Şimdi Ara

Kopya cekerken yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sayisal ogrencisiyim İnkilap sinavinda 3soru vardi ve 2.5unu yazdim ve yazarken 3kere uyari aldim fakat ogretmen kagidimi almadi acaba puan kirarmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocanın nasıl birisi olduğunu bağlı ama almamışsa bir şey yapmaz heralde. Belki sözlünden kırar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killswitch.

Hocanın nasıl birisi olduğunu bağlı ama almamışsa bir şey yapmaz heralde. Belki sözlünden kırar.

Sagol yorumun icin , sakin biri daha oncede cektimde bu sefer direkt telefonu masanin ustune koydum :(

• help meee

• görmezden gelebilir. kırsada 5-10 puan kırar, disipline verecek olsaydı sınav anında kağıdını ve kopya aletini alırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KIYAMETT

görmezden gelebilir. kırsada 5-10 puan kırar, disipline verecek olsaydı sınav anında kağıdını ve kopya aletini alırdı.

Sagol.icim rahatladi

• Help meee biri yardimci olsun napar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kağıdına çizik filan atmadıysa hiç bişey olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pergıos

Kağıdına çizik filan atmadıysa hiç bişey olmaz

Yok ya çizik mizik atmadı sözlüdenmi kırıcak acaba tipimi gördü .

Uyarı1: Telefonu sıra altına koy istersen .
    Uyarı2: Teknolojiyi bırakıp ilkel yollaramı geçtin .
    Uyarı3: At o kağıtları artık .
  • Ben telefonla çekmiştim ama farketmediğim küçük bir ayrıntı varmış, sıranın altı yokmuş her şey apaçık ortadaymış Hoca yakaladı işte disipline gittim. Ya ceza vereceğiz ya okula 20 ağaç dikeceksin dediler. Ağacı kabul ettim. Sonra arkadaşlarla aradık Çevre ve Orman Bakanlığını dedik "Biz okulumuzun bahçesini yeşillendirmek istiyoruz fidan alabilir miyiz?" Bedava 20 fidanı aldık Üstüne bir gün boyunca da derslere girmemiştik fidanları dikicez ayağına

Bu da böyle bir anımdır

• Acımış sana.

• Hicbir sey olmaz. Ogretmenin esprili bir sekilde soylemis zaten. Okulun bitmesine de surda ne kaldi. Artik herkes salmistir kendini.

• Bir şey olmaz canını sıkma.
  • Eyvallah rahatladim biraz , ama son sozu at o kagitlari artik deyisi cok koydu , bugune kadar hic bisey demedi geldi son sinavda cekti restini

• Bendd bugun fizikte sinifin en tembel ogrencisi olarak sinif 1. Si oldum kagidimda sifir islem hoca vahi mi indi falan espiriyle karisik soyledi bildigini soyledi. Ama kanit yok iste bende piyangodan cikti dedim loto tuttu dedim vs vs

• quote:

Orijinalden alıntı: naqıo

Bendd bugun fizikte sinifin en tembel ogrencisi olarak sinif 1. Si oldum kagidimda sifir islem hoca vahi mi indi falan espiriyle karisik soyledi bildigini soyledi. Ama kanit yok iste bende piyangodan cikti dedim loto tuttu dedim vs vs

Seninki benden kotu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.