Şimdi Ara

Köpekler Hakkında Sorular - Cevaplar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
1
Favori
46.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta 55 günlük bir labrador yavru sahiplendim ve çok uzun zamandır bir labradorum olsun istiyordum bu arada ilk tecrübem. İlk kez köpek alıcak kişiler varsa bu 1 haftalık tecrübelerimi anlatabilirim çünkü çiş ve kaka temizliği dışında psikolojik daha doğrusu duygusal yönden problemler yaşayabilirsiniz çok iyi düşünmeniz lazım ben şu an zorlu bir süreçten geçiyorum zor olucağından emindim gezdirmek,oynamak,tuvaletlerini silip temizlemek bunların hiç biri dert değil değil zorlanmıyorum bile ama hiç düşünmediğim duygular içerisine girdim bunda katı ve umursamaz bir insan olmamamında etkisi büyük tabikide artık geri dönüşü yok oğlum hudson'ı deli gibi seviyorum ama bu denli zorlayıcı olucağını tahmin etmiyordum. Dediğim gibi ilk kez köpek almayı düşünen varsa pm atıp soru sorabilir elimden geldiğince nelerin sizi beklediğine dair bir bilgilendirme yapabilirim.




  • Köpeğin Cinsi GOLDEN
    Köpek 5 Aylık
    Köpek Erkek
    Eplepsi Hastası
    İlaçları nerden temin edebilir ?
    Arkadaş Antalya'da temin edebileği yerler var mı ? ACİL YARDIM
  • arkadaslar ben yavru bır golden alıcagım ev mustakıl olcak bahcesı var. bahcenın ne gıbı avantajları ve dezavantajları var . ve kopek ıcın ozel aylık egıtımler varmıs bunlar kopegı nasıl etkıler yardım edermısınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya saçma sapan konuları bırakında benim konuma bakın. Şimdi kangallar nesli tükeniyormu 500 tlye kangal alsam o kangalda koruma sadıklık aynı mı olur? kgnal-malaklı kırması köpeğim olsa koruma yapar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schayter

    arkadaslar ben yavru bır golden alıcagım ev mustakıl olcak bahcesı var. bahcenın ne gıbı avantajları ve dezavantajları var . ve kopek ıcın ozel aylık egıtımler varmıs bunlar kopegı nasıl etkıler yardım edermısınız.

    6 aylık golden köpeğim var apartmanda bakıyorum. İlk defa köpek almama rağmen çok güzel bir şekilde eğittim. Aylık eğitime falan hiç gerek yok. Kendin günde 20 dk ayırarak çok rahat eğitebilirsin. Bahçede avantajı şu olur evi fazla pisletmez,eğer bahçe büyükse koşar zıplar oynar yani enerjisini atar fakat her gün ilgilenmen lazım yalnızlığı hiç sevmezler :)
  • tesekkurler. ben zaten onunla hep ılgınelcem ama gunda 2 dısarı cıkartamayabılırım. cok sorun olur mu cunku bahcede var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok olmaz biraz geç oldu cevap k.bakma köpek aldınmı :D
  • Arkadaslar size bi soru sormak istiyorum

    yavrulamış bi köpeğimiz var köpekler 4 haftalık falan luzumsuz arkadasımın biri yavrulardan birini alıp eve sevmeye götürmüş fakat geri getirdiğinde anne tarafından kabul edilmemiş dışlanmış bu sorunu nasıl çözmemiz gerekiyor bana yardımcı olabilir misiniz nasıl bi yol izlemeliyiz acil yardım..
  • MERHABA PİTBULL ALDIMDA ACABA ORJİNALMİ BİLENLER SÖYLEYE BİLİRMİ


     Köpekler Hakkında Sorular - Cevaplar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Schayter

    arkadaslar ben yavru bır golden alıcagım ev mustakıl olcak bahcesı var. bahcenın ne gıbı avantajları ve dezavantajları var . ve kopek ıcın ozel aylık egıtımler varmıs bunlar kopegı nasıl etkıler yardım edermısınız.

    Golden oyuncu köpektir.Size hiçbir zararı olmaz,aksine iyi vakit geçirirsiniz.Birde eğitmen falan hikaye.En iyi eğitmen köpeğin kendi sahibidir.Ne kadar çok vakit ayırırsanız o kadar başarılı olursunuz.
  • Arkadaşlar merhaba bugün ailemize birisi daha katıldı anneme hediye olarak geldi çok sevimli küçük bişey cinsi amerikan cocker mış aşağıdaki resimdeki köpek

     Köpekler Hakkında Sorular - Cevaplar

    Ben ilk defa köpek bakıcam sabahtan beri bilgi okuyorum internette ve okumayada devam ediyorum. Ama birde sizin önerilerinizi , ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum eğitim olsun diğer şeyler olsun ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum ? Bişey daha sormak istiyorum evimiz 2+1 ev annemle birlikte yaşıyorum kalabalık değil ama köpek açısından bu ev sıkıntı yaşatır mı ?




  • beyler bizim evin önünde bir köpek var çok güzel ama bu değişik beden dilleri kullanıyo internete baktım bulamadım benim köpeğin sol ve sağ kalcası cok kaşınır ben şimdi onu kaşıdım falan (kaşınmak istediğinide anlıyoz amq) sonra bu köpek benim kalçasını kaşıdığım elimi ısırmaya calışmaya başladı ve onla beraberde arka ayaklarını yere sürterek (dilenci vine köpeği gibi) yapmaya başladı bunla ne anlatmak istiyo lütfen söleyin şimdiden saolun
  • Benim kardeş 2 köpeğim var bağ evinde duruyorlardı hergün gidip bakımını yapıyoduk 2 ay önce sahiplendim bi sabah mama birakmak için gidildiğinde kulübelerinin kapıları açık unutulmuş daha öncesinde de açık birakiyoduk ama geri geliyolardi o sabahtan sonra 1 hafta boyunca ikiside gelmedi sonrasın da 1 hafta sonra bize daha az yaklaşan kendini sevdirmeyen köpeğim geldi çok Korkuyodu ve çok zayıflamıştı bundan 2 hafta sonrasın da babam bağ evine yakın bi yerde diğer köpeği görmüş köpek zayıflamış cagırıncada önce yaklaşmış ama sonrasında kaçmış böyle 3 defa görmüş kaybolduğunun üstünden 3 hafta geçti nasıl geri getirebilirim kardeşi kendiliğinden gelmişti bağ 'ın kapısına ama bu gelmiyo bağ yakın olmasına rağmen ne yapabilirim nasıl geri getirebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.