aşağı at daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AtesliPanda

Paranı al pencereden aşağı at daha iyi.

Usta kullaniyor musun? Ben sadece hiz ve pratiklik hem de Bi kac yapamadigim olur zor soru gorurum cd den izlerim diye aldim. kargoyla gelecekti bi kac gune ama icime kurt dusurdun

• Kimya ve biyolojisi vardı baya çözdüm gayet güzel yapamadıgımı baktım dvd den.

Geometrisinide geçen gün aldım ama daha çözmedim güzel bence orta derece bir kaynak. Mat2 bilmiyorum ama orta derecedir oda
  • quote:

Orijinalden alıntı: cherryblues

quote:

Paranı al pencereden aşağı at daha iyi.

Usta kullaniyor musun? Ben sadece hiz ve pratiklik hem de Bi kac yapamadigim olur zor soru gorurum cd den izlerim diye aldim. kargoyla gelecekti bi kac gune ama icime kurt dusurdun

Geometrisinde çok basım hatası var. Mat 1 kitabı da basitti baya. Mat2si de öyledir büyük ihtimal.

• önereceginiz geo ve mat 2 soru bankası var mı peki ??
  • mat2 güvender hiç bulaşma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Körfez aldım baskı hatası diyenler uyduruyor mu acaba 15 test çözdüm sadece 2 hatalı cevap gördüm ki videoda yine öğreniyorsunuz doğru cevabı (tabi hatalar daha sonra ise bilemem) sorulara gelince elimde karekök lys sb var kareköke yanaşamaz özgünlükte ve zorlukta , ama karekök zor geldiği için aldım bunu .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

Körfez aldım baskı hatası diyenler uyduruyor mu acaba 15 test çözdüm sadece 2 hatalı cevap gördüm ki videoda yine öğreniyorsunuz doğru cevabı (tabi hatalar daha sonra ise bilemem) sorulara gelince elimde karekök lys sb var kareköke yanaşamaz özgünlükte ve zorlukta , ama karekök zor geldiği için aldım bunu .

Geometri için dedim onu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of the Time

Körfez aldım baskı hatası diyenler uyduruyor mu acaba 15 test çözdüm sadece 2 hatalı cevap gördüm ki videoda yine öğreniyorsunuz doğru cevabı (tabi hatalar daha sonra ise bilemem) sorulara gelince elimde karekök lys sb var kareköke yanaşamaz özgünlükte ve zorlukta , ama karekök zor geldiği için aldım bunu .

Geometri için dedim onu

Ben de geometri için dedim.
  • fiziği var gayet iyi hatta geometri ve kimya da

matematik 2 ALMAA boşuna param gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjina

fiziği var gayet iyi hatta geometri ve kimya da

mat2 kitabinin neyi kotu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Consciousness

quote:

Orijinalden alıntı: arjina

fiziği var gayet iyi hatta geometri ve kimya da

mat2 kitabinin neyi kotu?

soru bankası için konuşuyorum:Basit sorular,çözümlü diye tercih ettim boş duruyor polinom ve 2.der çözdüm o kadar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.