Şimdi Ara

Korece (japonca) olan oyun ingilizce nasıl yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bendeki alet ntsc j olduğu için asia versiyonun aldım pes2011 in, yani winning eleven 2011 oluyor,

oyunda konuşmalar spikerler filan ingilizce de, menüler korece sanırım, hiçbir şeyi ayarlayamadım,

hayırsever bir vatandaş, kendi pes 2011 inden bakıp menülerin dil ayarının nereden değiştiğini şematik bir şekilde açıklayabilir mi?

options a alttaki menünün en sağından girebiliyorum, ama ondan sonrası full eciş bücüş harfler :)

şimdiden teşekkürler... bu arada oyun açıklamalarında ingilizce default olarak geçiyordu ama acaba bu spikeri mi kasdediyor? menüler hep böyle mi kalacak acaba?

yardımlarınızı bekliyorum...

• Oyunun üzerinde yazan kod nedir?

VT031-J1

BLAS-50231

??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 27 Ekim 2010; 9:36:41 >
  • ya kusura bakma, xbox bölümünden pes bölümüne geçince, ortak foruma atıyormuş, o yüzden mesajda oyunun xbox için olduğunu belirtmemiştim;

oyun xbox için :) BLAS - BLES kodları ps3 için sanırım değil mi?
  • Dil seçeneği oyunun en başında çıkıyor normalde, çıkmadı mı öyle birşey?
  • valla başta bir şey çıkıyor ama full japonca anlayamıyorum,

ilk çıkan ekranda alt alta 2 seçenek var, anlamadığımdan kabul edip devam ediyorum, sonra bir ekran daha geliyor ama onda da bir şey anlamıyorum gene geçiyorum :D

oyunun içindeki menülerden ulaştım ulaştım yoksa problem :)
  • Oyun asya versionsa 2 dil seçeneği olması lazım. Bence o alt alta iki seçenekten seçmediğin varsa onu seçip bi dene...

http://www.play-asia.com/World_Soccer_Winning_Eleven_2011/paOS-13-71-dw-49-en-70-3y4o.html

quote:

Release Date Oct 20, 2010
    Language English
    Subtitles English & Chinese
    Genre Sports
    Version Asia
    PAX-Code PAX0003131689
    Item Code 4988602154405

• demek o dil ne korece ne japonca... çinceymiş meğerse :D

tamamdır çok teşekkürler, deneyeceğim eve gidince
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.