Şimdi Ara

Kopya Çekerken Hocaya Yakalandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Doğruyu söylemek gerekirse hemen hemen her sınavda kopya çekerim. 9. ve 10. sınıfı ben geçmişsen bu sayededir. Okul seviyesi düşük olduğundan hocalar genelde sınavda nerelerden çıkacağını söyler bende o yerleri masasın üstüne yazardım ve oradan kopya çekerdim. Ama bu sefer sıranın rengi yüzünden yazdığım yazılar belli olmuyordu ve ilk defa kağıda yazmayı düşündüm. Neyse işte sınava başladık sorular doğrusunu söylemek gerekirse zordu. Ama hoca sürekli dolaştığından kağıda bakmaya korkuyordum ve hiç bakmadım. Sınavın bitmesine az bir süre kala hoca masamın altındaki kitabı ve notları yakaladı ve sessizce aldı. Bir şey demedi kağıdımı da almadı. Sonra yanımdaki eleman kağıda verirken onun çantanın altına koyduğu kağıt açık kaldı. Ve bende ilk başta farketmedim kağıdımı verdim sonra çantamı alacakken o kağıdı gördüm o sırada çantamla hemen kapatmak istedim ama hoca gördü ve aldı. Sonra ismimi sordu bende söyledim direk ve sınav kağıdımla kopyaları ayrı bir yere koydu. Asıl zoruma giden ise benim hazırlamadığım ve sonradan farkettiğim kopya yüzünden bu duruma düşmem.

• aynı seyi unide yapsan 2.dönem uzaklastirma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noob

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.