Şimdi Ara

Köpekler beni kovaladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün öğleden sonra saat 2-3 gibi arkadaşımla dışarda yürüyüş yapıyorduk.Parka filan oturmaya gittik.1-1.30 saat takıldık.Neyse sonra geri dönmeye başladık.Arkadaşım dönüş yolunda sık kullanmadığımız alternatif bir yoldan gitmekte ısrar etti.Sokağa girdiğimizde sol taraftaki toprak arazide bir beyaz köpek tek başına yatıyordu.Bizim döneceğimiz yön sağ taraftı zaten başka yönde yoktu.Sağa baktığımda 3 tane köpek gördüm.Onlardan siyah olanı sanırım liderleri oluyor.Birden bize bakıp havladı ve üzerimize doğru koşmaya başladı.O koştuğu gibi yanındaki 2 köpek ve soldaki beyaz köpekte ayağa kalkıp bize doğru koşmaya başladı.Köpeğin koştuğunu gördüğüm gibi bende koşmaya başladım.Arkadaşım yavaş koşuyordu ve koşmak konusunda biraz geç kalmıştı.Birimizi yakalarlarsa arkadaşımı yakalayacaklardı.Köpeklerden beyaz olan arkadaşımın arkasına çok yaklaşıp sonra bırakmış.Ben tabii arkama bakmadan koştuğum için göremedim.O sırada kendi başımın çaresine bakıyordum.Bu 4 tane köpek bizi böyle delice kovalayıp bıraktılar.Bu köpek çetesi o köşeyi ve çeşitli yerleri mesken tutmuş.Kendi bölgesi olarak görüp gelen geçene havlıyor ve kovalıyor.Kimi zaman çok agresif eylemlere girişebiliyorlar.Bizi böyle kovalayan köpekler başkalarına ne yapar?Oradan bir çocuk geçseydi köpekler ona zarar verebilirdi.
    Habertürkwww.haberturk.com
    Sokak köpekleri iki liseliye saldırdı
    https://m.haberturk.com/kayseri-de-feci-olay-sokak-kopekleri-iki-liseliye-saldirdi-2281738

Cidden köpekler çok ciddi bir sorun köpek öldüren insanlara bu yüzden hak veriyorum.İnsanlar bir heves uğruna alıp sonra sokağa atacağı böyle hayvanlar beslememeli.Her bulvarda her sokakta köpek çetelerini görebiliyorum.Köy yolunda ve ormanda bu hayvanlardan binlerce var.Bu köpekler acilen toplanıp uyutulmalı ve kısırlaştırılmamış olanlar kısırlaştırılmalıdır.

Köpekler beni kovaladı
    Köpekler beni kovaladı
    Köpekler beni kovaladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer_yilmaz2018 -- 7 Mayıs 2019; 22:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para istediler mi?

• thermodynamics23 T kullanıcısına yanıt
    İstediler

• Bu fotoyu köpek kovalarken mi çektin?

Köpekler beni kovaladı
  • köpeklere ıyı davranın onlar bızden daha ustunler.hak savunucuları sokaga dokulur,aglarlar sonra
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    İnternetten bulduğum bir fotoğraf temsili olarak koydum.

• O zaman ben de temsili bi fotoğraf koyuyim. 1000 yıl sonra insanlar DH sunucularına baktığında mağara resmi diye bu günleri anarlar.

Köpekler beni kovaladı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Rüyamda köpek saldırdı
    3 ay önce açıldı
    Kadınlar beni mahvetti
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İstisnalar kaideyi bozmaz ama insanlar köpeklerden çok daha zararlı

• Kütahyalı 77 kullanıcısına yanıt
    Beni ancak kovalanırsan anlarsın.Bu köpekler doğal bir tür değil.İnsanların kurtlardan oluşturduğu yapay bir tür çevreye çok zararlılar.Bu köpekler tek başına zararsız olsa bile kolektif bir yapıya dahil olunca tek tip düşünmeye başlayıp saldırganlaşıyor.

• Omisis046 kullanıcısına yanıt
    1000 yıl sonra dh tamamen yok olmuş olacak.

• evimin kapısına çete gibi yatıyorlardı bu köpekler sen ne kadar zarar vermek istemesende deli gibi kovalıyorlar . Bu sene ben çok muzdarip oldum hocam her sabah servise tam binecekken beni kovalıyorlardı sabah sporu yapıyordum resmen . Dikkat edilmesi gerek bi çocuğa saldırmışlardı bizim burda
  • Omer_yilmaz2018 O kullanıcısına yanıt
    Seni anlıyorum hocam artık bende istemsizce köpek görünce bi korkudan irkilmiyorum değil.
  • All Tvvins kullanıcısına yanıt
    Sokakta yürürken bir köpek çetesi görünce yol değiştiriyorum.Bu hayvanların ne yapacakları belli olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.