Şimdi Ara

KÖPRÜ YAPARAK TRENİ GEÇİRME(BRIDGE BUILDER) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
2
Favori
58.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilgiler için çok teşekkür ederim ayrıca gerçekten köprüyü çokiyi düşünmüşsün , sanırım benim aklıma gelmezdi böyle bişey
    quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

15 bölüm ayrıca sitesinden de yeni bölümler indirebilirsiniz
    köprü bilerek öyle yapıldı ağırlık diğer tarafa verildi ki köprünün ucu havaya kalksın yoksa tren köprünün karşısındaki küçük tepeciğe çarpıyor
  • Arkadaşlar alttaki linkten oyun için yeni level ler indirebilirsiniz.Yüklemek için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz yeni 15 level dosyasını oyunun orjinal level dosyaları ile değiştirmek.

Yeni Level'ler İçin Tıklayın

Açılan sayfadaki MP1 den MP16 ya kadar olan dosyaların hepsi yeni level lerdir.Çoğunda 15'er tane yeni level vardır. (MP=Map Pack)

• @achfighter tebrikler helal olsun walla
    ağırlığı o tarafa werip köprünün ucunu kaldırmak benim de aklıma gelmezdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Arkadaşlar alttaki linkten oyun için yeni level ler indirebilirsiniz.Yüklemek için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz yeni 15 level dosyasını oyunun orjinal level dosyaları ile değiştirmek.

Açılan sayfadaki MP1 den MP16 ya kadar olan dosyaların hepsi yeni level lerdir.Çoğunda 15'er tane yeni level vardır. (MP=Map Pack)

link için sağol
    gerçi daha ilk 15 i bitiremedim ama oyun çok sardı çabuk bitmesin diye yavaş yavaş yapıyordum

• Yazın verilmişti forumda bu oyun.Bayaa sarmıştı milleti.Süper oyun cidden.Geometrisi kuvvetli, mühendis olcak arkadaşlara göre sanki
  • quote:

Orjinalden alıntı: rietveld

Arkadaşlar alttaki linkten oyun için yeni level ler indirebilirsiniz.Yüklemek için yapmanız gereken tek şey indirdiğiniz yeni 15 level dosyasını oyunun orjinal level dosyaları ile değiştirmek.

Çalışmandan dolayı seni kutluyorum kardeş

• oyunda bug var galiba yada bana rast geldi.oyun inanılmaz derece hızlandı.kontrol zorlaştı.biraz zoom a tıklıyorum artık eskisi gibi yavaş yaklaşmıyo direk en yakın hale geliyo.biraz mouse yi sağ yapıyorum direk ekranın en sağına uçuyo.bi yardım edin

edit: sorunu buldum oc neden oluyomuş.garip bi oaly. fsb yi 200 e çektim sorun düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dikmenibo -- 30 Mayıs 2006; 19:44:29 >
  • UP
  • Ne manyak bi oyunmuş bu yaw..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WILLIAMs

Ne manyak bi oyunmuş bu yaw..

Öyledir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deccalx89

quote:

Öyledir

Gerçekten öyle 13. bölüme geldim ama akşam geç saatlerde oynayınca acaip sersemliyorum ,başım dönmeye başlıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: Deccalx89

quote:

Öyledir

Gerçekten öyle 13. bölüme geldim ama akşam geç saatlerde oynayınca acaip sersemliyorum ,başım dönmeye başlıyor

Ben 7'de takıldım günlerdir uğraşıyorum

• çok kaliteli bi oyundu daha çnce denemiştim anılarım depreşti
  • Harika bir oyun cidden. 5 yıl önce üniversitede iken saatlerce oynamıştım.
  • Birşey sorucam rayı yukarıya doğru yaptığımda tren çıkmıyor aşağı düşüyor neden?
  • Bu ne belaymış
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Birşey sorucam rayı yukarıya doğru yaptığımda tren çıkmıyor aşağı düşüyor neden?

köprü sadece düz olarak tasarlanabiliyor
    zaten tasarlarken de görülüyor trenin geçtiği kısım diğer direklere göre daha beyaz
    eğer köprünün ucunu kaldırmak istiyorsan ters tarafa ağırlık vermelisin zaten bu da sadece son bölümde lazım oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: unformat

Bu ne belaymış

Allah insana böyle dert nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Birşey sorucam rayı yukarıya doğru yaptığımda tren çıkmıyor aşağı düşüyor neden?

köprü sadece düz olarak tasarlanabiliyor
    zaten tasarlarken de görülüyor trenin geçtiği kısım diğer direklere göre daha beyaz
    eğer köprünün ucunu kaldırmak istiyorsan ters tarafa ağırlık vermelisin zaten bu da sadece son bölümde lazım oluyor

Ordinaryüs Profesör acfighter
  • bu oyunu 6 yıl önce internet cafede keşfetmiştim arkadaşlarla oynamıştık 7. bölüm kadar.geçen yaz nerden aklıma geldi bilmiyorum arattım buldum ve bitirdim gerçekten gta'yı falan bırakıp bunu oynamıştım son iki bölümde zorlanmıştım hele son bölümde treni zıplatçam die canım çıkmıştı...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.