Şimdi Ara

Köpek beslemek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun zamandır içimde bir köpek sevdası var ve evimde bir tane beslemek istiyorum. Fakat ailem bu duruma karşı. Evimiz apartmanda bir daire. Köpeği gezdirmesi sıkıntı değil her gün dışarı çıkıp gezdiririm fakat ailem çok havlayacağından ve komşuları rahatsız edeceğinden bahsediyor. Alırsam eğitimli bir köpek alırım zaten. Eğitimli köpekler de evde havlar mı bilmiyorum fakat havlamazlar diye umuyorum. Sizce ailemi nasıl ikna edebilirim bir köpek beslemek için.

    NOT: Evde köpeğin yaşaması için uygun büyüklük var. Evimiz küçük değil



    _____________________________

    PSN ID: KaptanAmerika

    Far Cry 3 • GTA V • Battlefield 4 • inFamous 2 • Remember Me • Assassin's Creed III • Fifa 14 • Red Dead Redemption • The Last of Us
  •  Köpek beslemek istiyorum
  • Ailen bakmayacaksa alma 15 senedir kopek besleyen biri olarak soyluyorum tek basina bir kopege duzgun bir sekilde bakamazsin o yuzden baska hayvanlara yonel bence.
    _____________________________
  • SaianSS kullanıcısına yanıt
    Ben evde golden beslıyorum. 4 yasına gırdı eger aılen ısteksızse sakın alma sokaga salarsın ya da barınaga bırakırsın herhalde kopek bakımı cok zordur oyle dısarı cıkmakla olmuyor ozel sampuan,bakım ıcın malzemeler,kalıtelı mama ozellıkle tuyler ıcın onemlı vs. Ayrıca kopekler cok ılgı ıster Ve eger golden alacaksan bunu sadece o cıns ıcın demıyorum cogu cıns ıcın soyluyorum o kadar cok tuy dokuyorlar kı evın her tarafında tuy var ev degıstıkten sonra ya catıda ya da kapalı guvenlı bır bahcede bakıcam 3 kere kaybettıgım ıcın :)
    _____________________________
  • sen boşver köpek möpeği, sen git al bi iguana, su kaplumbağası, bukalenmun tarzı bişiler, hem bakımı kolay hem de iyi hayvanlar.

    Edit: mesela ben 9 yıldır su kaplumbağası besliyorum. Kışın zaten kış uykusuna yatıyor, yemi kısıyorsun. Çok yem versen doyunca yemiyor (yanibalık gibi çatlayana kadar yem yemiyor). tek birsorunu var, yükseklik korkusu yok hayvanın ve karanlığı çok seviyor. yerekoyunca hemen nere karanlıksa oraya gidiyor. mesela ben 2yıl önce kaybetmıştım. 1,5 hafta sonra buzdolabının altında buldum. sapasağlam yaşıyordu. 2 haftaya kadar dayanıyor açlığa, ama susuzluğa dayanamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UcanTosbaga -- 6 Şubat 2014; 9:07:47 >
    _____________________________

    Size göre şizofren bir ucube olabilirim ama tanrıya göre uçan bir tosbağa...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.