hiç hoş değil ya. tata ındıco , fiat palıo gibi ucuz rakiplerini tecih ederim.
a3 almak yerine bunu mu bekleseydim acaba
valla ucuz olsa hiç düşünmem alırım
kimse beğenmemiş.. yahu bunun sedanı ne ki hatchback i ne olsun.. bence sedanına göre çok da kötü değil,göz alışması gerekiyor..
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
bak işte bu photoshop sedan ı kesmiş biri plaka aynı kalmış
belki de plakası fotoşoptur
topik sahibi kızmasın ama bence fotoçop bunLar dacia ya da reno ya da herneyse,tasarım yetkiLiLeri bence işin biraz b**kunu çıkarmışLar... ya da hadi diyeLim sedanı tuttu,iLLa mpv ya da station ya da pick up ını da yapmak zorunda mısınız? madem yapıcaksanız makuL oLun ey sayın yetkiLiLer... zaten dacia nın sedanının arkası kısacık bişey;bari yapıcaksanız biraz daha usturupLu makuL şeyLer yapın
buarada,38 nerenin pLakası
quote:
Orjinalden alıntı: seksanddirt
kayserililere yaptırmışlardır.onlar işini bilir..
bence de tasarımda hiç uğraşmadan direk Tata İndica dan araklamışlar.
Abi Dacia Logan Sedanı Hatchback yapcaz var mı bi önerin? en yakın tipte indica var copy paste yapın üretin bi de soruyo musunuz?
quote:
Orjinalden alıntı: emre.
quote:
Orjinalden alıntı: seksanddirt
kayserililere yaptırmışlardır.onlar işini bilir..
inanırım waLLa zaten herifLer her bişeyde maLiyeti düşürmek için ondan bundan şundan aLıntı yapmışLar... bu bizim kayseriLiLer de sedanın arkasını kesip,yapıştırıp,daha pahaLıya satarLar bunu
sanki sedana arkadan çarpmışlar.
bu kadarmı tembellik olur.
arkadaşlar ona bakarsanız lada vega ve lada samaranın sedan-hatchbabk tasarım durumu bundan daha vahim. hele samaranın sedanı aklıma geldikçe kopuyorum bide samaranın sport diye bi modeli vardı tek kapı.dergide sadece adı sport yazmışlardı
yani dmek istediğim ucuz arabalar maliyet fazla olmasın diye bunu hep yapıyolar bu ilk değil
70 yıl onceki kadett e benzemish kapı saclari 1800lu yillarda tren saci basilan pres kalıplarından cikmısa benziyo. dikkat ettiiseniz ilk mesajdaki 2. resimde reno logosu var, hangi zavalli ulkeye yutturacaklar acaba
bu araçta emeği geçen arkadaşlar aşşağıda. lütfen saygılı olalım
bu arabanın dizelini gördünüz mü hiç iğrenç bi motr sesi. Vallaha yeni kamyonlar daha sesiz bundan, arkamdan rtaktör geliyo sandım meğersem bu tipsiz arabaymış
ya bi araba bukadar iğrenç olur yaa.
quote:
Orjinalden alıntı: amarLy
O nedir öyle yaa? Böğğğğhhh
AYNEN BÖĞĞĞHHH
bu da eski loganın fotoshoplusu eskisi daha güzel bence
tekkelim eile iğrenç bi araba insan buna para verir mi yaww
quote:
Orjinalden alıntı: Akincl
quote:
Orjinalden alıntı: joushkun
quote:
FORUMDA brezilya denmiş.
Yani o dil her neyse pek birşey anlamadım ama aşağılarda biryerlerde fabricato brasilia tarzı birşey yazıyor. Bence Brezilya'da üretileceğini belirtmişler. Neyse biz makaramıza dönelim
bak işte bu photoshop sedan ı kesmiş biri plaka aynı kalmış
bu plaka opele ait
Böğk möğk diyosunuz, haklısınız ama bence bir 1 serisi, X3, C3 ya da 207'den daha güzel.