Şimdi Ara

Körfez Fizik Ygs-Lys Soru Bankası Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende bu kitap var ama cdsi kayboldu , yeni kitapda almak istemiyorum israf olur çünkü ,2.elden satıp yeni kitap almakta kitabı aldığın fiyattan satamadığım için boşa para kaybına sebep oluyor.Eğer bana bu cdyi uplayabilecek varsa karşılığında Mega Hafıza Seti uplayabilirim.Bildiğiniz üzre Mega Hafıza yetenek sizsiniz'e çıkan çocukları eğiten kuruluştur.Elimde Kafadan çarpma,hızlı okuma ,ezberleme teknikleri ,fotoğrafik hafıza ve ingilizce kelime ezberleme setleri var.İstediğiniz seti uplayabilirim , bildiğim kadarıyla artık bu set satılmıyor set yenilenmiş ve kendi eğitim kurumları için ayrıca katılınması gereken kurslar şeklinde değiştirilmiş.Bundan dolayı sıkıntı olacağını sanmıyorum ayrıca kitabın bir bölümünde periyodik tabloyu bile ezberliyoruz.Yardımlarınızı bekliyorum  Körfez Fizik Ygs-Lys Soru Bankası Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfy1 -- 3 Kasım 2014; 1:37:36 >

• Bende var bu cd ama nasıl kopyalarız bilmiyorum. Videoları bilgisayara kopyalayıp açmayı denediğimde açmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.imgburn.com/index.php?act=download kardeş bu siteden imgburn programını indir kur,programdaki ,create image file from disc yazan yere tıkla bilgisayara takılı cdyi seç ,bu program dosyayı iso uzantılı kaydetmeni sağlıyacak onu bana atıcan bu program körfez geometri cdsini tam 23.52 snde isoya çevirdi denedim videolar da izleniyor.Dosyayı upload etmek uzun sürebilir ama istersen gece bırak yada gündüz müsait bi zamanında , 2 saate kadar uplanır.Vereceğim bu setide piyasada şuan bulamassın hem download olarak hem kitap ve cd olarak oyüzden karşılıklı yarar sağlayabilir.Yardımın için teşekkürler
  • Aksam mesaj at eger bulamadiysan hala.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala bulamadım up
  • quote:

Orijinalden alıntı: yfy1

Hala bulamadım up

Bilgisayara geçemedim hocam hala bulamazsan yarın göndereyim

• kardeş musaitsen bugun uplayabilir misin ,bende seti bu gece uplayacam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yfy1 kullanıcısına yanıt
    şu an çeviriyor hocam ama biraz yavaş ilerliyor
  • Arkadaşlar şuan set yandex diskde bana cdyi uplayacak kimse yokmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.