Şimdi Ara

köprü diş yapılcak agrılmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
27.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eksik 2 dişim var köprü yapıcaz dedi.Acı agrı cokmu olur?
    Sanırım yandaki dişleri biraz kısaltıp kesecekler

• Kac yasindasin? İmplant yaptirmayi neden dusunmuyorsun?
  • bende yaptırcam köprü tedavisi ama agrı oluyormuş sanırım biraz sıcak ve soguk yiyecek içeceklerde hassasiyet artıyormuş yani anlıcan zor agrılı sancılı bir tedavi
  • Dis olayinda en cok aciyi ya disi cektirirsen yada sinir aldirirsan yasarsin.Birde 20 lik dis ameliyati var o ayri. Diger islemler bu 2 si kadar agrili sancili olmuyor. Sende sinir alma olayi olabilir kisaltma yapacaklarsa . Ama hic korkulcak birsey degil 1 sn suruyor acisi manyak birsey
  • arkadaşım ne köprüsü ya dişlerine yazık etme.implant tedavisi istesene doktorundan.
  • dişleri temizlettiren var mı arkadaşlar aranızda ? sonuctan memnun musunuz ?
  • yaş 26 sgk dan yaptırıyom doktor öyle dedi.ımplant filan ne nedir bilgim yok 1 saat sonra yapılcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin yerinde olsam köprü falan hiç girişmezdim. randevunu iptal et git önce implantı bir araştır. köprü yaptırırken boş olan kısmın sağı ve solundaki dişler törpülenir durduk yere onlara da zarar verme. mutlaka implantı araştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

senin yerinde olsam köprü falan hiç girişmezdim. randevunu iptal et git önce implantı bir araştır. köprü yaptırırken boş olan kısmın sağı ve solundaki dişler törpülenir durduk yere onlara da zarar verme. mutlaka implantı araştır.

Implant sanirim ucretli ve sgk karsilamaz .Hayirlsii artik su an hastanedeyim ve sirami bekliom
  • adam köprü çok acılı olur mu demiş siz implant öneriyorsunuz. implant köprüye göre daha sağlıklı olabilir ama çok daha acılı olduğunu düşünüyorum. köprü çok acımaz öyle merak etme dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _BySmhr_

adam köprü çok acılı olur mu demiş siz implant öneriyorsunuz. implant köprüye göre daha sağlıklı olabilir ama çok daha acılı olduğunu düşünüyorum. köprü çok acımaz öyle merak etme dostum.

hastaneden çıktım Allah'a şükür korktuğum gibi olmadı dişleri keserke küçülltürler. Ölçü aldılar haftaya yerine yapıştırılcak.Sadece iğne yaparken baya b i acıdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

quote:

adam köprü çok acılı olur mu demiş siz implant öneriyorsunuz. implant köprüye göre daha sağlıklı olabilir ama çok daha acılı olduğunu düşünüyorum. köprü çok acımaz öyle merak etme dostum.

hastaneden çıktım Allah'a şükür korktuğum gibi olmadı dişleri keserke küçülltürler. Ölçü aldılar haftaya yerine yapıştırılcak.Sadece iğne yaparken baya b i acıdı

Hocam ne oldu yaptırdı mı? Doğal duruyormu birde bu sabit kalanlardan yaptı dimi sgk ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

quote:

Hocam ne oldu yaptırdı mı? Doğal duruyormu birde bu sabit kalanlardan yaptı dimi sgk ?

benim arka dişler olduğu için pek görünütü sıkıntısı yok ama gene de iyi sabit yapıştırdı .sonuçta kendi dişin gibi olmuyor az da olsa acıyıor kullanırken

• hayır vanlı
  • Arkadaşlar benim ön büyük dişlerin yanındaki diş süt dişi diye tabir ettiğimiz diş yani bütün dişlerim 6-7 yaşlarında çıkıp yerlerine yenisi gelmiş fakat bu hiç çıkmamış . ki bu diş sonradan gelen dişlere de engel oluşturmuş ve arka tarafa doğru olan dişler de sıkıntılar var . şuan 20 yaşındayım ve bu diş sallanmaya başladı oldukça da fazla yani doktara gittiğimde çekelim dedi ancak yeri boş kalacak diye bu dişle başırık olmaya çalışıyorum.eğer bu dişi çektirirsem ve köprü tedavisi uygulatırsam bana bir zararı olurmu görüntü açısından bir de bu köprü diş uygulamalarında taban ve tavan fiyat aralıkları nedir? porselen vs vs. farklı fiyatlar...
  • sssihirbazzz kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Köprü dişler yapıştırıldıktan sonra bir ağrı oldumu? olduysa nekadar sürdü?
  • merhaba arkadaşlar konuyu canlandırayım, İstanbul sultangazi esnan diş polikliğinde, ön dişlerime 8 eksik toplamda 17 zirkonyum yaptırıyorum, süreci anlatayım, ilk olarak sallanan dişleriniz çekiliyor. 2,3 gün sonra kesim işlemleri ve ölçü alınıyor, sonra kesilen dişlere bir şırıngayla beyaz sıvı sıkarak mavi ışıkla donduruluyor, üstünü kaplıyor yani, sonraki günlerde o korumaları çıkarıp geçici dişler takılıyor, 2,3 gün sonra geçiciler çıkıp gerçek dişler takılıyor, 2,3 gün sonrada yapıştırılıyor, not şuan bende geçiciler takılı, zirkonyumlar takılınca gene yazarım,süreç toplam 3,4 hafta sürebilir, hafif sızlamalar olur, çok sıcak ve çok yiyecek içeceklerden tedavi süredince kaçınmak iydir,, sağlıklı olması için aceleye gerek yok, köprü dişte önemli olan, kaliteli mzlzeme, malzeme, iyi doktor, iyi bakım,

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.