Şimdi Ara

Köpek Kediyi Yakalayınca Ne Yapar? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
33.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben avşa adasına gittigimde orda
    kedilerle köpekler dost ne varsa bu sehir hayatında var bu kücük cocukların isi gücü yok
    köpeklerle takılıp kedileri kowalatıyorlar :))
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Köpek Kediyi Yakalayınca Ne Yapar?

• Benim terrier'ime kediler saldırıyor
  • Valla evde bir kedi'm var..Kendisi hergün 2 adet 80 gr light ton balıığı bir sürü kuru destekleyici mama tüketiyor...
    Geçenlerde veteriner'e gittik..Kafesinde takılıyordu iki tane ortaboy köğek getirdiler..Salaklar merak edip kafesi koklamaya geldiler..bizimki yaymış yatıyordu içinde durdu durdu sonra köpeklerin kokusu mu hoşuna gitmedi bilmiyorum ama "hhıııırrrrrr" gibi bir ses çıkarttı ..Durdu..Sonra kafesin kapısından pençeyi bi salladı itlerden birisinin burnunu alıyordu az daha..
    Sonra köpüşler gidip sahiplerinin arkasına sakladınlar..sordun birisi 2 yaşındaymış biris de 7..Bizimki daha bir yaşında ama..HAYDUT..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Benim terrier'ime kediler saldırıyor

Arkadaşım kusura bakma ama ben onlara köpek diyemiyorum..beni tanıyan bilen kişiler bilir,valla öyle cins görünce köpek demiyorum kedi diyorum.kediden bir farkları yok bence..havlamaları hele ona diyecek bişeyim yok.bizim itler hov hov diye havlar onlar ise av av av :P...ha birde o köpeklerin şu huyunu sevmem kendilerini birşey zannederler gelir ayağının dibinde havlar havlar ayağını yere vurursun cıvılayarak kaçar gider:D
  • bizim buralarda köpekler kedilere deyilde kediler saldırıyo köpeklere köpekler geldimi toplanıp bi tıslıyolar köpek kaçıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

quote:

Orjinalden alıntı: 1881

Benim terrier'ime kediler saldırıyor

Arkadaşım kusura bakma ama ben onlara köpek diyemiyorum..beni tanıyan bilen kişiler bilir,valla öyle cins görünce köpek demiyorum kedi diyorum.kediden bir farkları yok bence..havlamaları hele ona diyecek bişeyim yok.bizim itler hov hov diye havlar onlar ise av av av :P...ha birde o köpeklerin şu huyunu sevmem kendilerini birşey zannederler gelir ayağının dibinde havlar havlar ayağını yere vurursun cıvılayarak kaçar gider:D

Köpek dedğiniz illa pitbul gibi hasta ruhlu olmalı değil mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: ZuCcaCiYeCi

köpek kedi eti yemez parçalar brakır

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Su Borusu -- 27 Mayıs 2008; 10:51:24 >
  • bizim yan bahçede bi tane war kediyi yakladımı affı yok direk boğuyor.Bugüne kadar 5 tane leşi war
    Ama benim kedi ona haddini bildirdi geçen dışarı çıktım bi baktım benim kedi tellerin önünde köpekte arkasında kafasını uzatıyo benim kedide patiyi tellerin arasından sokup bunun surata habire çakıo
    Walla çok hoşuma gitti sonra arkadaş oldular heralde bazen beraber yatıyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: TheGodIsNoWhere77

Valla evde bir kedi'm var..Kendisi hergün 2 adet 80 gr light ton balıığı bir sürü kuru destekleyici mama tüketiyor...
    Geçenlerde veteriner'e gittik..Kafesinde takılıyordu iki tane ortaboy köğek getirdiler..Salaklar merak edip kafesi koklamaya geldiler..bizimki yaymış yatıyordu içinde durdu durdu sonra köpeklerin kokusu mu hoşuna gitmedi bilmiyorum ama "hhıııırrrrrr" gibi bir ses çıkarttı ..Durdu..Sonra kafesin kapısından pençeyi bi salladı itlerden birisinin burnunu alıyordu az daha..
    Sonra köpüşler gidip sahiplerinin arkasına sakladınlar..sordun birisi 2 yaşındaymış biris de 7..Bizimki daha bir yaşında ama..HAYDUT..

bugüne kadar hangi mamaları kullandın benimde bahçede duran yavru kedilerim var büyük kedilerden korkuyolar hayvanları nasıl güçlendiririm diye düşünüyorum

• bende ingiliz terrier var. gayette besili :) kedi kaçarken arkasından allah ne verdiyse kovalar ama kedi sıkılıp kaçmaktan vazgeçince bizimki direk yolu değiştirir :)))
  • Saldırgan köpek besleyenlere gıcık oluyorum ezikliklerini güçlü köpeklerle dolaşarak kapatacaklarını sanıyor mahlukatlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Valla evde bir kedi'm var..Kendisi hergün 2 adet 80 gr light ton balıığı bir sürü kuru destekleyici mama tüketiyor...

bugüne kadar hangi mamaları kullandın benimde bahçede duran yavru kedilerim var büyük kedilerden korkuyolar hayvanları nasıl güçlendiririm diye düşünüyorum

Dardanel'in ve Süperfresh'in light 'ları var onlarla besliyorum..Arada bir 150 gram kıymayı yumurta ile kavuruyorum...hindisi olmayan 100% dana eti sosislerden haşlayıp soğutup veriyorum...
    it gibi güçlü ama asla kilolu değil..
    Kardeşlerinin 1,5 katı olmuş aldığım veteriner söyledi..

• Benim Sibirya Kurdum var diğer adıyla Husky.6 yaşında.Evin bahçesinde duruyor,özel yeri var.Gel gör ki köydeki bilimum hayvan,tavuk olur kedi olur kuş olur bunun yanına giren çıkamıyor.Bir tek serçelere birşey yapmıyor onlar da zeki köpek öğlen sıcağında mayışmışken gelip yemeğinden yiyorlar.Kaç kere tavuk ve kedileri ağzından alayım dedim ölmeden ağzından çekince bana saldırıyor bu sefer.Gözü dönüyor resmen ama öldürünce de leşini bırakıp gidiyor.Yese birşey demicem cidden ama öldürüp bırakıyor tavukları falan sonra sahibiyle kavgalar bilmem neler

• Yiyeni de oluyor.Öldürüp bir kenara atanı da.Öldürmeden işkence çektireni de.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: midye_tava

quote:

Dardanel'in ve Süperfresh'in light 'ları var onlarla besliyorum..Arada bir 150 gram kıymayı yumurta ile kavuruyorum...hindisi olmayan 100% dana eti sosislerden haşlayıp soğutup veriyorum...
    it gibi güçlü ama asla kilolu değil..
    Kardeşlerinin 1,5 katı olmuş aldığım veteriner söyledi..

sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalFeeled

Dün koydeydim.Gece saat 12 suları.Kopeği yanıma aldım,safkan Alman Kurdu.Bakkala gidiyorduk.Kedi gordu,gitti basına,kedi artis cıktı.Biraz kapıstılar.Cağırdım kopeği gelmedi.Bende bakkala gittim,döndüm.Kediye bir baktım öldürmüş bizim it.Başında saf saf duruyor.Ertesi sabah bir baktım kediye boynunda diş izleri var.Sıkmış boynunuiboğmuş.Oyun oynuyor oyle.

Komik mi lan seni bulsam kafanı kırarım o köpeğinide oyarım adam ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kafasını becerir.

• 2008'deki mesajlara bak birde bugün yazılan iki mesaja bak. Lan olum valla burası ergen yuvası oldu

• MetalFeeled kullanıcısına yanıt
    Sende bunu gülerek anlatıyorsun öyle mi. Kedinin yaşadığını yaşa emi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.