Şimdi Ara

Kore Yapımı Film Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
4
Favori
2.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar son 2-3 aydır kore yapımı filmlere merak saldım adamlar kendini bayağı geliştirdi ve aksiyon olsun savaş olsun çok güzel filmler çıkartıyorlar yani abd yapımından daha çok hoşuma gitti.Buldugum güzel filmleri direk izliyorum hepsi güzel oluyor.Sizden isteğim kore yapımı aksiyon veya savaş konulu film önerileriniz aksiyon savaş bir olmasına gerek yok ayrı ayrı olur ama film komedi romantik olmasın iyi olur.Benim gibi hayranı olan arkadaşlardan önerileri bekliyorum

• Arkadaşlar yokmu benim gibi biri ya lütfen yardımcı olun
  • old boy -ihtiyar delikanlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

old boy -ihtiyar delikanlı

+1
  • Olmazmı hiç senin gibi biri dostum Kore filmlerini tek geçerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony. Montana. -- 29 Temmuz 2013; 16:35:01 >

• Sanırım senin istediğin türden değiller ama izlenmesi gereken yapımlar olduğunu düşündüğümden paylaşıyorum,

• Çok yetenekli bir yönetmenden iki kaliteli aksiyon-gerilim...

http://www.imdb.com/title/tt1230385/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CodnameAlp -- 29 Temmuz 2013; 16:28:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun dram -romantik dısında istedigim tarz olan filmleri eklemişsiniz izlemedigim bi yine 4-5 film cıkar. dram filmlerindende izlenmesi gereken film demişsiniz onlarıda izlicem çünkü kore yapımı çok güzel.daha çok savaş filmi olursa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony. Montana.

Olmazmı hiç senin gibi biri dostum Kore filmlerini tek geçerim...

Abi bu my war nası film böyle ya abd filmleri yannda hiç kalmış cidden

• Ne yaparsan yap old boy u izleme

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • more than blue
  • İndirdiğim son iki kore filmi "The Berlin File" ve "New World" ayrıca HD kore filmi bulmak zor oluyor bildiğiniz güzel bir site varsa pm beklerim
  • Bi old boy u izledim daha da tovbe ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • son cıkan kore filmi new world kore filmleri konusu vardı kaybolmuş galiba

http://www.imdb.com/title/tt2625030/?ref_=sr_2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angry006 -- 9 Ağustos 2013; 1:50:22 >
  • Yukarda yazıyordu THE MAN FROM NOWHERE o nasıl bir filmdir öyle ya mükemmel ötesi beyler izlemeyen kalmasın hayatınızda izleyeceğiniz en iyi film olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • new world - Yeni Dünya tavsiye derim gerçekden Anlatamam izleyince nasıl filmmiş anlarsın :)
  • Ölüm Defteri - Death Note
  • quote:

Orijinalden alıntı: ♣AlucarD♣

Ölüm Defteri - Death Note

O japon yapımı diye biliyorum
  • aksiyon filmi istiyorsan arrow ultimete waepon 'okların şavaşı' izleyebilirsin
    bu arada
    han hyo joo hayranıyım muhteşem bir kadın tüm filmlerini izledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenaton. -- 10 Ekim 2013; 8:05:21 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.