Şimdi Ara

Köpek evlat edinmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 15 yaşında apartmanda oturan biriyim. Hayvan barınağından köpek almak istiyorum çatıda kulubemiz var orada bakıcağım. Oyunu seven cesur ve tatlı bir yavru köpek almak istiyorum acaba bana en uygun cins hangisi?
    (Ve o cinsi barınaklarda bulabilirmiyim?)

• Barınak da cins bulabileceğini sanmıyorum.
    Golden, labrador veya cocker kırması al.
    Ve gercekten istiyorsan al, bir hevesle alıp sonra barınağa sütlama hayvanı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ortadirekmarksist

Barınak da cins bulabileceğini sanmıyorum.
    Golden, labrador veya cocker kırması al.
    Ve gercekten istiyorsan al, bir hevesle alıp sonra barınağa sütlama hayvanı.

Barınakta cins bulamamak mı sürüyle var Bu arada emreman97 arkadaşım eğer bekçilik istemiyorsan köpekten Golden uygundur ve barınaklarda sürüsüne bereket var bu arada hangi ildesin ?
  • Bekçilik her köpekte var arkadaşlar. Köpek evine alıştıktan sonra yabancılar grdiğinde havlar veya kovalar.

İnternette yavru sahiplendirenler var. Sana tavsiyem bakamayacak olanlardan almandır. Satın almayınız.
  • Arkadaşlar k.bakmayın cevaplarınız iyi bende şehir dışındaydım cevap veremedim Bu arada Bursa'da yaşıyorum

Köpek almaya kesin istekliyim yani 1 aylık bir şey değil sürekli bakıcam. Golden olabilir cevaplarınız için teşekkür ederim
  • ben 12 yaşındayım bir sitede oturuyorum oturduğum sitenin arka bahçesi çoook büyük bir bahçeli evin 2 katı ayrıca sitenin en içindeki bloktayım yani çokta güvenli ancak şöyle bir sorunum var ailem bana köpek almıyor ancak sahiplenmeme izin veriyor (çok tuhaf deil mi ) ben yavru bir köpek istiyorum nerden sahiplenebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwin

ben 12 yaşındayım bir sitede oturuyorum oturduğum sitenin arka bahçesi çoook büyük bir bahçeli evin 2 katı ayrıca sitenin en içindeki bloktayım yani çokta güvenli ancak şöyle bir sorunum var ailem bana köpek almıyor ancak sahiplenmeme izin veriyor (çok tuhaf deil mi ) ben yavru bir köpek istiyorum nerden sahiplenebilirim

Barınaktan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 15 yaşinda olduğunu ve çatıda bakacağını söylersen sana köpek vermezler kardeşim. en azından istanbuldaki barınaklarda böyle.

Köpek sahiplenebilmek için Ailenle gitmelisin yanında ev adresini ispat edecek bir belge olmalı. Su elektrik faturası gibi. Sonra köpeği bakacağın yerin fotolarını çekmeni isteyecekler.

Eğer ailen hakkında olumlu izlenime sahip olur bakacağınız yeride uygun bulurlarsa köpeği almana izin verirler.

Yoksa barınağı gidip şu köpeği begendim alıyorum diye bir olay yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barınaktan demişsiniz ama edirnedeki barınak yeni açılıyor daha önce gittim nerdeyse köpek yok :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: suwin

barınaktan demişsiniz ama edirnedeki barınak yeni açılıyor daha önce gittim nerdeyse köpek yok :(

O zaman al bu linki

TıKLA

• +++++++
  • quote:

Orjinalinden alıntı:Frederick Charles Krueger

15 yaşinda olduğunu ve çatıda bakacağını söylersen sana köpek vermezler kardeşim. en azından istanbuldaki barınaklarda böyle.

Köpek sahiplenebilmek için Ailenle gitmelisin yanında ev adresini ispat edecek bir belge olmalı. Su elektrik faturası gibi. Sonra köpeği bakacağın yerin fotolarını çekmeni isteyecekler.

Eğer ailen hakkında olumlu izlenime sahip olur bakacağınız yeride uygun bulurlarsa köpeği almana izin verirler.

Yoksa barınağı gidip şu köpeği begendim alıyorum diye bir olay yok.

teşekkür ederim :) bu kadar zorsa ben vazgeçtim bu köpek işinde :) yorum yapan yapmayan herkese teşekkür ederim
  • Hemen vazgeçtin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.