Şimdi Ara

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] (55. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.407
Cevap
26
Favori
69.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • #ChoiWonYoung, JTBC dizisi #APersonSimilarToYou'nun kadrosuna katıldı.

Konu: Dizi, kendini arzularına adamış bir kadın ile o kadın yüzünden hayatı mahvolmuş başka bir kadının etrafında dönmektedir. Hee-Joo’nun hayatı dışarıdan bakınca kusursuz gibi görünmektedir. Ancak o, zamanını anlamsız bir şekilde geçirdiğini hissetmektedir. Tam o sırada, ona gençlik yıllarını hatırlatan fakir ama buna rağmen ışıl ışıl parlayan bir kadınla (Shin Hyun-Bin) karşılaşır. Bu karşılaşma onun hayatını tamamen değiştirir.

Dizi, 2021'in ikinci yarısında yayımlanacak.

#GoHyunJung & #ShinHyunBin & #KimJaeYoung & #ChoiWonYoung

OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]

• tvN dizisi #BigMouth onaylandı.

Dizi, %10'luk bir kazanma oranına sahip üçüncü sınıf bir avukatın yanlışlıkla devraldığı bir cinayet davasını ve gizli gerçeği öğrendiğinde ne olduğunu anlatacak.

Dizinin yönetmenliğini Oh Choong-hwan yapıcak. (Start-Up, Hotel Del Luna, While You Were Sleeping)

#LeeJongSuk & #YoonA başrol için görüşmelerde.

#YoonA, #LeeJongSuk'un karısı Go Min-ho rolünde oynayacak.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 18 Mayıs 2021; 12:2:34 >

• #HaJungWoo ve #BaeDoona'nın başrollerinde oynadığı #TheTunnel filmin dizisi geliyor.

IOK Company ve Story TV yapımcılığını üstlenecek.

Yönetmen ve oyuncu kadrosu henüz belli değil.

• tvN & Netflix dizisi #ArthdalChronicles'ın yönetmeni evreni genişletmek istiyor. Neanthal ile Momo

ırkına yoğunlaşan özel bir spin-off da planladığını söyledi.

Xabara karakterini canlandıran Japon aktrist, Erika Karata dizide dahil olup olmayacağı henüz belli değil.

#ArthdalChronicles'in final sezon çekimleri 2022'de başlanacak.

• Hobaa, En sevdiğim momo ırkı OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

Genişletsinler tabide Erikasız Momo ırkına Momo ırkı demem ben OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tabaal -- 18 Mayıs 2021; 13:43:17 >
  • Hatun 97'li doğumluymuş, biraz araştırdım sırf dizi için kilo almış normal de çok zayıfmış giydiği şeyler üzerine olsun diye kilo almak zorunda kalmış ayrıca Güney Kore'de yaşıyormuş şuan da. Muhteşem oyuncu, aşırı bir güzelliği de var çok ama çok tatlı insan baktıkça doyamıyor. Doğu Asyalıların genleri kaliteli, tamamen iklim ve coğrafya kader diyorum.

Momo Irkını çok merak ediyorum Erika olur umarım onsuz düşenemiyorum bende. Fakat izleyici en çok Neanthal ırkını merak ediyormuş onlar da aşırı bir ilgi çekici karizmaları vardı. Dizinin final sezonu yayımlanmadan önce tekrardan izlemek şart çekimler çok uzun sürer bu dizinin 2022'in sonunda gelirse öpüp başımıza koymamız lazım. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU]  @Tabaal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 18 Mayıs 2021; 14:17:31 >

• Şahsen Neanthal ırkını çok merak etmiyorum ben. Merak ettiğim o bir tane kız vardı adını hatırlamıyorum, kılıç kullanmayı filan öğrenmişti. Bir izlenebilir o var şuan.

Erikanın kilo aldığı belli zaten, dizide tombul tombul yanakları vardı OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

Ben spin off dizisini geçtim final sezonunda olmayacak diye korkuyorum. Bi ara dedikodular vardı diziden çıkarılacak, evli biriyle ilişkisi var filan diye. Umarım gerçek değildir :D

Bende 2022 sonundan önce beklemiyorum maalesef. Arayı da çok açtılar kalite düşecek diye de korkuyorum.

• Tabaal kullanıcısına yanıt

spin-off gelsin hiç yoktan iyiydir ben evreni çok sevdim bir oturuşta izlemiştim 2-3 günde mi ne bitirmiştim karakterlere alıştıktan sonra su gibi akıyor dizi. Bildiğim kadarıyla çekimler çok uzun sürüyormuş 2022'in başlarında başlansa çekimlere 9 ay felan sürse 2020'in sonlarında anca izlenir oda tahminimiz tabi belirsizlikler var, diğer oyunculardan ses seda yok şuan sadece dizinin başrol oyuncusu Soong Joong Ki hazırım demiş. Ama tvN ve Netflix onay vermiş arkası gelir. Kalite düşmez de, unutturdular diziyi ya ben başlarını hatırlamıyorum bile final sezon geldiği dönem yaşarsak tekrardan izlemeyi düşünüyorum.

Bugün bir kaynaktan çok büyük sızıntılar geldi, baya sağlam diziler geliyor hem Netflix'ten hem de tvN'den çok sevilen oyuncularından yeni dizileri 2022-2023 takvimi şimdiden sızmış bile. tvN'in Mouse dizisinin spin-off'unda Flower of Evil de ki psikopat başroldeymiş eğer doğruysa efsane. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

Killing Eye, The Mentalist, Money Heist, American Psycho hepsinin kore versiyonu geliyor.

Disney+ 2021 Q4

#OurPoliceCourse KangDaniel ChaeSooBin

#Moving JoInSung ChaTaeHyun HanHyoJoo

#Zero SeoKangJoon KimMooYeol KimAhJoong

#Youth SeoJiHoon NohJongHyun SeoYoungJoo

Apple TV+ dan 4 dizi geliyor (ikisi bu yıl yayımlanacak)

Pachinko ve Dr. Brain

Netflix'ten 19 tane dizi görünüyor şuan da. Geçenlerde bu yapımlardan birisi yayımlandı Move to Heaven.

Çok büyük haber Mr. Sunshine'da başrolde ki abimizin yeni dizisi Netflix'te yayımlanacak. Daha neler sızdı da, sürpriz olsun yeterli bu kadar. OTT KORE DİZİLERİ [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 18 Mayıs 2021; 20:58:53 >

• Hocam bu tvn dizileri içinde en iyiler diyebileceğin bir listen varsa paylaşır mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • #Nevertheless #JTBC

#SongKang & #HanSoHee

• Mayıs ayının 2. haftasında hakkında en çok konuşulan K-Dizileri:

1 #DoomAtYourService

2 #Mine

3 #Mouse

4 #YouthOfMay

5 #TaxiDriver

6 #LawSchool

7 #SellYourHauntedHouse

8 #ThePenthouse3

9 #RevolutionarySisters

10 #Imitation

Mayıs ayının 2. haftasında en çok konuşulan K-Dizi oyuncuları:

1 #SeoInGuk

2 #ParkBoYoung

3 #LeeSeungGi

4 #LeeBoYoung

5 #LeeDoHyun

6 #LeeJeHoon

7 #GoMinSi

8 #JangNaRa

9 #KimSeoHyung

10 #OkJaYeon

• JTBC & Netflix dizisi #LawSchool, 16 Haziran'da Netflix Türkiye'ye eklenecek.

• JTBC dizisi, #Nevertheless'ın karakter posterleri yayımlandı.

#SongKang & #HanSoHee

• #OkTaecYeon ve #KimHyeYoon, tvN dizisi #SecretAgentandJoy'un başrol oyuncuları oldu.

Konu: Dizi, tembel bir gizli kraliyet müfettişi ile bulunduğu zamanın ötesinde yaşayan tutkulu bir kadının etrafında dönmektedir. Birlikte gerçekleri ortaya çıkarmak için büyük bir plan üzerinde çalışmaya başlar.

Dizininin senaristliğini #TheUndateables'ın senaristi yapıcak.

Dizinin yönetmenliğini #DesignatedSurvivor60Days'ın yönetmeni yapıcak.

Dizi, 2021'in ikinci yarısında yayımlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 20 Mayıs 2021; 11:34:44 >

• #KimHaeSook, JTBC dizisi #AWonderfulSight'ın kadrosuna katıldı.

Dizi, İngiliz dizisi #KillingEye'nin Kore versiyonu olucak.

Dizinin yönetmenliğini #NobodyKnows'un yönetmeni yapıcak.

Toplam 10 bölümden oluşucak, Ekim ayında yayımlanması bekleniyor.

#LeeYoungAe & #KimHyeJun & #KwakSunYoung

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 20 Mayıs 2021; 10:54:41 >

• #GoDooShim, JTBC dizisi #OnlyOnePerson'un kadrosuna katıldı.

Dizinin senaristliğini #MatrimonialChaos'un senaristi yapıcak.

Dizinin yönetmenliğini Weightlifting Fairy Kim Bok Joo'nun yönetmeni yapıcak.

Konu: Dizi, bir kadının ölümcül bir şekilde hastalanıp ölmeden önce yalnızca bir kötü adamı öldürmeye söz verdiği ve ardından hayatta gerçek bir değerli insanla karşılaştığı bir hikayeyi anlatıyor.

Çekimler, Temmuz ayında başlıyor.

• tvN & Netflix dizisi #HospitalPlaylist2'nin posteri yayımlandı.

• tvN dizisi #TheDevilJudge'ın teaser posteri yayımlandı.

• Netflix Sitcom komedi dizisi #SoNotWorthIt'ın posteri yayımlandı.

Konu: Kore'de dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilere kapılarını açan renkli bir üniversite yurdu yepyeni dostluklara, aşklara ve maceralara ev sahipliği yapıyor.

Dizi, 18 Haziran'da Netflix'te yayımlanacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winepsycologist -- 20 Mayıs 2021; 11:8:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: winepsycologist

#GLITCH #Netflix

Tanımlanamayan bir ışıkla kaybolan erkek arkadaşını arayan ve UFO topluluğu üyeleriyle gizli bir varlığa yaklaşan Hong Ji Hyo (#JeonYeoBin) hakkında bir gerilim-komedi.

Netflix dizisi Extracurricular'ın yönetmenin ve senaristin yeni dizisi olucak.

#JeonYeoBin & #NaNa & #BaekJooHee

#LeeDongHwi, Netflix dizisi #Glitch'in başrol oyuncusu oldu.

2. nesil daha zengin olan ve başkalarının ona nasıl baktığını umursamayan ve her şeyi kabaca yapan Ma Hyung-woo olarak hareket edecek.

• 
Sayfa: önceki 5354555657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.