Şimdi Ara

köpeğini öldüren adamı 17 yerinden bıçaklayan adam(yerli john wick) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keşke liseli olacak yaşta olsaydım pıtırcık .

Okuduğunu anlama konusundaki durumuna bakarsak... Sen liseye de gitmemişsin ama...

Tekrar yazıyorum: Benim de köpeğim vardı eskiden.

Ama hayvan bakmayı , kendi güdük egosunu tatmin aracı olarak kullananlar ve köpeğinin bokuna sahip çıkamayanlardan bıktım artık .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek köpek ölmüş, güzel.
  • hckr kullanıcısına yanıt
    Ne saçmalıyosun hocam sen? Canından çok sevdiğin bir hayvanı başka bir insan gelip öldürüyor.

Ben hayatı onlara zindan ederdim orası net. İstediğini söyle. Biri benim hayvanıma bir şey yapacak, bende izleyeceğim öyle mi?
  • Cevap vermeden önce benim mesajı neye cevap olarak yazdığıma bir bak. Çok zor değil bunu yapmak.
    Tüm yorumları okuyup bunu söyledim rahatlıkla. Kedi-köpek katletmenin cezası, müebbet hapis olmalıdır. Ötesi yok.

Nefsi-Müdafaa denilen olay var tabi ki. Canına kast ediyorsa tabi ki önlemini al bkz: pitbull. Ancak onun haricindeki her olay katledilmeyi yanında getirmeli. Ne pahasına olursa olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hckr

Yürürken; bisikletle, motorlu taşıtlarla dolaşırken kaç tane böcek öldürdüğünün farkında mısın? Ha bir de vegan falan olduğunu varsayıyorum.
    İnsanların çoğunda diğer canlıların sevgisi kütleye göre değişiyor. Yolda öldürülen bir karıncanın böceğin değeri olmazken kuş-kedi-köpek gibi kütlece daha elle tutulur canlılar öldüğünde içimiz cız ediyor.

Araba ile giderken camımıza çarpıp ölen böceklere küfrediyoruz kirlettikleri için ama kediyi ezdiğimizde üzülüyoruz vicdanımız sızlıyor.

Buradaki çoğu insanda sana saçmalama köpek ile böcek bir mi diyecekler, yine de sen senin gibi düşünenlerin olduğunu bil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41861B983

Bu mesaj silindi.
    Asıl suç ceza sisteminde.

Katili haklı da görseniz.
    Onumda cezası ölümdür.

Tabi bunu birey kendi yapmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 30 Mayıs 2019; 12:13:24 >
  • Büyük konuşmak gibi olmasın ama benim köpeğime zarar veren insanın hangi eliyle zarar verdiyse o elini keser atarım. Ben emek verip büyütücem şerefsizin biri gelip benim hayvanıma zarar vericek he. Sıkar biraz. O hayvanların ağzı var dili yok. Kimsenin de zarar vermeye hakkı yok. Adamı öldürene hak veriyorum demem ama bizim ülkemize hayvan haklarını koruyan ve ciddi yaptırımlar uygulayan caydırıcılığı yüksek kanunlar var olmalı. Saygılarımla

• Ben iki tarafıda haklı görmüyorum.
    Ama siz 17 bıçak darbesiyle öldüren katili haklı görüyorsunuz.

Belki aralarında başka bir husumet var.
    Belkide adamın köpeği başı boş geziyor. Çoluğuna çocuğuna saldırdı.

Ne biliyorsunuz.

Tekrar söylüyorum cezalar ağırlaştırılmalı.
    Ondan sonra bir tarafı yiyen varsa yapar.

Not :ben hayvan haklarınıda saygılıyım.
    Para cezası ile geçiştirilmemeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 30 Mayıs 2019; 12:30:23 >
  • quote:

Kedi-köpek katletmenin cezası

Neden burada duruyoruz, mesela neden böcek katletmenin cezası ölüm değil, ya da neden tavuk, hindi, diğer kuşlar, kuzu, koyun, diğer hayvanları katletmenin cezası müebbet olmamalı? Ya da olmalı mı?

Köpekler kedileri, kediler yavru kedileri katlederler. Bu durumda bu hayvanlara da müebbet hapis cezası vermek gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 30 Mayıs 2019; 12:42:4 >
    Hocam boş yapıyosun.

Her hayvan bir cana sahip orada bir sorunum yok. İnsanlar o hayvanları da canından çok sevebilir. Hayvan hakları yasası çıkmadıkça hiçbir anlamı yok.

Köpekler kedileri katletmezler. Yabani köpekler kedileri katleder.
  • Her köpeğin intikamını alan john wick değildir, john wick de her köpeğin intikamını almaz. Bordo-berelileri gördüysen işin bitti demektir istersen john wick 3 ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 30 Mayıs 2019; 13:24:30 >
  • quote:

Köpekler kedileri katletmezler. Yabani köpekler kedileri katleder.

Köpekler kedileri öldürürler. Sahipli köpekler de öldürür. Velev ki dediğini kabul edelim. Bir yabani köpek bir kediyi öldürürse müebbet hapis cezası verilmeli mi? Sokak kedileri de yavru kedileri öldürürler. Masum yavru kedileri öldüren sokak kedilerine de müebbet hapis cezası verilmeli mi?

quote:

İnsanlar o hayvanları da canından çok sevebilir.

Bazı insanlar arabalarını da, topladıkları koleksiyonları da canlarından çok sevebilir.

quote:

Her hayvan bir cana sahip orada bir sorunum yok.

Bence var. Kedi-köpek öldürene müebbet isteyip kuzu, tavuk kesene bir şey istemiyorsun.

quote:

Hocam boş yapıyosun.

Bana, yazdığım mesajı okumadan anlamadan, saçmalama diyorsun. Şimdi de "boş yapıyorsun". Saçmalayan da sensin boş yapan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 30 Mayıs 2019; 13:26:37 >

Tamam. Bloklayıp devam ediyorum, mutlu mesut tavuğumu yemeye devam edicem.
  • Yazdığımı yine anlayamamışsın. Eğitim sistemi Türkçe bile öğretemiyor size. Güle güle blokla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hckr -- 30 Mayıs 2019; 13:29:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Routinues

Bu mesaj silindi.
    Fakat hukuk sistemimizde müebbetin sadece adı müebbet.Ömür boyu kimse ceza evlerinde kalmıyor.Ağirlaştırılmıs müebbette dahi ceza yatarı 20 yıldır.Tabiri caiz ise bu şekilde ceza değil ödül gibi olduğu kanaatindeyim.

• beni ilgilendirmez. cocuguma esime saldirir yer bicagi. operler kopegini! kopek besleyeceksen sorumlulugunu alacaksin... adam belli planlamis bunu ... yoksa obur adamin eline silah ver bakalim ayni sekilde saldirabilecek mi?

neyse iceride curusun ! ben bu adamin cocugu yerinde olsam adamin arkasinda biraktiklarina cok kotu seyler yapardim. dusunun birisi babaniza bu sekilde saldirdi ve canini aldi. karisini kendi kadinim yapardim! ne oldu simdi tepki koyacaksiniz degil mi? "oh iyi olmus" diyenler!!! ne oldu sizin gibi cani olunca hos olmuyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluedevil866 -- 31 Mayıs 2019; 1:59:28 >
  • Assassino! kullanıcısına yanıt
    sen bilgisayar oyunu mu sandın bunu ? adam öldürmekten bahsediyoruz
    her köpek sahibi yaparmış peh

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.