Şimdi Ara

!!! Koreli = Oyun = Ölüm !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asya halkının diğer oyunculardan farklı olarak bunu bir iş haline getirdiklerini ve herşeylerini oyun oynamak üstüne kurmuş oyunculardan oluştuğunu bilmeyen, duymayan kalmadı. Zaten Online oyuncuların da daha çok uzak doğuda olduğunu da göz önüne alınca garip olaylar da olmuyor değil. İşte yine ekran başında fazla mesai yapan bir Kuzey Koreli daha canından oldu. 20 gün boyunca 417 saat nerdeyse ekran başında Online oyun keyfi süren 38 yaşındaki Kuzey Koreli oyuncu hayata gözlerini kapadı. Siz siz olun bu tarz çılgınlıklarda bulunmayın.

Alıntı TRGamer

Yaw bu heriflerin işi gücü yokmu.Yuh yani 20 gün.Manyak bunlar ya.Bunların sonu oyunlardan olcak heralde.

KORELİLER

• ekmek elden su gölden dir.Çalışanlarım akşama kadar canı çıkıyo bunlar oturmuş oyun oynuyorlar
    hakikaten manyak bunlar bazen arkadaşın cafeye takılanlara bakıyorumda salıversen onlarda öyle olacak Knight hastalığı var ya
  • Kuzey Kore de internet var mıydı biraz sallama bir haber gibi olmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

Kuzey Kore de internet var mıydı biraz sallama bir haber gibi olmuş

oha
  • yko daha telefon yaygınlasmadıgı ıcın internette yok dogru bıldın.
  • quote:

sen nerden bağlanıon uzaydanmı

• quote:

Orjinalden alıntı: borostican

quote:

hocam kuzey kore dediği arkadaşın benim bildiğimde iç savaş var o ülkede ve halkı çok fakir diye biliyorum bahsettiğiniz oyuncularda güney koreden çıkıyordur tahminim çünkü çok gelişmiş olan ülke güney kore

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar dediğim olay Kuzey Kore'de oluyor.Ve gerçek bir olaydır.Yalan falan değil yani.

• quote:

Orjinalden alıntı: borostican

quote:

Espri yapmak için espri yapılmaz arkadaşım Kuzey Kore de internet var fakat halkın kullanması yasak insanlar orda açlıktan ölüyor nerden bulacaklar interneti de onu kullanacak parayı da, ben hala bu habere inanmadım olsa olsa Güney Kore de olmuş olabilir bu olay

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.