Şimdi Ara

Koreli takımların abartıldığı gerçeği...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Korelilerin başarısının altındaki en büyük sebeplerden biri de bu. Herhangi bir avrupa takımı Koreli bir takımla oynarken onlar Koreli insan değil gibi önyargılar la oynuyor. Bu da yenilmelerine sebeb oluyor. IEM da hatırlatmak isterim tpa-gmb maçını. Ssw nin DP ye yaptığını tpa gmb e yapmıştı tabi abartıyorum biraz ancak kötü bir yenilgi almışlardı. Bunun üzerine alex maç sırasında heyecan yaptıklarını organize olamadıklarını paylaşmıştı. Bunun sebebi de karşıdaki adamların çekik gözlü olması başka bir şey değil di. Sonraki maçta gmb oyununu oynadı ve kazandı. Benim fikrim korelidir vietnamlıdır farketmez çekik gözlüklerin abartıldığını düşünüyorum.fnc, c9, all gibi takımların en az Koreli takımlar kadar şansı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çık karsilarina oyna yen o zaman

• tamamen saçma. Çekiklerin hatta dünya şampiyonasını kazanmış olan adamların gaming houselarına bakıyorum ranzalarda ufak odalarda pc var başka hiç birşey yok. Bak TSM e Curse takımlarına bak saray gibi yerde oturuyorlar ve hatunlar hiç eksik olmuyor evden. Başarı hatunlarla takılarak mı gelecek? Curse ne güzeldi bi aralar saray gibi yere geçtiler sponsorlar hep besledi besledi şimdi sürünüyorlar. Herşey çalışarak oluyor çekiklerde bunu çok yapıyor
  • ayrıca gmb cj blaze yada frost tam hatırlamıyorum onu da baya ezici bir şekilde yenmişlerdi, cj çok kolay olucak surrender verdiricez falan demişti maç öncesi, tabi o hırsla maçı da ezince diamondun maç sonu tepkisi:

özet:koreliler yenilmez değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

Bence Korelilerin başarısının altındaki en büyük sebeplerden biri de bu. Herhangi bir avrupa takımı Koreli bir takımla oynarken onlar Koreli insan değil gibi önyargılar la oynuyor. Bu da yenilmelerine sebeb oluyor. IEM da hatırlatmak isterim tpa-gmb maçını. Ssw nin DP ye yaptığını tpa gmb e yapmıştı tabi abartıyorum biraz ancak kötü bir yenilgi almışlardı. Bunun üzerine alex maç sırasında heyecan yaptıklarını organize olamadıklarını paylaşmıştı. Bunun sebebi de karşıdaki adamların çekik gözlü olması başka bir şey değil di. Sonraki maçta gmb oyununu oynadı ve kazandı. Benim fikrim korelidir vietnamlıdır farketmez çekik gözlüklerin abartıldığını düşünüyorum.fnc, c9, all gibi takımların en az Koreli takımlar kadar şansı olduğunu düşünüyorum.

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: nyph

ayrıca gmb cj blaze yada frost tam hatırlamıyorum onu da baya ezici bir şekilde yenmişlerdi, cj çok kolay olucak surrender verdiricez falan demişti maç öncesi, tabi o hırsla maçı da ezince diamondun maç sonu tepkisi:
    />

Gif güzelmiş

• quote:

ayrıca gmb cj blaze yada frost tam hatırlamıyorum onu da baya ezici bir şekilde yenmişlerdi, cj çok kolay olucak surrender verdiricez falan demişti maç öncesi, tabi o hırsla maçı da ezince diamondun maç sonu tepkisi:
    />

çok iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eger gorus ve roam olayını becerebilseler yenme ihtimalleri vardı...

• quote:

/>

nerede o eksi gmb

• quote:

/>

diamondun hareketi alex ich in kulaklığı fırlatışı çok cool nerde o eski gambit
  • Saçma olmuş illa çekik gözlü diye mi çekinecekler, her takım her takımı mağlup edebilir fakat çekik göz arkadaşlar işin matematiğine ve mekaniğine daha hakim gibiler buda onlari öne çıkarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: KmKz_Lito

Saçma olmuş illa çekik gözlü diye mi çekinecekler, her takım her takımı mağlup edebilir fakat çekik göz arkadaşlar işin matematiğine ve mekaniğine daha hakim gibiler buda onlari öne çıkarıyor.

Bu algı sadece bizde değil yurtdışıda da var. Koreli diyince sanki hiç yenilmez gibi bir algı oluşturulmuş ve büyük bir ön yargı var bence.

• çalışmak yeteneği geçer. buna uyarak sürekli çalışan bir takım olsaydı dp şuan farklı şeyler konuşuyor olabilirdik. onların aklında akademik kariyer ile e-spor kariyeri arasında gidip geliyor. akademik hayatlarını sürdürmeyi istiyorlarsa oyunu zevk için oynayacaksın. ikisi bir arada olamaz ülkemizde. yurt dışında bir takıma girmek istiyorlarsa oyunlarına konsantre olacaklar.
  • He ya yillik gelirleri temiz 200.000 dolar olan adamlar abartiliyor yaw hehe

• Çinliler overrated

• Bu sezon samsunglardan biri şampiyon olunca ve 5. sezonun kore takımları wcs de tekrar na euw ve diğer bölgelerin canına okuyunca da abartılıyor dersin.

Zaten sswnin grubu yenilgisiz bitirmesi filan hep abartı ve şans , yazı tura atılıyor sonuçta mekanik yok bişey yok , 10 kişi yazı tura atıyor.
  • quote:

/>

Reyizzz'i özledim

• Valla abarti falan yok koreliler oyunun kitabini yazmis adamlar makina gibi takir takir dokturuyor bu sene şampiyon koreden cikar tartismasiz

• quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Bu sezon samsunglardan biri şampiyon olunca ve 5. sezonun kore takımları wcs de tekrar na euw ve diğer bölgelerin canına okuyunca da abartılıyor dersin.

Zaten sswnin grubu yenilgisiz bitirmesi filan hep abartı ve şans , yazı tura atılıyor sonuçta mekanik yok bişey yok , 10 kişi yazı tura atıyor.

şaka maka dpye güzel çaktılar ama
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.