Şimdi Ara

Köpek cinslerinden anlayan arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yıllardır köpek hasretiyle yanıp tutuşan ama tam alacakken hevesi kaçırılmış biriyim.Apartmanda yaşıyorum ama sabah 10 akşam 7 iş yerime götürmeyi düşünüyorum.Apartmandayım evde tek kalıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor tek kaldığım için artık o yüzden bir arkadaş lazım ahanda böyleyim haha

Neyse arkadaşlar konuyu uzatmayım apartmanda bakılabilecek ota moka hayvalamayan.Rott gibi koruyucu,chow chow gibi sevimli olmasa da en azından yüzü asık olmayan,Alman kurdu gibi sadık,Golden gibi oyuncu(ben bile yazarken yuhh dedim) bir köpek arıyorum.Zamanında böyle bir köpek bakmış ya da hala bakan çok memnunum diyen biri var mı ? Sonuçta günde 2 kere gezdirmeye çıkarıcam 1.90 boyum var yanıma da yakışan bir köpek arıyorum.

• Labrador ve golden... Ama bir de king charles spaniel... Her halukarda dişi olmasına özen gösterin.

Ofiste bir bebek köpek... Daha ufak cins olmasını öneririm. Köpeğinizi kolaylıkla taşımanın ve zapdetmenin güzel birşey olduğunu da anlıyor insan. O yaşlandığında, veterinerdi ameliyattı uğtaşırken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman kurdu.
  • cevaplarınız için teşekkür ederim lakin ufak köpek istemiyorum.yanımda gezdirirken insanlar güler :) labrador ve charles olabilir aslında evet
    Alman kurdu imkansız apartmanda ya.Hani alırsam hayvana yazık ederim
  • Belçika malinois.
  • Hocam çoban köpeği evde büroda zor olur. Enerjisini yeterince atamazsa mallinois'in saldırgan dürtüleri olumsuz sonuçlar verebilir. Mesele köpeğin büyüklüğünden ziyade enerjisi olmalı. En az 10-12 yıl hergün kaç saat ve ne yoğunlukta egzersiz yaptırabilecek? Arkadaşımızın bu konuda karar vermesi lazım. Yüksek enerjili bir köpek günde en az 3 saat fiziksel egzersiz ister. Tatile giderken taşınması kolay değildir. Evin ya da yaşayacağı ortamın genişliği de bir ölçü olur. Aile içerisinde yaşayıp yaşamayacağı da... Aile olursa herkes günde yarımşar ya da 1'er saat egzersizi üstlense uygun bir köpek süt gibi olur. Tek kişi besleyecekse elbette biraz yanında taşıyacak. Evde bırak git 7-8-10 saat sonra dön; bir köpek böyle bir izolasyona çok zor alışır. Eve bir ay biri gelir geçmişte yalnız kalan köpek o kişi gidince yalnız kalamaz olur, bunalıma girebilir. Bunlar hep olan vakıalar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aynen tek başımayım ve böyle enerjisi yüksek köpekler beni aşar.
  • Bence evden uzak kalacaksan sana köpek değilde böyle bir kedi lazım

http://www.youtube.com/watch?v=s-0FrPDiFX4
  • Salyasi problem olmaz diorsaniz Old English Bulldog onerebilirim. Yada gunde 2-3 saat spor yaptirabilirim derseniz bir american stafford shire terrier. Yada bir Shar pei.
  • Bence pitbull nedenide şu. Sana aşırı sadık olucak , en iyi yakın koruma köpeklerinden biri. Salya sorunu falan olmaz , tüyleri çok kısa fazla bakım istemez cüssesi eve uygun. Oyuncu ve çok zeki. Rahatlıkla ona güvenip uyuyabilirsin . Ha bu arada mutlaka sosyalleştirin temel itaat eğitimi de aldımı müthiş bir köpek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enes4125 -- 6 Kasım 2013; 22:46:32 >
  • Doberman al gerisini düşünme
  • quote:

Orijinalden alıntı: acemi user

Doberman al gerisini düşünme

@acemi user doberman evde çok zor olur mesela

quote:

Orijinalden alıntı: Enes4125

Bence pitbull nedenide şu. Sana aşırı sadık olucak , en iyi yakın koruma köpeklerinden biri. Salya sorunu falan olmaz , tüyleri çok kısa fazla bakım istemez cüssesi eve uygun. Oyuncu ve çok zeki. Rahatlıkla ona güvenip uyuyabilirsin . Ha bu arada mutlaka sosyalleştirin temel itaat eğitimi de aldımı müthiş bir köpek olur.

@Enes4125 Pitbull alanlara ezik diyorum şimdi ben alırsam lafımı yemiş olurum hehe.Pitbull çünkü sahibinden başka herkese aşırı saldırgan olduğu için kavgaya bi tarafı yemeyenlerin tercihi.Bi de ilk köpeğim olacağı için affallarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jongleur -- 9 Kasım 2013; 18:34:36 >

• Ben 4 yaşına kadar evde baktım sonra baktık çok büyüdü ve saldırı yetileri çok üst düzeye çıktı bizde bahçeli bi eve taşınmak zorunda kaldık şimdi ağaç dallarındaki kedileri ağacı sallayarak düşürmeye çalışıyo Ama çok asil orasını hiç tartışmam
  • 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.