Şimdi Ara

Köpeğin havlaması önlemek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3.5 aylık köpeğim aşırı derecede havlıyor kulübesinde. Bir çözüm bulamazsam barınağa bırakmak zorundayım, istemiyorum.

Ağızlık mı yoksa havlama önleyici uygun bir tasmamı görür? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Cinsi ne ? Ne kadar suredir sizinle ? Havlamasi ne zaman kesiliyor ? Nerede bakiyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Rottweiler kırması, 3.5 aylık, 2 aydır bizimle neredeyse. Bahçemizdeki kulübede bakıyoruz. Kulubüye koyunca, bağlayınca havlıyor. Çıkarınca havlamıyor. Alışması gerektiğini sanıyorum çünkü diğer köpeklerimde böyle sorun yaşamamıştım.

@200ugececekaga

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcankorkmaz -- 9 Temmuz 2014; 9:51:41 >
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Kopeklerimin havlamasi ile ilgili benimde basim cok agridi. Ozellikle ilk iki kopegimde. Ilki disi bikac aylik bi av kopegi ifi ikincisi ise bir yaslarinda erkek golden di. Ozellikle golden cok havliyordu. Gerek yerinde gerek disarda bagli iken. Ya salik durmak istiyo disarda ya da yaninda birileri olsun istiyodu ve bi cozum bulamadik gondermek zorunda kaldik. Son kopegim 45gunluk rott tu onda havlama olayini ilk gunden cozdum.

Aldigim ilk gun daha yavru olmasina ragmen biraz yuruttum(yurutmek zorunda idim). Daha sonra kopegi kalacagi yere koydum yorgun ve yabanci bi ortam oldugu icin bi sure havlamadi yakladik 2saatten fazla. Daha sonra havlayince sert ses tonuyla "şşşt"dedim havlamaya devam ederse ilk uyaridan sonra ses tonu biraz daha sertlesti. Bu arada kapali bi odada idi kopek. Bunu sıklastirmak onu once havlamasi icin tahrik ettim (ayagimi yere vurdum) havlayince gene ayni sekilde uyardim ve bu egzersiz q5 dk surdu daha sonra hic havlamAdi. Burada onemli olan su kopek ilk agladiginda sen ne tepki verdin ? Sevdin mi yuvasindan cikardin mi oyun mu oynadin. Eger bunlardan birini yapti isen kopek hAvlamayi boyle biswyle bagdastirir ve "havlarsam yemek yerim, hAvlarsam sevilirim , oyun oynarim' sizin yapacAginiz sey bu egzersizde kararli olmAniz. Cunku dizde havla sotunu uzun zamandir var ve siz muhtemelen bisuru hata yaptiniz bunu duzeltmek adina

• Havladıkça yanına gidiyorsan havlamayı seni çağırma olarak algılamıştır havladığında yanına gitmeyin, havlamadığı zamanlarda ilgilen. Ama ailedeki herkese bunu anlatman lazım kimse havladığında yanına gitmemeli oyun oynamamalı. Bir süre sonra alışır zaten
  • mineberryy M kullanıcısına yanıt
    Evet bir kaç kez sert tepki için gittim ama 2 gündür gitmiyorum çok havlıyor ve benlik sorun yok komşular malumunuzdur.

@mineberryy

• 200ugececekaga kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz eğitimi deniyeceğim genellikle ben şşş diyince daha da çok havlıyor ama bakalım. Eğer havlama önleyici sesli tasma çözüm olmazsa göndermek zorundayım

@200ugececekaga.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ugurcankorkmaz kullanıcısına yanıt
    Ozaman profesyonel bi egitime gonderin derim...

• Çok kolay çözülebilecek bi sorun bu, köpeklere fısıldayan adamın eğitimlerini izleyin
  • doğasında varsa önleyemezsin türü yüzünden
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.