Şimdi Ara

Köpek sahipleri köpeklerini bağlamak zorunda değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
92
Cevap
1
Favori
9.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oturduğum mahallede bir kadın var.2 tane köpeği var.Ama bu köpekleri sürekli açık halde ortada dolaşıyorlar.Sadece dolaşsalar birşey demiyeceğim ama bunlar insana saldırıyor.Her sabah akşam o sokaktan geçiyorum her geçişimde havlayarak kaçıyorlar benden.Ama bugün dışarı çıkarken sahibi olan şerefsiz karıda yanındaydı.Köpek bana saldırmaya çalıştı.Kadına dedim "Şu köpeklerine sahip ol" diye.Kadın demez mi "bişey yapmıyorlar" diye.Kan beynime sıçradı."Ulan görmüyor musun yanındayken saldırıyor bundan öte ne olacak,saldırıyor işte bağla şunları" dedim.Arkamdan bir ton laf etti.Yanına bizim karşı komşu geldi.Karıyı susturdu falan ama benim sinirim daha da arttı.Dedim "Eğer bunları bağlamazsan ben yapaacağımı bilirim.".Yine bağırmaya başladı bende boşver dedim gittim.
    Asıl sorum köpek sahipleri köpeklerini bağlamak zorunda değil mi?Sonuçta insanlara saldırıyor.Millet onun o köpeklerini çekmek zorunda değil.Nereye şikayet edeceğimi bilmiyorum.Eğer bağlamak zorunda değilseler o zaman kendi yöntemlerimle halledeceğim.

Özet:Köpek sahibinin yanında bana saldırdı bende kavga ettim kadınla.

• Köpek üzerine gelsin at bir tekme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

Köpek üzerine gelsin at bir tekme.

O kadar hafif birşeyle bırakmam.
  • Abi bu köpek sahiplerine o kadar sinir oluyorum ki... Her şeyde haklı olan onlar anasını satayım. Tasma takmış sözde, köpek 15 metre ötede takılıyor, istediği gibi saldırır. Birgün bir tanesini öldüreceğim o olacak.
  • kadınla kavga ettiğine göre, süs köpeğidir en fazla. ufacık köpek için mi bu kadar laf yapıyorsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kadınla kavga ettiğine göre, süs köpeğidir en fazla. ufacık köpek için mi bu kadar laf yapıyorsun?

Bir tanesi süs köpeği kıllı ufak birşey ama diğeri av köpeği gibi birşey.Kulakları uzun zayıf.Ama ağız maşallah.Korktuğumdan değil rahatsız oluyorum.Ben istemiyorum köpeğin salyasını ayakkabıma yada pantolonuma sürülmesini.Kadın öyle genç falan değil yaşlı moruğun teki.Çingene gibi bir laf söyle bin laf işit.
  • Köpeği olan biri olarak olayı tahmin edebiliyorum.Köpeğin yanınıza yaklaşıp başını size doğru çevirmesi bile sizler için bir saldırma hareketi ;)

İlk olarak birisi eğitimsiz köpeği tasmasız dışarı çıkarmaz.İkinci olarak eğitimli köpek sahibinin sözünden çıkmaz.Üçüncü olarak yaşlı teyzenin sadist olması lazım ki eğitimli köpeğin sana saldırmasına izin veriyor.Demek ki kayda değer birşey yok ^^

Ekleme : Umarım bir gün gerçekten saldırırda akıllanırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ve tanrı onu yarattı -- 21 Kasım 2011; 16:15:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Abi bu köpek sahiplerine o kadar sinir oluyorum ki... Her şeyde haklı olan onlar anasını satayım. Tasma takmış sözde, köpek 15 metre ötede takılıyor, istediği gibi saldırır. Birgün bir tanesini öldüreceğim o olacak.

Bazılarına gerçekten bende çok sinirleniyorum.Bizim de köpeğimiz var ama dükkan da duruyor 2 tane.Hatta konusu bile var.Ben de onları gezdirirken zinciriyle gezdiriyorum.Yanımdan biri geçerken zinciri kısaltıyorum.Nişantaşı'nda görüyorum 5 tane gezdiren ama hiç biri saldım çayıra mevlam kayıra diye gezdirmiyor.Herkes tasmasıyla,zinciriyle gezdiriyor.Bu karının yaptığı gibi yapmıyor kimse

• quote:

Orijinalden alıntı: Ve tanrı onu yarattı

Köpeği olan biri olarak olayı tahmin edebiliyorum.Köpeğin yanınıza yaklaşıp başını size doğru çevirmesi bile sizler için bir saldırma hareketi ;)

İlk olarak birisi eğitimsiz köpeği tasmasız dışarı çıkarmaz.İkinci olarak eğitimli köpek sahibinin sözünden çıkmaz.Üçüncü olarak yaşlı teyzenin sadist olması lazım ki eğitimli köpeğin sana saldırmasına izin veriyor.Demek ki kayda değer birşey yok ^^

Bizimde var köpeğimiz.Biraz bende anlarım köpeklerin huylarından.Sahibinin sözünden çıkmaz diyorsun ama kadın hiç birşey demiyorki.Ne geri gel ne ileri git.Mal gibi izliyor.Tasması var ama Allah'a emanet.
    Gerçekten köpek saldırdı merak etmeHemde sakin sakin gelip ayak bileğime yapıştı.Pantolonumda hala dişinin açtığı delik duruyor istersen SS atabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

quote:

Köpeği olan biri olarak olayı tahmin edebiliyorum.Köpeğin yanınıza yaklaşıp başını size doğru çevirmesi bile sizler için bir saldırma hareketi ;)

Bizimde var köpeğimiz.Biraz bende anlarım köpeklerin huylarından.Sahibinin sözünden çıkmaz diyorsun ama kadın hiç birşey demiyorki.Ne geri gel ne ileri git.Mal gibi izliyor.Tasması var ama Allah'a emanet.
    Gerçekten köpek saldırdı merak etmeHemde sakin sakin gelip ayak bileğime yapıştı.Pantolonumda hala dişinin açtığı delik duruyor istersen SS atabilirim.

Pardon o zaman ^^ O kadar farklı insan profili gördüm ki artık şaşırıyorum.Bir yaşında goldenım var daha 4 aylıkken millet köpekten kaçıyordu.Ne bileyim adam gelip sevmeye başladı benim arkadaş[ismi] adamın elini yalayınca köpeğe vurmaya çalışır.Çocuk köpeğin önünde bir ileri bir geri koşar ardından arkadaş ona katılınca ağlayıp ailesiyle tartışırız vesayre dediğim gibi şaşıyorum

• kangal alır
  • quote:

quote:

quote:

Pardon o zaman ^^ O kadar farklı insan profili gördüm ki artık şaşırıyorum.Bir yaşında goldenım var daha 4 aylıkken millet köpekten kaçıyordu.Ne bileyim adam gelip sevmeye başladı benim arkadaş[ismi] adamın elini yalayınca köpeğe vurmaya çalışır.Çocuk köpeğin önünde bir ileri bir geri koşar ardından arkadaş ona katılınca ağlayıp ailesiyle tartışırız vesayre dediğim gibi şaşıyorum

Öyle hayvan düşmanı gibi bir profil çizdim gözünüzde herhalde
    Ben öyle bir insan değilimdir.Severim hayvanları ama bu kadının yaptıkları gırtlağıma kadar getirdi.Kaç senedir kimse birşey demiyor diye herkes memnun sanıyor.Benim oradan annem ve babam da geçiyor babama havlasa babam baya bişey yapar ama annemin peşinden geliyormuş.Sahibi olacak karıya söyleyince birşey yapmaz ya kardeşim yapmaz da bunun salyası var sümüğü var herkes çok mu meraklı sanki onun pisliğini çekmeye.Ama gelde anlat oduna.

• quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

kangal alır

Bunlar olmaz mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LucidEresbos

kangal alır

Bunlar olmaz mı?

Sence olur mu
    Sence olur mu
    Sence olur mu
    Sence olur mu
    Sence olur mu
    Sence olur mu
    Sence olur mu

• Ben tasmasız gezdiriyorum çünkü benim köpeğime biri saldırsa bile onun kimseye saldırmayacağını biliyorum.Saldırmayı bırak köpeğin havladığını duymadım daha adam gibi(yaklaşık 3 senedir benimle).Kadının köpeği saldırıyorsa yada havlıyorsa millete haklısın dediklerinde ama hiç bir şey yokken tasma takmasını istiyorsan en sinir olduğum insan tipisin.Karşı kaldırımdayken bana bağırıp "Şu köpeğinizi tutar mısınız?" diyenler gördüğümde bende küfürü basıyorum.

Benim önerim insan gibi anlatman rahatsızlığını gerekirse ağızlık falan takmasını söyle.Anlattığına göre kadın laftan anlamayan bir tip.Polise falan başvurabilirsin yada bilgi alabilirsin.

Edit: Polis değilde belediye ilgileniyormuş galiba bu tür olaylarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowStep -- 21 Kasım 2011; 16:54:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowStep

Ben tasmasız gezdiriyorum çünkü benim köpeğime biri saldırsa bile onun kimseye saldırmayacağını biliyorum.Saldırmayı bırak köpeğin havladığını duymadım daha adam gibi(yaklaşık 3 senedir benimle).Kadının köpeği saldırıyorsa yada havlıyorsa millete haklısın dediklerinde ama hiç bir şey yokken tasma takmasını istiyorsan en sinir olduğum insan tipisin.Karşı kaldırımdayken bana bağırıp "Şu köpeğinizi tutar mısınız?" diyenler gördüğümde bende küfürü basıyorum.

Benim önerim insan gibi anlatman rahatsızlığını gerekirse ağızlık falan takmasını söyle.Anlattığına göre kadın laftan anlamayan bir tip.Polise falan başvurabilirsin yada bilgi alabilirsin.

Saldırıyor da havlıyor da bu köpekler.Kadın zaten laftan anlamıyor bir de üste çıkmaya çalıştı beni daha da sinirlendirdi.Bir kaç güne halledeceğim olmazsa belediyeye ya da polise söyleyeceğim.Ayrıca kimse sizin köpeğinizin huyunu bilmiyor.Ne yapıp yapmayacağını bilemez.Köpeği tutar mısınız dediği zaman haklılar.Ama mantıken de saldıran köpeği zaten tasmasız dolaştırmazsınız ama karşıdaki insan korktuğu zaman mantık falan hak getire.

• eger bi daha öyle bişey olursa karşiimmm polisi ara baktın bişe yapmıyolar al eline taşı büyükçe ordan geçerken havlarsa ona dogru at ama degmesin yanından sekerek geçsin falan korkutur onuda kadınıda
  • aynı sorun bizim apartmanda da mevcut.üst kat komşumuz sokakta ne kadar köpek bulursa alıştırır,kapının önünden ayrılmazlar,kimseyi geçirmezler,sabaha kadar havlarlar.

ayrıca kedi besliyorum ve kedim kapının önüne huzurlu bi şekilde çıkamıyor maalesef bu uyuz ve saldırgan köpekler yüzünden.

adamın alıştırdığı köpeklerden birisi 2 gün önce apartmanın önünde öldü,yanından gelip geçiyor,hiç ilgilenmiyor bile.yakında kokmaya başlar...
  • quote:

Ben tasmasız gezdiriyorum çünkü benim köpeğime biri saldırsa bile onun kimseye saldırmayacağını biliyorum.Saldırmayı bırak köpeğin havladığını duymadım daha adam gibi(yaklaşık 3 senedir benimle).Kadının köpeği saldırıyorsa yada havlıyorsa millete haklısın dediklerinde ama hiç bir şey yokken tasma takmasını istiyorsan en sinir olduğum insan tipisin.Karşı kaldırımdayken bana bağırıp "Şu köpeğinizi tutar mısınız?" diyenler gördüğümde bende küfürü basıyorum.

Kusura bakma ama ben köpekten korkuyorum. Birşey yapmaz diye zehri alınmış örümcekle gezmiyoruz sokakta, bunu da yapmayalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faik Ş.

quote:

Kusura bakma ama ben köpekten korkuyorum. Birşey yapmaz diye zehri alınmış örümcekle gezmiyoruz sokakta, bunu da yapmayalım.

O senin sorunun.Köpek fobin varsa bunu yenmesi gereken sensin.Zaten özgürlüğü kısıtlanmış bir hayvanın bir kaç köpek fobisi olan insan yüzünden bağlamıyacağım hiçbir zaman.Zaten mahallede herkes çok sevdiğinden artık öyle bir sorunum olmuyor artık.Sen yanından geçen her insanın sana saldırmıyacağı garantisini verebilir misin bana?Zaten bu köpekten korkma olayını fobiyi bile aşmış olan insanlar tasmayla görse bile kaçışıyor.O yüzden ne kendimi ne de köpeğimi hiç kasmıyorum.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.