Şimdi Ara

kore ürünleri yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ülkemizde,lpg kitlerinde genel olarak italyan yada takliti,melez yerli ürünler yeralmakta.Kaliteli isterseniz,bilinen yüksek fiyatlı diger avrupalı ürünler yeralmakta.Elimdeki bulunan üç arabamada,benzin masraflarını düşürmek için lpg ye dönmek istedigimdede,ucuz fiyatlı ürünlerde,kafa karıştırıcı sorunlar,kısa sürede batıp çıkan firmalar göze batıyor.Bir üst sınıfdakileride,yalnızca italyan menşeili oldugundan,aynı zamanda beyaz ve kahverengi ürünlerini kalite sorunları nedeniyle kullanmam.Neyini begeniyorsun italyanların derseniz(yemekleri vede kadınları müthiş)!!!
    Dünyada lpg kullanımında ilk sıralarda olan güney kore,italyan kitlerini kullanmıyor.Otomotiv sanayinde ileri durumdaki g.korenin kendi üretimi kitlerinin ve yazılımlarının,oldukça iyi oldugunu duydum.G.kore yada uzak dogu kitlerini,satan vede uygulayan firmalar varmıdır?




  • Kore kızları da müthiş mi? :P :P

    Olaya biraz yanlı bakmışsınız;

    Şuan ülkemizde olan kitler şöyle;

    Hollanda kitleri
    İtalyan kitleri
    İtalyan yerli karma kitleri
    Yerli kitleri
    Yerli Çin karma kitleri

    Kore kiti (kitleri, artık 2 tane olmuş, ama distributoru aynı; also the same sh.. )

    Kim ne derse desin, bunlar içersinde en randumanlı çalışan Hollanda ve İtalyan kitleridir. Başka türlü bir macera aramanıza gerek yok. Belki sizin dediğiniz gibidir, korelerin teknolojileri üstündür ama Türkiye'ye uyum çalışmaları yapılmalı ve arkasında güçlü, güçlüden ziyade profesyonel bir ekip olmalı. Öyleki bir sorun ile karşılaştığınızda ona çözüm getirecek bir ekip lazım.

    Hyundai aracını Türkiye'ye ilk getiren siz olsanız, (sizin gücünüzü bilmiyorum ama benim gibi biri varsayıyorum sizi) en ufak bir problemde, servise eliniz ayağınıza dolaşır. Halbuki atıyorum yıllardır tecrübeli bir Doğuş Gurubu buna getirse Korelinin anasını babasını bile burda oturtur, problemler öğrenilene kadar bu iş devam eder. O yüzden profesyonel destek çok önemli.

    İyi Sürüşler.




    quote:

    Orijinalden alıntı: metearman

    Ülkemizde,lpg kitlerinde genel olarak italyan yada takliti,melez yerli ürünler yeralmakta.Kaliteli isterseniz,bilinen yüksek fiyatlı diger avrupalı ürünler yeralmakta.Elimdeki bulunan üç arabamada,benzin masraflarını düşürmek için lpg ye dönmek istedigimdede,ucuz fiyatlı ürünlerde,kafa karıştırıcı sorunlar,kısa sürede batıp çıkan firmalar göze batıyor.Bir üst sınıfdakileride,yalnızca italyan menşeili oldugundan,aynı zamanda beyaz ve kahverengi ürünlerini kalite sorunları nedeniyle kullanmam.Neyini begeniyorsun italyanların derseniz(yemekleri vede kadınları müthiş)!!!
    Dünyada lpg kullanımında ilk sıralarda olan güney kore,italyan kitlerini kullanmıyor.Otomotiv sanayinde ileri durumdaki g.korenin kendi üretimi kitlerinin ve yazılımlarının,oldukça iyi oldugunu duydum.G.kore yada uzak dogu kitlerini,satan vede uygulayan firmalar varmıdır?




  • vallahi dostum kore malı CGS var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.