Şimdi Ara

Köpek öldürmek zorunda olsanız ne yapardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bir arkadaşımın başından geçen bir hikayeyi anlatacağım; 3. Kattaki köpeği aşağıya düşüyor ve köpek yerde can çekişiyor, köpeğin kafasından vb. Kan geliyor köpek gözlerini açamıyor fakat arka bacakları seyirciyle yani daha canlı ama yaşamasının imkanı yok, daha fazla acı çekmemesi için bir yöntemle öldürüyor fakat öldürme yöntemi aramızda tartışma konusu oluyor.
    Köpeğin can çekişmemesi için iyi bir yöntem biliyor musunuz?

Not; öldürme yöntemini söylemek istemiyorum önerilerinizi bekliyorum...

Not2; Beyler köpeğin yaşama ihtimali yok, veteriner vb bir işe yaramaz, bacakları kırılmış, kafasından kulağından kan geliyor yani köpek sadece can çekişiyor ve ölmeyi bekliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlancpaiN -- 18 Nisan 2015; 22:27:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yontem biliyoruz diyelim, ne yapacaksiniz balkondan kopek atip deneyecek misiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafasını mı kestiniz naptınız

• Kopek oldurmek zorunda olursam eger kopegi oldururum.

Baska soru?

• Napmis

•  Köpek öldürmek zorunda olsanız ne yapardınız ?

• Napılır acı çekmeyecekse o anda işi bitirmen lazım yani zaman geçmeden gidip boynu kırcan call of dutydeki gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asker olmak mantıklı mı?
    2 yıl önce açıldı
    Siz olsanız ne yapardınız
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre köpeği öldürmek hiçbir çare kalmayınca yapılacak şey hiç mi imkanı yok kurtarmak için?

• BlancpaiN kullanıcısına yanıt
    Boynunu kırmalısın yada kafasına tek kurşun sıkmalısın , arkadaşın kurşun sıkamayacağına göre boynunu kırmaktan başkası dahada kötü yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uchigatana

Napılır acı çekmeyecekse o anda işi bitirmen lazım yani zaman geçmeden gidip boynu kırcan call of dutydeki gibi
    Aklıma getirdin şimdi.

Yıl 2010 askerdeyim bitliste dağlık arazi. Askeriyenin yanında gezen yaşlı bir beyaz renkte köpeği vardı yaşlı olduğu çok belliydi. Bir gece 6-7 tane köpek buna saldırmış. Köpekleri çok severim ve yanına gittim durumunu gördüm can çekişmekle çekişmemek arasındaydı Daha sonra komutana söyleyen birisi olmuş. Lavuk geldi köpeği pompalı tüfekli öldürdü hala aklımda. İyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum çok üzülmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Aklıma getirdin şimdi.

Yıl 2010 askerdeyim bitliste dağlık arazi. Askeriyenin yanında gezen yaşlı bir beyaz renkte köpeği vardı yaşlı olduğu çok belliydi. Bir gece 6-7 tane köpek buna saldırmış. Köpekleri çok severim ve yanına gittim durumunu gördüm can çekişmekle çekişmemek arasındaydı Daha sonra komutana söyleyen birisi olmuş. Lavuk geldi köpeği pompalı tüfekli öldürdü hala aklımda. İyi mi yaptı kötü mü bilmiyorum çok üzülmüştüm.

kopegin daha az aci cekmesini saglamis iyi yapmis

konuya gelirsek kopegi oldururum ama boyun kirma isini beceremem o yuzden olduremem simdi ben bu kopegi oldururmuyum oldurmezmigim

• Boğdunuz muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

quote:

Aklıma getirdin şimdi.

kopegin daha az aci cekmesini saglamis iyi yapmis

konuya gelirsek kopegi oldururum ama boyun kirma isini beceremem o yuzden olduremem simdi ben bu kopegi oldururmuyum oldurmezmigim

Alıntıları Göster
    boynuna pilot kalem saplarım sonra orayı emerim.

• kafasına bıçak sapla veya boynunu kır kardeşim. ciddiyim. acı çekeceğine daha iyi. boyun kıramam dersen büyük bir bicağı hızlıca boynundan kafasına sapla sma cok hızlı ol canı acımasın

• quote:

Aklıma getirdin şimdi.

belkide sırf ateş edip bir şeyler öldurmek istedigi için yapmistir

• Aklıma i am legend daki sahne geldi. Sam ölmedi kalbimizde yaşıyor...

• Gelmiş birde sincaplar kafasına bıçak saplarım felan demişler.Gerçekte kurban kesilirken bile bakamazlar o ayrı mevzu...

• Can çekişiyorsa havalıyla kafasından vurur gömerim.

Aileme veya bana saldırdıysa ve iri yari hastalıklı bi köpekse yine düşünmeden vururum onuda

• Allah kimseyi o duruma dusurmesin ama sanırım kansız bir şekilde bogmak en makul yontem herhalde olm çok kotu lan hic kopek beslenmeme rağmen ne kotu etti dusunmesi bile

• quote:

Orijinalden alıntı: tutunkolonyasi

Allah kimseyi o duruma dusurmesin ama sanırım kansız bir şekilde bogmak en makul yontem herhalde olm çok kotu lan hic kopek beslenmeme rağmen ne kotu etti dusunmesi bile
    Veterinere götürürüm. Altımda Maserati var sonuçta.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.