Şimdi Ara

Köpek besleyenler yardım. ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bizim bahçede 4 yavru vardı. anneleri bırakmış, bizde ekmek falan veriyoruz. neyse bu akşam btanesi arka bahçeden çığlık atarak geldi. kapının önünden ayrılmıyor. kovuyorum gitmiyor. kafasınida paspasin altına sokmuş duruyor öyle. bu biseyden mi korktu acaba. köpekler korkunca böyle mi davranir. yazık valla üzüldüm hayvana. napacaz bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• al besle
  • Korkmuş belli. Sahip çık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magoalene

al besle

sorduğum sorunun cevabı bunu sence

• Al bi büyük süt bi kaba koy içsinler yazık hayvanlara. Köpek iyidir eğer beslersen hayvanda bi koruma içgüdüsü oluşuyo. Benimde vardı öyle kapının önünden ayrılmazdı markete giderdim peşimden gelirdi kimseyi yanıma yaklaştırmazdı.
  • besliyoruz zaten orda sıkıntısı yok. benim sorduğum, korktuysa nasıl duzeltebilirz. şimdi biraz takip ettiğimde. arka balkona geçtik oraya geldi. on balkona geçiyorum oraya geliyor. takıp ediyor. yalnız kalmak istemiyor anlaşılan

• Sakın kaba süt koyup verme, İnek sütü köpekler için fazla yağlı bir süt ve sindirimlerini bozar. Sütü az miktarda sulandırıp içine yumurta ve ekmek ekleyerek verebilirsin ama annesinin bakmadığı hayvan için en İdeal çözüm anne sütü yerine geçen süt tozları, Royal canine gibi markaların Ürünleri var.

Yavrunun davranışına gelince gerçekten korkmuş gibi, sürüden dışlanmış da olabilir. Evde bakamayacaksan eve alıştırman yanlış bir davranış olur. Bunun yerine dışarda bir yere mama koyup görece korunaklı bir yer hazırlarsan psikolojisi için çok daha sağlıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yido2 -- 15 Haziran 2014; 1:36:20 >
  • Hocam bakamam diyorsanda olabildigince sık sık mama hazırla. Masraflı bir şey degil. Ucuz bi süt al 1-2 oranında sulandır (yani 1litre süte 500 ml su) yoksa ishal olurlar cünkü agir gelir.
    Eğer disleri varsa azicik ekmek veya peynir ufalayabilirsin içine
  • saolun beyler. süt veriyorduk,onu vermeyelim bari. neyse şimdi biraz daha rahat gibi . 1 saat önce çok tedirgin yatıyordu şimdi yayılmış. sabaha kadar bekleyelim bakalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.