Şimdi Ara

KOPYALAMA YAPARKEN DONUYOR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR SLMLAR,

    1tb smartdisk harici hdd kullanıyorum. eski pc'de sorunsuz çalışıyordu. ama başkalarının pc'lerinde hep sorun çıkardı. ben viste ve win7 işletim sistemlerine karşı bir sorun olduğuna inanıyordum. ama şimdi xp'de de yapmaya başladı. bu adeti yeni çıktı. 850gb dolu. pc'yi formatlamadan önce herşeyi hdd'ye (sorunsuz) kaydetmiştim. şimdi takıldım kaldım. (sırf hdd için xp/win7 ikisini de kurdum)

    SORUN: kopyalamaya başlayınca bir müddet sonra kopyalama pratikte duruyor. yani devam ediyormuş gibi görünüyor ama tek dosya takılmış kalmış... ayrıca kapatmaya kalkınca da kapanmıyor... hdd'yi kapatman gerekiyor. bir değil, iki değil, 2dk de ne koyalarsa işte... kapa aç kapa aç çıldıracaım...
    bunun bir çözümü de yoktur ya (hdd'ye format at - biçimlendir - at gitsin...) içindekilere bir şey olmadan bir çözüm bulmam şart...


    şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler







  • flash disk ve fotoğraf makinemden kopyalama yaparken donma olayı bendede oluyor devam ediyor ama epey bekletiyor.. çözüm bulabilen varsa yazar umarım.. win7 den diye tahmin ediyorum ben.
  • hacı acar hortlatmışsın konuyu ...yawf kaç aydır kimse ine takmamış şimdi mi cevap vereceler... bu arada ben artık o hdd'yi çöpe atttım (1TB full doluydu arkadaş.... hay böyle işim de teknolojinin de)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.