Şimdi Ara

KOPMAYA HAZIR OLUN İŞTE DACİA LOGAN HATCHBACK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
9.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bu kadar mı çirkin olur bir araba ya!!!! Bir de burası nasıl Brezilya yahu, her yer karlı??

Dacia araçları tasarlayan arkadaşları toplanıp linç etmemiz lazım.
  • arkasını reno ondokuzdan araklamışlar...ama biraz daha kısa sanki
  • %100 photoshop

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toyotasupra -- 10 Şubat 2006 22:06:25 >
  • eski model skoda favorit hb lerin makyajlı hali gibi duruyor!!!

tamam bir araç ucuz yapılır ama bu kadar mı tipsiz olur yaw
  • helal olsun logana.böyle giderse çok tutacak.milletin salladığı gibi bi araba değil.kullananlar memnun...
  • arabada oval hiçbiyer yok herşey köşeli kutu gibi ya
  • Yumurta gibi araba işte daha ne istiyonuz.
  • Şaka gibi bence bu araba olsa olsa Lada v.s dir cidden iğrenç ötesii yaa...Böööğğğğğğğğğğ!!!!
  • quote:

FORUMDA brezilya denmiş.

Yani o dil her neyse pek birşey anlamadım ama aşağılarda biryerlerde fabricato brasilia tarzı birşey yazıyor. Bence Brezilya'da üretileceğini belirtmişler. Neyse biz makaramıza dönelim

• kopmaya hazir olun diyince bende bisey sandim tata indicia gibi herhalde falan düsündüm ama sok oldum sahine binerim buna binmem

bir

birde

igrenc ötesi.

olmamis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

FORUMDA brezilya denmiş.

Yani o dil her neyse pek birşey anlamadım ama aşağılarda biryerlerde fabricato brasilia tarzı birşey yazıyor. Bence Brezilya'da üretileceğini belirtmişler. Neyse biz makaramıza dönelim

bak işte bu photoshop sedan ı kesmiş biri plaka aynı kalmış

• Türkiye nin bundan güzel veya çirkin diyebilecek bir araba markası olmadığı için bişey demiyorum...
  • quote:

bak işte bu photoshop sedan ı kesmiş biri plaka aynı kalmış

bak buna dikkat etmemiştim
  • gayet güzel.

niye öyle diyorsunuz.

• Bu araba Nezaman çıkacakmışpiyasaya Merakla bekliyorum süpermiş yaaa çok pahalı olmaz inşallah

o araba o karda nasıl gidebiliyo hala anlamadım
  • Dacianin sahibinin 3 yasindaki oglunun tasarladigi Anlasildi

Daha once Slalomlarda takla atma unvaniyla tanidigimiz dacia markasindaki sir perdesi aralaniyor

dacia otomobil sanayi geriletme Genel Muduru ve Yonetim kurulu baskanin Tasarimci olarak italyan karisindan olan 3 yasindaki oglunun yaptigi anlasildi

Italyan stiline asik olan Dacia OTM SAN GERI baskani sadece italyan stilini arabalarda uygulatmak istedigimden italyan bir kari alip yaptigim ilk cocugun italyan esintili cizimlerini birebir olarak uretim bandina tasidigini acikladi. sok edici aciklama sonucu geleceginin magma civarinda oldugu profosorler tarafindan yapilan analizde belirtildi.
  • dacia gti
  • kazada bunun içinde fare bile canlı kalmaz vallaha
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadikxp

kazada bunun içinde fare bile canlı kalmaz vallaha

yok artık ncap ten 3 yıldız aldı.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.