Şimdi Ara

Köpekler Hakkında Sorular - Cevaplar (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
46.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yavru AÇK nin maliyeti yaklaşık ne kadardır acaba ?
  • Aşılar fazla tutmaz ama kuru mamanın maliyeti 100 küsür TL tutar.40 gün civarı mama idare eder.Tabi bu fiyat kaliteli markalar için.
  • Barınaklardan bulabilirim inşallah Yavru bir AÇK
  • köpekler çok garip su içiyolar
    her dilini çıkartıp suya değip geri soktuğunda
    dilini kendine doğru kepçe haline getiriyo ve içiyo
    çok hızlı fotoğraf çekebilen fotoğraf makineleri ile çekilmiş
    çok ilginç gerçekten
  • metalvemetalci

köpekler dilinin ön kısmını değilde arka kısmını kullanırlar su içerken :)

benim diana (sibirya kurdu) musluğun altına geçiyor ısırıyormuş gibi içiyor :) çok hoş oluyor :)
  • arkadaşlar bende 2 kangal var baglılar fazla gezdirmiyorum gezdirmem gerekir mi her gün :S
    edit : 5 aylık köpekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 7 Ağustos 2009; 14:42:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©@®SI

arkadaşlar bende 2 kangal var baglılar fazla gezdirmiyorum gezdirmem gerekir mi her gün :S
    edit : 5 aylık köpekler

arıynan garıyı gezdircen diye bi laf var ama kangallarda da geçerlimi bilmem
  • çarşı şöyle bişey söliyim.. onların biliyorsun en belirgin özellikleri koku alma özellikleri.. haftada en az 3-4 kere gezdir ki o özelliğini kaybetmesinler.. neyin ne olduğunu iyice bilsinler
  • teşekkür ederim zaten gezdirirken yerleri koklayarak gidio bide cimde bi yer var sürekli oraya gidiyor gezdirdigim zaman :s
    bişi daha sorucam benim köpekleri geldikleri gün kacırdılar köpekler geri geldi nasıl oldu bilmiyorum erkek köpegi dövmüşler insanlardan korkuo 1 ay olucak hala korkuyo nasıl gecer bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasputin38 -- 7 Ağustos 2009; 17:13:03 >
  • elinizle vuruyormuş gibi yapın sonra hafifleterek sevmeyi deneyin.. özgüvenini kazanması biraz uzun sürebilir.. lütfen sabırlı davranın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: thekodz

çarşı şöyle bişey söliyim.. onların biliyorsun en belirgin özellikleri koku alma özellikleri.. haftada en az 3-4 kere gezdir ki o özelliğini kaybetmesinler.. neyin ne olduğunu iyice bilsinler

Her köpeğin iyi koku alma özelliği vardır.Hatta dünyayı koklayarak öğrenirler.Dolaşan köpeklere dikkat edin, çoğu yerde koku peşindedir.Genetik olan bir şeyi kaybetmeleri söz konusu değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ata

quote:

Orijinalden alıntı: thekodz

çarşı şöyle bişey söliyim.. onların biliyorsun en belirgin özellikleri koku alma özellikleri.. haftada en az 3-4 kere gezdir ki o özelliğini kaybetmesinler.. neyin ne olduğunu iyice bilsinler

Her köpeğin iyi koku alma özelliği vardır.Hatta dünyayı koklayarak öğrenirler.Dolaşan köpeklere dikkat edin, çoğu yerde koku peşindedir.Genetik olan bir şeyi kaybetmeleri söz konusu değildir.

Ata, bir nevi egzersiz gibi düşün.. bizimde koşma gibi bi özelliğimiz var ama hantallaştığımızda ne kadar koşabiliyoruz ?

bence cok doğru birşey söylemişim ama tabi oda senin fikrin saygı duyarım.

• Mehaba arkadaslar.Orta buyuklukte 130 m2 evimiz var.Ben evde besleyebilecegim kopek cinsi ariyorum..Mumkun olursa tuyu uzun olmayan ve dokmeyen , orta derecede oyuncu , 8 ysindaki kiz kardesime tahammul edebilecek , bekcilik ozellig onemli olmayan , koruma fasvi gelismis ve orta seviyede oyuncu olan bir cins ariyorum.Simdidn tsk.
  • valla açk al bence bende öle yapıcam kangallarımızı bi fabrika istedi oraya göndericem
    bende evde açk beslemeyi düşünüyorum
  • Ack ya da belcika malinous (yazimi yanlis olabilir ) tuyleri uzun degil mi arkadaslr ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soz.Turk

Ack ya da belcika malinous (yazimi yanlis olabilir ) tuyleri uzun degil mi arkadaslr ?

Malinois Belge ya da Belgian MalinoisMalinois nın tüyleri orta sayılır.AÇK'nin uzun ve orta uzunlukta tüyleri olanları var.Malinois dışındaki diğer Belçika kurtlarının uzun tüylü olanları var
  • Köpek ne ile yıkanır?? annemle ablam beni dinlemeyip yumuşatıcıyla yıkadılar husky'i halı/elbise değil köpek o dedim dinlemediler deli ettiler beni biri neyle yıkanması gerektiğini yazarsa çok memnun olurum.

iyi geceler herkese
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshamanTR

Köpek ne ile yıkanır?? annemle ablam beni dinlemeyip yumuşatıcıyla yıkadılar husky'i halı/elbise değil köpek o dedim dinlemediler deli ettiler beni biri neyle yıkanması gerektiğini yazarsa çok memnun olurum.

iyi geceler herkese

Köpekler için şampuanlar var.Doğruyu söylemek gerekirse şu ana kadar hiç kullanmadım.Seyrek olarak kendi kullandığım şampuanla yıkadım.

• Tüy dökmeyen diyorsan Norfolk terrier öneririm.Tam bir ev köpeği ve koruma iç güdüsünü taşıyan bir köpektir.
  • quote:

Tüy dökmeyen diyorsan Norfolk terrier öneririm.Tam bir ev köpeği ve koruma iç güdüsünü taşıyan bir köpektir.

yok hocam ya terrier cinsi köpek istemiyorum sanırım akita alıcam benim için önemli olan forumda akita besleyenlerın olmasıydı o da yok sanırsam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.