Şimdi Ara

Koreli kızların testosteronu yüksek erkeklere çok zaafı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asyalılar soya tüketmekten kadınlaşıyor

Erkeksi erkeklere inanılmaz ilgi duyuyorlar. Korede yaşamak istiyorum ileride

• ekmek çıkmayınca ben. korede öyle batı hayranlığı var sarı saç mavi göz falan. ortadoğunun bağlarından kopmuş kirli sakallılarla işleri olduğunu sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faulen

ekmek çıkmayınca ben. korede öyle batı hayranlığı var sarı saç mavi göz falan. ortadoğunun bağlarından kopmuş kirli sakallılarla işleri olduğunu sanmıyorum.
    Türkiyede ortalama bir erkek orada playboy olabilir inan bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

Türkiyede ortalama bir erkek orada playboy olabilir inan bana

Alıntıları Göster
    Çaktırma bu sırrı herkes öğrenmemeliydi

Hem IQ ları yüksek. Hem daha güzeller ama bu iğrenç amerika kültürü bunlarıda dejenere etti.
  • Koreli kızların bundan haberi var mı ?
  • Ruslar Türk erkeklerine bayılıyormuş.
  • tüm kızlar testosteronu yüksek erkekleri sever
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda senin kadar abaza bir insan görmedim. Hatta bu abazalık da değil, hastalık.

sizin cebinizde şu anda milyon dolarlar olmamasının ama büyük iş adamlarının, patronların, zenginlerin milyonlarca dolarla kıçını silmesinin sebebi, bu adamların kadın düşmanı olmasıdır. bu adamlar hiçbir kadına hayatını teslim etmezler, kadınları sevmezler, kadınlara güvenmezler. onlarla sadece eğlenirler, satın alırlar, oynaşırlar, altın, yüzük, mücevher gibi "küçük" bedellerle onları keyif için kullanırlar. öyle adamlardan bahsediyorum ki, annelerini bile sevmezler. bu adamlar anneleriyle ilgilenirler, aç bırakmazlar, korurlar kollarlar ama sizin yaptığınız gibi annişkolarına tapmazlar. kadınlara tapmazlar. kadının sözünden çıkmayan hanımoğlan olmazlar. akıllı olun.

• Senin o yağ oranında total ve serbest testosteron bandın 550 üstü çıksın, Ben bu işi bırakırım kardo. Bence koreye gitmeden önce bi % 10lara cekmen lazım , veya günde 100 mg pripionat vurup git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 25 Eylül 2018; 22:23:52 >
  • her insan kendini mahveden şeylere aşık olur
  • koreliler yerine kazaklara yönelmek daha mantıklı hem tipleri beyaz asyalı hem müslüman hemde türkçe konuşuyorlar daha ne olsun :D
  • Toriko kullanıcısına yanıt
    Sen ne seversin?

• quote:

Orijinalden alıntı: mojman

koreliler yerine kazaklara yönelmek daha mantıklı hem tipleri beyaz asyalı hem müslüman hemde türkçe konuşuyorlar daha ne olsun :D
    Kombo diyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Dakath

Hayatımda senin kadar abaza bir insan görmedim. Hatta bu abazalık da değil, hastalık.

sizin cebinizde şu anda milyon dolarlar olmamasının ama büyük iş adamlarının, patronların, zenginlerin milyonlarca dolarla kıçını silmesinin sebebi, bu adamların kadın düşmanı olmasıdır. bu adamlar hiçbir kadına hayatını teslim etmezler, kadınları sevmezler, kadınlara güvenmezler. onlarla sadece eğlenirler, satın alırlar, oynaşırlar, altın, yüzük, mücevher gibi "küçük" bedellerle onları keyif için kullanırlar. öyle adamlardan bahsediyorum ki, annelerini bile sevmezler. bu adamlar anneleriyle ilgilenirler, aç bırakmazlar, korurlar kollarlar ama sizin yaptığınız gibi annişkolarına tapmazlar. kadınlara tapmazlar. kadının sözünden çıkmayan hanımoğlan olmazlar. akıllı olun.
    Qral geri dönmüş

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Qral geri dönmüş

Alıntıları Göster
    ortalık çakallara kalmış, fazla durmam ama.
  • Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    östrojen hocam
  • Toriko kullanıcısına yanıt
    Oyş olsa da yesek

• bugun ayla vardı tv de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrslimshady

Asyalılar soya tüketmekten kadınlaşıyor

Erkeksi erkeklere inanılmaz ilgi duyuyorlar. Korede yaşamak istiyorum ileride

Kıllarınıda kesmiyorlar birde çok güzel inliyorlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydınayhan

bugun ayla vardı tv de

Hangi kanaldaydı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.